GF 8800GTS (G92) SLI - snížení výkonu po aktivaci SLI
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Ugurundu
- Začátečník

- Ugurundu
- Začátečník

- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Ugurundu
- Začátečník

s proc se budu štvát potom ... ale vypadá to,že deska nedovoli zvednout vubec procesor ani o kousek. což mi příjde divné na C2D.
jinak Bios je 1103 z 6.4.07
Jenom ještě dotaz co pužíváš za ovladače?
Jo jinak změna už mi to neubírá ale ani nepřídává, žádnej výkon.
V 3D v základu mám u dragon valey nebo jak se to jmenuje průměněr 33 FPS asi tak ..
A s teme taktama co jsi mě poslal se mi sekne pc asi tak za 10 minut provozu.
jinak Bios je 1103 z 6.4.07
Jenom ještě dotaz co pužíváš za ovladače?
Jo jinak změna už mi to neubírá ale ani nepřídává, žádnej výkon.
V 3D v základu mám u dragon valey nebo jak se to jmenuje průměněr 33 FPS asi tak ..
A s teme taktama co jsi mě poslal se mi sekne pc asi tak za 10 minut provozu.
- Ugurundu
- Začátečník

- Ugurundu
- Začátečník

- dragon2001
- Začátečník

- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
S moji sestavou v podpisu davam v 3DMarku 06 10100b v SLI a s jednou okolo 9k... pritom samotna 8800GT dava na ruznejch testech pres 14k... Je mi jasny ze to testujou s lepsim CPU, ale prece nedela CPU rozdil 5k.... pomohl teda nekomu ten jinej bios? ...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
- barco
- Středně pokročilý

- Ugurundu
- Začátečník

[quote="F4kt0r"]S moji sestavou v podpisu davam v 3DMarku 06 10100b v SLI a s jednou okolo 9k... pritom samotna 8800GT dava na ruznejch testech pres 14k... Je mi jasny ze to testujou s lepsim CPU, ale prece nedela CPU rozdil 5k.... pomohl teda nekomu ten jinej bios? ...[/quote]
Tak to by jsi se divil chlape já mám v 3Dmarku s jednou 12tis a 2x 14,5.
a to mam C2D 3Ghz,
jinak testuju to na Xp. Jestli se nepletu tak na 64bitech nechodí Sli a nebo velmi špatně.
Tak to by jsi se divil chlape já mám v 3Dmarku s jednou 12tis a 2x 14,5.
a to mam C2D 3Ghz,
jinak testuju to na Xp. Jestli se nepletu tak na 64bitech nechodí Sli a nebo velmi špatně.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no pokud vim jeste pred par mesici na 64bit nefungovalo SLI vubec ze by udelaly takovej pokrok v tak kratky dobe? maximalne to uz v 64bitech aspon de rozjet ale urcite tam sou horsi vysledky nez v 32bitech. Jetsly mas moznost otestovat ve 32 i 64bit tak to skus a postni vysledky celkem by me to zajimalospajdr píše:SLI chodí stejně dobře jak na 32bitech tak 64bitech
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak před pár měsíci, ale co mám SLI asi měsíc, tak funguje normálně, jediné komu to nešlo z nějakého důvodu byl OBR. 32bit vs 64bit je rozdíl = 0.Stratos píše:no pokud vim jeste pred par mesici na 64bit nefungovalo SLI vubec ze by udelaly takovej pokrok v tak kratky dobe? maximalne to uz v 64bitech aspon de rozjet ale urcite tam sou horsi vysledky nez v 32bitech. Jetsly mas moznost otestovat ve 32 i 64bit tak to skus a postni vysledky celkem by me to zajimalospajdr píše:SLI chodí stejně dobře jak na 32bitech tak 64bitech
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jrk
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja jenom ze rada lidi vcetne obra s tim mela hrozny problemy a tobe to najendou funguje jak fikspajdr píše:Nebudu a nemusím ti nic dokazovat, zkus někdy uvažovat hlavou, než něco napíšeš, logicky si nebudu instalovat a nechávat 64bit Visty, kdyby bylo SLI pomalejší, nebo snad nefunkční. A jelikož mám 4GB RAM tak bylo škoda nemít využitou celou paměť, která u 32bit končí kolem 3GB.
edit: na uziv mokrejbandita uz nereaguju
Naposledy upravil(a) Stratos dne sob 29. pro 2007, 17:43, celkem upraveno 1 x.
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
opět vyvoláváš OT o nedůvěře ATD..,stejně tak jako řada lidí ma problémy s např.grafickýma kartama, tak řada lidí je nemá(zámrzy,padající hry),tohle je skoro to samé.Podle mě jde taky o kombinaci HW určitých značek ,moje vlastní zkušenost to potvrzujeStratos píše:ja jenom ze rada lidi vcetne obra s tim mela hrozny problemy a tobe to najendou funguje jak fikspajdr píše:Nebudu a nemusím ti nic dokazovat, zkus někdy uvažovat hlavou, než něco napíšeš, logicky si nebudu instalovat a nechávat 64bit Visty, kdyby bylo SLI pomalejší, nebo snad nefunkční. A jelikož mám 4GB RAM tak bylo škoda nemít využitou celou paměť, která u 32bit končí kolem 3GB.