pripojeni notasu k wifi

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
bobik91
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

pripojeni notasu k wifi

Příspěvek od bobik91 »

potreboval bych poradit s nastavenim... kupoval jsem si OvisLink WLA-5200AP 5GHz 802.11 a/b/g 6 mode AP a nejak si nevim rady jak pripojit notebook nebo moje HTC kaiser k tomuto zarizeni(pc) pres wifi aby mi na nich sel internet.. nemohli byste mi nekdo poradit s nastavenim abych se bez problemu mohl pripojit bylo to sifrovane aby se nikdo jiny nez ja na tuhle sit nemohl pripojit ....internet mi de ze sitoveho kabelu do OvisLink WLA-5200AP 5GHz 802.11 a/b/g 6 mode AP odtud jsem myslel sitovym do pc a este wifi do htc a notebooku... k notasu jsem si kupoval ASUS WL-107g WiFi PCMCIA klient 54 Mb/s sice maji jiny grekvence ale kamos mi rikal ze se to da nejak prekopat tak kdyby byl nekdo hodne a poradil mi dik.. sem v tomhle uplna lama nejak vubec evim jak a od toho OvisLink WLA-5200AP 5GHz 802.11 a/b/g 6 mode AP nebyl vubec zadny ovladac kdyztak moje icq je 355540380 kdyby se mi nekdo ozval dik... :)
intel core 2 duo,4 Gb ram 800mhz,nvidia 8800 gtst,500W... :-)
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Nebyl u toho návod? Nebo CD s programem, kterej to nastaví za tebe?
Protože takhle na dálku se radí blbě a řeší se to tu skoro každej den.

Prostě
WAN nastav na údaje od poskytovatele internetu
LAN nastav na DHCP
WIFI (nebo WLAN) nastav na DHCP + kanál, který ti nebude nikdo rušit + šifrování
bobik91
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobik91 »

a neznate takouvou tu adresu vypada jako ip na nastaveni wifiy? ja mel k tomuhle OvisLink WLA-5200AP 5GHz 802.11 a/b/g 6 mode AP v navodu 192.168.1.254 ale stranka mi v prohlizeci nenabehla... :( nemuze mi teda nekdo poradit? potreboval bych zmenit frekvencni pasmo a tak dekuji za odpoved
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

hh nejspis sis ji sam zmenil. pripoj ho pres lan a sezen si program na prohlizeni site, snad ho to najde. jinak ta adresa co vypada jako ip je ip :D a neni k nastaveni wifiny ale k pristupu k sitovemu prvku

teoreticky by to melo jit najit podle mac adresy, pripadne resetuj
bobik91
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobik91 »

IkE Blaster píše:hh nejspis sis ji sam zmenil. pripoj ho pres lan a sezen si program na prohlizeni site, snad ho to najde. jinak ta adresa co vypada jako ip je ip :D a neni k nastaveni wifiny ale k pristupu k sitovemu prvku

teoreticky by to melo jit najit podle mac adresy, pripadne resetuj
a co to je ta mac adresa a jak ji sezenu? a pak mam restartovat ten produkt :)
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

no mac je v podstate adresa zarizeni, taky by mohla byt v manualu, ale radsi ji nehledej. radsi resetuj zarizeni, jestli mas udaje
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“