Zdravim všechny nadšence PC a hlavně pak nadšence zvukového přednesu možná už tady diskuze o této zvukové kartě byla ale nenašel jsem a pokud je tak se omlouvám, zajímali by mě zkušenosti, klady a záporý této zvukovky...... díky za odpovědi
p.s. momentálně vlastním SB Audigy LS a rád bych jí vyměnil za tuto, chci jí především na poslech hudby, filmy a občasně na ní zamastit nějakou tu hru..... rád bych to hnal přes optiku,jinak repro je Logitech Z-5500
Audiotrak Prodigy Hifi 7,1 je to najlepšie, čo v danej cenovej kategoórií môžeš kúpiť, navyše má ovládače pre Vistu.
Ak nepotrebuješ priestorový zvuk, skús audiotrak prodigy HD2, má optický out a vývod sterea na cinch.
Obe karty na www.disk.cz
Samo že chci prostorový zvuk, myslim že 2300,- neni za tuto zvukovku tolik aby to nestálo za vyzkoušení.... jen by mě zajímali zkušenosti uživatelů kteří jí vlastní
tak jí mam doma.... zvukovka je dobrá, ale mam problém, když jedu přes digital (optiku) tak jde pouze stereo... nevíte někdo zda je to nastavením anebo umí karta v digitalu pouze stereo ??? díkes, jinak co se týče kvality zvuku je dobrá, při srovnání s SB Audigy bych řekl že je lepší
Znovu opakuji Pokud něco ženeš přes optiku, musíš způsob dekodování nastavit na externím dekodéru, zda do stereo nebo 5.1 nebo 6.1 nebo 7.1 podle toho, co dekodér zvládá a v jakém formátu je zvuk...