norton 360 vs další balíky is

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

norton 360 vs další balíky is

Příspěvek od Dex_Holland »

ahoj.jake mate zkušenosti s norton 360?jde mi o zpomaleni pc,kvalitu firewallu,detekci...hlavně :)
Osobně mam zkušenosti s KIS 6-velmi dobré zkušenosti,až na to zatížení.Šlo hodně poznat když jsem ho tam dal misto nodu 32 a nv firewallu....
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Symantec veci byly dycky oproti konkurenci pomerne narocny.. kvalita tehle i-net security baliku je vysoka.. v bulletinech se objevuje stale na spici po boku nejlepsich, nicmene narocnost jde znat..

Dalsi veci potom je, ze od verze 2007 se jedna o jeden velky chaoticky maglajs zprzneny pruvodcem pro lamy.. katastrofa, co z toho udelali..
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

tak mysliš,že kdybych přešel z kis6 tak bych si co do rychlosti určitě nepomohl?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Presne tak.. imho nepomohl..
Symantec ma obzvlaste u tehle poslednich verzi svych produktu objemne GUI, ktere zere sys. prostredky docela hodne..
A to se jiz o "pomalosti" samotnych programu mluvilo pred dvema roky.. ted to zprznili uplne..

Vyhoda Symantec aplikaci je jednoznacne v jejich provazanosti.. cely balik Internet Security i System Works je perfektne integrovan do jednoho aplikacniho rozhrani.. s tim souvisi jednoduchy update komplet vseho.. prehled v tom co se kde deje.. parada..
Bohuzel verze 2007 (tj. i dotazovany 360) ma prave GUI otresne a narocnost sla bohuzel jeste nahoru..
Pokud uz tedy Symantec SW, tak 2006 a nizsi rocnik.. slo o perfektni programy, ktere jeste dnes drzi s konkurenci krok..
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mě právě končí licence na kis6 v unoru,tak přemýšlím co dál.Rád bych nějaký balík, a nevím jestli norton,Kis7,ess........věřím že všechno jsou to kvalitní balíky a z ničím z toho bych chybu neudělal,ale jde mi hlavně o to jak to brzdí komp...vím že takovéto balíky ještě dělá avira,a trend micro....vlastně obecně o těchto produktech je těžké něco najít(nebo aspoň pro mě) ,něco jiného než vychvalování produktů v eshopech....vysledky virus buletin jsou sice užitečné informace,ale o rychlosti systému s použitím toho a toho balíku a o konfigurovatelnosti fw kvůli hrám jsem nenašel téměř nic
future
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od future »

Zdarec,

prihazuju jen souhlas. Mel jsem Norton360 a des a hruza. Strasny moloch. Vadilo me, ze jsem nikdy presne nevedel jestli funguje filtrovani nebo. Jen byl zeleny napis na kteri neslo kliknout, nic.
Osobni kladnou zkusenost mam s esetem Smart Security. Kopuil jsem si to asi v listopadu a naramna spokojenost. Od te doby vim co se me kde deje, vsude se da proklikat a hlavne pocitac funguje a nezivori.:)
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

a co zátěž systému?mam zkušenost jen s nodem 2.7 a ten nešel na tom kompu ani cejtit:-)
paul27
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paul27 »

ESS je asi nejméně náročný. Kdybych se rozhodnul do zabezpečení pc investovat, tak bych ho asi vzal, dlouhodobě se drží na špici bezečnostního softwaru a zátež je taky celkem malá.
future
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od future »

Samozrejme Eset vseobecne slape jak hodinky. Jak tu bylo recono, uz ani u NODu neslo poznat ze by nejak zatezoval pocitac. U Smart Security je to nemlich to same. Ani nevim ze to jede..:) Jen podle varovnych hlasek od firewallu a antiviru. Dalsi vyhoda aktualizace opravdu skoro kazdy den a obcas pri virove epidemii i vicekrat.Navic neni problem prepinat mody firewallu - interaktivni, automaticky,administratorsky.Zadne preinstalovavani.Uz bych za nic nemenil.. Jen vrele doporucuju. A nebojte produktak Esetu nejsem. Jen nadmiru spokojeny zakanik..:) A za cenu kolem 2200 na 2 roky me to pripada opravdu vyborny kauf..:)
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“