Pouze malá komparace a výměna názorů. Při hodnocení hry nelze komparaci s ostatními tituly opominout. Když ti tak vadí, stěžuj si moderátorovi, nebo mně na SZ a nekaž podobnými poznámkami thread. Příště radši napiš něco k věci.mokrejbandita píše:Není tohle náhodou THREAD o Crysis?Bioshock se řeší jindeshadow píše: Pro to mám pochopení.
Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT
Moderátor: Baneshee
- shadow
- Středně pokročilý

show must go on..
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Proto pořád píšu, že se tyhle dvě hry těžko srovnávaj. Bioshock mel určite hustejší atmosferu, prostředí víc vtahlo do děje .. crysis je zase totální akce, občas až masakr
(Jen ty utrhany kusy těl mi tam chybí
)
Obě hry jsou jednoznačná špička tohodle roku, jen víc takovych, ale nemůžu souhlasit s nazorem, ze Crysis je jen vyhypovanej shit, kterej je nudnej a buhví co jeste. Far Cry bylo temer dokonaly, Crysis je ješte lepší, co víc chtít ?
Osobně patřim mezi dost vybíravý hráče, hraju už mraky let a kdejaká hra, nad kterou se 19ti letej recenzent počůrává me nechava klidnym (např. Jericho a tiscali games - imho totální propadák). Crysis ale splnilo presne to co slíbilo, vyborná hratelnost, nádherná grafika, slušnej spád, parádní akce.
Jinak jak jsem psal - souhlasim, že to neni bez chyb. Ten zaver me totalne vytačel (nejen obtížností), nesnašim tyhle prestreleny konce v FPS hrách, nechapu proč to tak vzdy musí končit. Hráč by asi nebyl uspokojen, kdyby v zaveru nemusel pokazdy zmastit neco, co se nevejde na 3 monitory. Hrůza. Kež by byly jednou FPS bez "bossů".
Obě hry jsou jednoznačná špička tohodle roku, jen víc takovych, ale nemůžu souhlasit s nazorem, ze Crysis je jen vyhypovanej shit, kterej je nudnej a buhví co jeste. Far Cry bylo temer dokonaly, Crysis je ješte lepší, co víc chtít ?
Osobně patřim mezi dost vybíravý hráče, hraju už mraky let a kdejaká hra, nad kterou se 19ti letej recenzent počůrává me nechava klidnym (např. Jericho a tiscali games - imho totální propadák). Crysis ale splnilo presne to co slíbilo, vyborná hratelnost, nádherná grafika, slušnej spád, parádní akce.
Jinak jak jsem psal - souhlasim, že to neni bez chyb. Ten zaver me totalne vytačel (nejen obtížností), nesnašim tyhle prestreleny konce v FPS hrách, nechapu proč to tak vzdy musí končit. Hráč by asi nebyl uspokojen, kdyby v zaveru nemusel pokazdy zmastit neco, co se nevejde na 3 monitory. Hrůza. Kež by byly jednou FPS bez "bossů".
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- shadow
- Středně pokročilý

Na mne někdy až příliš frenetická akce. Kusy těl chybí asi zejména z důvodu politické korektnosti EASentenced píše:crysis je zase totální akce, občas až masakr(Jen ty utrhany kusy těl mi tam chybí
)
Zda je Crysis lepší než FarCry, o tom by se dalo také polemizovat. Podle mne nikolivSentenced píše:Obě hry jsou jednoznačná špička tohodle roku, jen víc takovych, ale nemůžu souhlasit s nazorem, ze Crysis je jen vyhypovanej shit, kterej je nudnej a buhví co jeste. Far Cry bylo temer dokonaly, Crysis je ješte lepší, co víc chtít ?
Jsou tam i 16-letíSentenced píše:Osobně patřim mezi dost vybíravý hráče, hraju už mraky let a kdejaká hra, nad kterou se 19ti letej recenzent počůrává me nechava klidnym (např. Jericho a tiscali games - imho totální propadák). Crysis ale splnilo presne to co slíbilo, vyborná hratelnost, nádherná grafika, slušnej spád, parádní akce.
Obtížnost závěru na normal šla, ale bylo to metodou save / load. Jinak souhlasím, také nemám rád závěrečné bossy, obzvlášty ty s velikostí pětipatrového domuSentenced píše:Jinak jak jsem psal - souhlasim, že to neni bez chyb. Ten zaver me totalne vytačel (nejen obtížností), nesnašim tyhle prestreleny konce v FPS hrách, nechapu proč to tak vzdy musí končit. Hráč by asi nebyl uspokojen, kdyby v zaveru nemusel pokazdy zmastit neco, co se nevejde na 3 monitory. Hrůza. Kež by byly jednou FPS bez "bossů".
show must go on..
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Já sem to dal na 5 pokus bez problémů v lajně. Ty 4 první pokusy sem pro***l jenom kvůli mojí blbostishadow píše:Obtížnost závěru na normal šla, ale bylo to metodou save / load.
Závěr mě naštval v tom, že to nepokračuje v pomáhání Prorokovi na tom ostrově.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
To s trháním těl mě mrzí... Teda, ne že bych byl nejakej vyšinutej jedinec, co se bez krve na zdech nepobaví
, ale tahle hra se snaží (alespon první 2/3) jít s realitou až na hranici možností dnešních PC. Baračky se hroutí, palmy se daj rozstrilet, nižší porosty sviští pod kulkama (ehm, myslim ze samopalu....) A proste ta destrukce těl mi tu chybí, mohlo to bejt aspon volitelně, zamykatelně, ale je mi jasny, že tady jde o prodeje a nikdo (a EA už vůbec) nestojí o zákazy.
Far Cry a Crysis - to se bude srovnávat dlouho. Far cry bylo první, far cry prekvapilo, od far cry nikdo nic nečekal, far cry to melo lehčí. Nikoliv tak u Crysis, zde naopak každej čeká vsechno a spíš jeste víc. A světe div se, ono to jde. Přijít s pokračovaním legendy je vždy težký, podle mě se to povedlo na vybornou.
Far Cry a Crysis - to se bude srovnávat dlouho. Far cry bylo první, far cry prekvapilo, od far cry nikdo nic nečekal, far cry to melo lehčí. Nikoliv tak u Crysis, zde naopak každej čeká vsechno a spíš jeste víc. A světe div se, ono to jde. Přijít s pokračovaním legendy je vždy težký, podle mě se to povedlo na vybornou.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- shadow
- Středně pokročilý

Já to nijak extra nesleduji, ale už se podle všeho na ten ragdoll & blood objevují mody...
třeba viz:
http://www.fileplanet.com/182767/180000 ... /Blood-Mod
jinak google ..
alternativní mod třeba tady:
http://files.aoaforums.com/I3229-D3conB ... 0.rar.html
třeba viz:
http://www.fileplanet.com/182767/180000 ... /Blood-Mod
jinak google ..
alternativní mod třeba tady:
http://files.aoaforums.com/I3229-D3conB ... 0.rar.html
show must go on..
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Musím taky poopravit svůj názor.Crysis mě už baví i co se týče mimozemštanů.Dřív mě to tolik nechytlo,je to zase změna oproti korejcům.Dost se těším na patch i když nemám problém na 1680/1050 0 x AA vše naprosto plynulé..Ptám se ,ale kde je podpora 4 jádra..ve zminovaných patchích ani zmínka,tomu se říká podvod,to mě mrzí ,že tohle nesplnili.Taky jsem dost zvědavej na to jejich přerenderování...Každopádně čekám od patche nárůst 10fps...né kvůli hratelnosti,ale abych už mohl konečně zapnout aspoň 2x AA..No uvidíme..Pokud ten patch nevydají do konce ledna,tak nikdy..snad nás netahají za nos...i když totalně posral* co mohli,at tím že to Razor 1911 hodil na net 5 dnů před vydaním ,tak tím patchem,jen to dokazuje,že ta hra nebyla k vydání a hodně lidí to odradilo...
- Xanderr
- Začátečník

- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ve hre to fungovat ani nebude...jenom v Sandboxu...takze patch ulne k nicemuXanderr píše:zdravim, pls nevite nekdo jak rozjedu ten RagDoll, udelal jsem to presne podle navodu, co jsem mel prepsta to jsem prepsal, ale ve hre mi to porad nefunguje. Poradte nekdo prosim, jsem uz fakt zoufalej. Diky moc
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
- Xanderr
- Začátečník

Ale kdyz jsem se tak dival na videa na youtube, tak to nevypada ze to je z editoru. Ja myslim, ze by to melo snad jit i ve hre ne? Tak jsem to zkousel v editoru a stejne to nejde ani tam.ladik1983 píše:ve hre to fungovat ani nebude...jenom v Sandboxu...takze patch ulne k nicemuXanderr píše:zdravim, pls nevite nekdo jak rozjedu ten RagDoll, udelal jsem to presne podle navodu, co jsem mel prepsta to jsem prepsal, ale ve hre mi to porad nefunguje. Poradte nekdo prosim, jsem uz fakt zoufalej. Diky moc
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mno tak teď sem dodělal přístav a jezdím s tankem
. Přístav byl hodně dobře udělanej, v misi předtím (archeologové) mě dostala ta atmosféra nejen v lese v noci
.
Takže zatím dobrý, jako mohlo by to bejt i lepší
Takže zatím dobrý, jako mohlo by to bejt i lepší
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli nekdo neznate,ale nasel jsem myslim supr stranku
http://crysis-maps.com/news.php?default.0.0
http://crysis-maps.com/news.php?default.0.0
- Luke - C2D t.e.a.m.
- Začátečník

- Onecar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Před čtyřmi dny jsem to dohrál, jednoduše výborná hra
. Projeto za dva dny a musím říci, že je to svižná, zajímavá akce. Bavilo mě to, akorát mi vadilo na můj vkus méně zbraní, jinak ale barevnost lokalit/činností je skvělá.
Moc se těším na další díly, rozhodně si je zahraju s chutí. Hru jsem dohrál na střední detajly na 8800GTS 320MB a E4300 @ 2.4GHz v 1280x1024, průměrné FPS 43+, nádherně hratelné a i na střední detajly to vypadalo výborně.
Moc se těším na další díly, rozhodně si je zahraju s chutí. Hru jsem dohrál na střední detajly na 8800GTS 320MB a E4300 @ 2.4GHz v 1280x1024, průměrné FPS 43+, nádherně hratelné a i na střední detajly to vypadalo výborně.
CPU: C2D E8200 2.66GHz @ 3.66GHz passively-cooled by Scythe Mugen || MB: Gigabyte P35 DS4 || RAM: Patriot 2x2GB 800MHz CL5 || GK: Gigabyte 8800GTS 512MB (G92) || PSU: Seasonic S12II 500W || HDD: Samsung SpinPoint 500GB || Case: Thermaltake M9 black || OS: Windows Vista x64 || Monitor: Samsung SM 206BW 20'' widescreen || Mouse: Logitech MX Revolution + A4Tech XL-750BF red'n'black
- shadow
- Středně pokročilý

"Nějaký" příběh to má, ale kvalitou vcelku o ničem, spíše to je jen taková stokrát omletá vata, aby hra nějak držela pohromaděAMD t.e.a.m. píše:Má cenu to kupovat? Doufám že to má nějaký příběh že to není jen střílení, střílení, stříleníPujde mi to na me sestave? AMDAthlon 64 3200+ 2,63 GHz; 1 GB Ram; Radeon X1650 Pro ?
Vzhledem k tvému HW bych to ani nezkoušel. Ani demo není v tomto směru výpovídajícím měřítkem, neboť framerate obecně v pozdějších fázích hry postupně klesá.
Akorát by jsi z toho byl naprdnutej, relativně slušně řečeno.
show must go on..
- Luke - C2D t.e.a.m.
- Začátečník

Dík za info, kašlu na toshadow píše:"Nějaký" příběh to má, ale kvalitou vcelku o ničem, spíše to je jen taková stokrát omletá vata, aby hra nějak držela pohromaděAMD t.e.a.m. píše:Má cenu to kupovat? Doufám že to má nějaký příběh že to není jen střílení, střílení, stříleníPujde mi to na me sestave? AMDAthlon 64 3200+ 2,63 GHz; 1 GB Ram; Radeon X1650 Pro ?
.
Vzhledem k tvému HW bych to ani nezkoušel. Ani demo není v tomto směru výpovídajícím měřítkem, neboť framerate obecně v pozdějších fázích hry postupně klesá.
Akorát by jsi z toho byl naprdnutej, relativně slušně řečeno.
- F.A.N.T.O.M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hraji to na podobné sestavě v popisu a vše na low, kromě fyziky ta byla na velmi vysoký, při 1024x768 a ze začátku 30FPS a při poslední misi na lodi 15-20FPS ale dá se to, hru jsem si užil a nějaký mise mam už projetý nejmíň desetkrátAMD t.e.a.m. píše:Má cenu to kupovat? Doufám že to má nějaký příběh že to není jen střílení, střílení, stříleníPujde mi to na me sestave? AMDAthlon 64 3200+ 2,63 GHz; 1 GB Ram; Radeon X1650 Pro ?
Edit: teď jsem zkusil hrát poslední misi, vše na low, kromě fyziky na velmi vysoký a objekty na vysoký, přitom jsem měl spuštěný MP3 přehrávač který zabere asi 50MB ram. FPS bylo 12-25, v průměru se to drželo na 18, jen když jsem se prudce otočil tak to FPS kleslo na těch 12. Navíc ty máš o trochu lepší procesor i grafiku. Do originálky by jsem asi nešel, ale pálenou si sežeň hra za to stojí i na low
CPU - AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1,8@2,55 GHz, RAM - Kingston 2x512MB CL2,5 2,5-3-3-7 1T 231 MHz (462 MHz), Grafika - ATI Radeon HD2600XT 800(857)/1400(1710) MHz DDR3, Disk - 120Gb.
- shadow
- Středně pokročilý

- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mno to sem z toho nemoh. Sem přišel ke kámošovi - sestava: E6320@3GHz, 2x1GB A-DATY a 8800GTS 640MB @def, LCD s 1280x1024.
Měl tam narváno 1280x1024 4xAA a vše na High. A když sem se ho ptal jestli se mu to náhodou neseká tak mi tvrdil že vůbec
Holt je zvyklej u všech her davat max
Měl tam narváno 1280x1024 4xAA a vše na High. A když sem se ho ptal jestli se mu to náhodou neseká tak mi tvrdil že vůbec
Holt je zvyklej u všech her davat max
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz