Need for Speed: Pro Street

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

F4kt0r píše:Ja uz myslel ze se to tu resilo... tak asi ne.... docela haluz .... http://prostreet.nfsgame.net/novinky/bo ... ck-shrnuti
chce se mi blinkat :cry: dik za info :(

toho, ze to jedno auto neni dodelany jsem si vsimnul, ale tohle je mirne receno prasarna. :x
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

No mohli to napsat primo a ne to udelat takhle... Proste EA no... vono holt v reklame 16 novych aut vypada lip nez 2 hratelna a 14 nehratelnych...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

:lol:

Tak to jsem si vůbec neověřil tohle a popravdě ... dost me to pobavilo. Do EA každej šije, jak nikdy nedaj nic zadarmo, ani "stoletou" hru neuvolní. Pak sami přijdou s takovym pridavkem na vanoce, lidi nechapou ... a on je to nakonec uplne obyčejnej patch, kterej pridava trapny dve auta a 4 trate, takze o ničem, super :D

A lidi se pak diví, že se PC hry tak pirátí, s takovym pristupem tvůrců se človek moc divit nemůže ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

SpeedyJ píše:
HEAD píše:Kdyz si dam horsi podvozek tak zase nevyhraju a tim to stejne podle me neni.Proste jet po zadnich se mi nepovedlo zatim ani jednou..

EDIT:Tak uz sem nato prisel.musite mit maximalne vylepseny auto(vsechno stupen3).Pak teprve muzete jezdit po zadnich.
to je mozny :)
jo mam ted camaro s 650hp a nechtelo jezdit wheelie(motor+turbo+gumy+nitro+prevody@3level) tak jsem dokoupil 3kovej podvozek, stahnul prevody na minimalni a uz davam 407m wheelie
Gigi bydlí na www.gigis.tk <<---- !!nové stránky!!
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Promaz, nelegální verze se tady neřeší
Goldnoob team proud member!
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

taky jsem se trapil s riem v tom driftu mel jsem bmw z4m namaxovany ale bylo moc silny na ty maly ulicky, tak jsem poridil rx-7( vse na max ale podvozek stock! ) a najednou mi to zaclo jit

proste na dlouhy rovny trate co sou tak uprostred hry je z4m supr, dal jsem s ni 8000drift

ale na konci jak jsou ty drift king a taky ta s riem tam se hodi mensi vykon a obratnost rx-7 a clovek aspon nemusi na startu radit trojku aby se rozjel

jinak kdyz v ty draze s tim riem trefite uplne presne tu prvni zatacku (rozjezd s nitrem na dvojku pak to urvat ruckou pro poradnej uhel) tak neni problem mit u sudu 1500 a pak to tam nejak dosypat..

ps taky sem tu trat jezdil 50x...
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

ok tak dopareno na kinga, zbyly nejaky prachy tak jsem koupil zondy...

na grip naaaaaaarez pres 800kobyl, brzdi na 6metrech, ovladatelnost supr

na speed je to best pres 900bhp superovladatelna i v rychlostech kolem 350

na drag se ma 1062koni, nestavi na zadni a jedzi naklid casy lehce nad 7

kazdopadne skoda ze neni veyron ale vymaxovana zonda je taky dobra odmena :) endjoy
GarF
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

:)

Příspěvek od GarF »

Dohrano a uz i odstraneno :D
No hratelne je to fakt o nicem kdyz porad jezdite ty samy zavody akorat s jinym autem... :-/ ale grafika je fakt v pohode :)
Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz (2 CPUs); Základní deska: Gigabyte Technology Co., Ltd.; Ram: 2046MB RAM; Monitor: Samsung 20"; Grafická karta: ATI Radeon HD 3850; Klávesnice: Genius Slim Star 335; Myš: Logitech MX 518; Podložka: Steel series QcK
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Me ta hra bavila, takova oddychovka... a celkem sem si vyhral s ruznym vizualnim nastavenim auta :)
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
zerozero
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

patch 1,1 a crack

Příspěvek od zerozero »

ahoj chci se zeptat jestli uz nekdo resil prach 1,1... mam crack verzi 1,0 a bezi vpoho tak jsem si stahnul prach 1,1 a nejde to. zkousel jsem i jine cracky dokonce i yasa a stale nic.. nemam uz s tim nekdo zkusenost ??? je to 16 novyhc auticket wow :)
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: patch 1,1 a crack

Příspěvek od Stano K. »

zerozero píše:ahoj chci se zeptat jestli uz nekdo resil prach 1,1... mam crack verzi 1,0 a bezi vpoho tak jsem si stahnul prach 1,1 a nejde to. zkousel jsem i jine cracky dokonce i yasa a stale nic.. nemam uz s tim nekdo zkusenost ??? je to 16 novyhc auticket wow :)
O pár riadkov vyššie!
Thellwin píše:Promaz, nelegální verze se tady neřeší
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

JJ Warez se tu neresi... A novy auta sou tam dve, ne sestnact :) ...
Genyus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Genyus »

Robí aj vám, že keď brzdíte tak nesvietia brzdové svetlá? Mne svietia iba ked brzdim na 1. a niekedy na 2. prevodovom stupni. Nieje na to nejaký patch? Dosť to uberá (aspoň) mne, že to auto ide ako chce :-D
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Promaz, warez se na tomto fóru neřeší.

To Lipsak - hned 2 hry najednou, příště už by to mohlo být za kartu
Goldnoob team proud member!
C-Nooty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C-Nooty »

Které je podle vás nejlepší auto na drift? Nemůžu udělat ten drift proti Ryovy mám Chevrolet Camaro SS '68 a zkoušel Chevrolet Chevelle SS 70, ale stále mi chybí nějaké bodíky a bez toho vyhraného závodu mě to nepustí dál, už se snažím týden, ale nejde to :sad:
MB:Asus P5Q-E, CPU:C2D E8400 (3.6GHz), VGA:Sapphire 4870 Toxic 512MB, RAM:A-Data Vitesta EE 2x2GB 1066MHz, HDD:1xWD6401AALS, 1xWD2500AAKS, 1x WD1001FALS, PSU:Enermax Modu82+ 525W, Case:Thermaltake VC3000SNA Armor Jr., Sound:Asus Xonar DX/XD + Genius SW-HF 5.1 6000, DVDrw:Samsung SH-S223Q LS, LCD:EIZO 24" S2431WE, Cooling CPU:Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300, Cooling HDD:Noctua NF-P12-1300
Obrázek
DoomCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DoomCZE »

nejlepsi auto na drift je urcite RX-7, mozna pak jeste sylvia
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

videjko vejrona v akci :)
http://www.youtube.com/watch?v=B0rh8Yk-A0k&NR=1

jak pridat vejrona a dalsi do gamesy...navod tady
http://prostreet.nfsgame.net/programy/b ... u#cpreview
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

fiba píše:Co se dá dělat s nastavením citlivosti volantu? Ve hře to není. Mám Trust FF380 a ovladače to neumí. Otáčí se o 350 stupňů a s tím se nedá jezdit.
no ja mam zas problém s tím, že nemůžu nastavit u "svého" Microsoft SideWinder Force feedback wheel (usb) pedály resp. brzdu a plyn..:/ přitom v LFS a v control panel/game controllers (ve winnech) mi to funguje bezpoblému... nevíte někdo co s tím??
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

DoomCZE píše:nejlepsi auto na drift je urcite RX-7, mozna pak jeste sylvia
mě stačí BMW M3 :roll:
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
spike18
Černá karta
Černá karta

Re: Need for Speed: Pro Street

Příspěvek od spike18 »

Mám problém s driftem v posledním závodě s "kingem" nechtěl by mi to někdo zajet? Už na to nemám nervy :)) Savy bych poslal na mail
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“