Zdar lidi, jsem vlastník jednoho webu a rozhodl jsem se, že bych mohl začít vydělávat přes nějaké reklamy jako je google adsence apod.
Jenže by měl zajímalo co je v dnešní době tak nejlepší.Někteří píšou, že přes adsence už nemá cenu vydělávat, hlavně kvůli klesajcímu USD.
Zaujalo mě aukro kde mají za jeden klik 0,7kč.
Co si myslíte vy?
Přes co v dněšní době vydělávat?
- Vencakus
- Nováček

- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přímá reklama. PPC vynáší jen velkým portálům, počet lidí co obchází reklamu je strašně moc. Buď si zkopírují link nebo na ni prostě nekliknou, v horším případě ji rovnou blokují.
Jinak bych šel spíš do českých reklamních systémů, dá se s nimi dohodnout a nemělo by se stát, že ti vypoví smlouvu a zůstanou ti oči pro pláč.
Jinak bych šel spíš do českých reklamních systémů, dá se s nimi dohodnout a nemělo by se stát, že ti vypoví smlouvu a zůstanou ti oči pro pláč.
- Vencakus
- Nováček

- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Poděs
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
AdSense jsem na webu měl. Je to spíše pro weby s opravdu vysokou návštěvností a pro menší weby to nemá cenu.
Aukro jsem taky zkoušel. Jen bych tě chtěl opravit, že za klik není 0,7, ale od 0,7 myslim do 1,4 a to bych cpal taky spíš na weby s vyšší návštěvností. Sice se tam 800ti kč dočkáš rychleji, ale pořád to nemá cenu.
Aukro jsem taky zkoušel. Jen bych tě chtěl opravit, že za klik není 0,7, ale od 0,7 myslim do 1,4 a to bych cpal taky spíš na weby s vyšší návštěvností. Sice se tam 800ti kč dočkáš rychleji, ale pořád to nemá cenu.