Jinak jsem s nim zatim spokojenej...
![Wink ;)](./images/smilies/wink1.gif)
Moderátor: Don
Mám v1. a co se týče pozorovacích úhlů, tak se mi nezdá že by to bylo tak špatné. Ze stran je vidět pěkně. Akorát zhora se brzy začnou měnit barvy, ale ten správný úhel si můžeš lehce nastavit pootočením LCD. Podsvícení se mi zdá více jak dostatečné a jas mám po většinu času stlumený, na maximální jas jedu málokdy.martinnecas píše:Chci se zeptat majitelů Compalu v2, jak jsou spokojeni s kvalitou LCD (WXGA+, 1440x900)? Co se týče LCD u v1 (1280x800), tak jsem četl (např. zde), že to není žádná sláva, hlavně s pozorovacími úhly. Podsvícení průměrné, jas poměrně dobrý. Takže jak je na tom display 1440x900, má lepší paramentry (mimo to rozlišení)? Díky.
Summerboy píše:Taky vás zlobí v2 v XPčkách? Mám dost časté 10sec freezy. Už nevím co s tím. Máte někdo podobné zkušenosti?
triktrak píše: Podle mne je problem jak uz tu nekdo nekde psal ve zpusobu aplikaci M$ zaplat.
Po jedne takove hromadne aktualizaci to zaclo tuhnout. Vratil jsem tedy cely system pomoci System Restore zpet k zakladni instalaci Win XP tak jak byla predinstalovana od VBI (jo byl jsem lenivy natahovat se s SATA-AHCI).
Pak jsem nechal zbehnout aktuializace, ale na vicekrat (pokud se napr. nabidne Net 1.1 a hned SP na nej tak ne spolu). Dale jsem vzdy vynechal nastroj na odstraneni skodliveho software a IE7.x protoze i tak pouzivam FF a AVG free.
Po kazdem zaplatovani jsem cca hodinu pracoval tak abych zatuhnuti spolehlive rozeznal. Pokud bylo po hodine vse ok pokracoval jsem v dalsim zaplatovani.
Nestahoval jsem zadne ne-automaticke zaplaty protoze po nekterych takovych pokusech prestal spravne fungovat SpeedStep procesoru a musel jsem to rolbacknout.
Zaplatovani XPecek jsem tak provedl cca na 4 kroky.
No mě teda neřvou, jede to v pohodě a neseká se to, ani při hrách ani při koukáni na filmy. Faktem, je, že jsem ho ještě nepřipojil k netu, takže nevim co s ním provedou aktualizace. Jediný co mě trochu znepokojuje, je že každou vteřinu problikne disk, jakoby něco checkovalSummerboy píše:jenom XPčka SP2 řvou.![]()