Jak změnit formát hudby ( z Mp4 --> Mp3)
- Drapalik
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jak změnit formát hudby ( z Mp4 --> Mp3)
zdravim...chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak změnit formát z Mp4 na Mp3...jestli je na to nějakej program tak dejte pls link..díky
můj miláček : CPU : Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz ,GPU : Powercollor HD3870 512MB,RAM : 2GB RAM Kingston,Zdroj : 500W fortron bluestorm II,Case : CA SHARKOON Rebel 9 Value Edition,ZD : Gigabyte P35-DS3 P35 s775
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Drapalik
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
thxTrinom píše:Tak to se pleteš, protože mp4 může být jak video, tak jen zvuk. Stáhni si program SUPER, ten ti to převede.
můj miláček : CPU : Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz ,GPU : Powercollor HD3870 512MB,RAM : 2GB RAM Kingston,Zdroj : 500W fortron bluestorm II,Case : CA SHARKOON Rebel 9 Value Edition,ZD : Gigabyte P35-DS3 P35 s775
- HacIPex
- Začátečník

-
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Jo je to tak,MP4 je pouze kontejner,kodek je AAC
http://www.free-codecs.com/download/Cor ... filter.htm
Kodek,který se moc nechytil.Zajímavé je,jak se pořád drží MP3,přitom jsou lepší kompresní formáty jako .OGG nebo .MPC (Musepack)
http://www.free-codecs.com/download/Cor ... filter.htm
Kodek,který se moc nechytil.Zajímavé je,jak se pořád drží MP3,přitom jsou lepší kompresní formáty jako .OGG nebo .MPC (Musepack)
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, je. To mělo vyznít z toho, co jsem napsal, nechtěl jsem pořád papouškovat to, co můj kolega Dzin, že je to jen kontejner...H@A píše:a neni nahodou zvuk v mp4 aac ? priponu ma sice mp4, ale kodek je aac
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Snad stačí citace v AJ
The 3ivx decoder plays back most MPEG-4 files (including MP4, M4A, 3GP and MOV files) with MPEG-4 AAC Audio and MPEG-4 Video (such as DivX 3, 4 and 5, Apple MPEG-4, Philips MPEG-4 and XviD) using Windows Media Player or other compatible players.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- kocourleo
- Začátečník

Pokud mp4 otevřeš ve foobaru, stačí kliknout pravým tlačítkem na požadovaný soubor a vybrat "Convert". Dál už je to jednoduché.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- Lolitka
- Černá karta

-
Tak to v tom udelalo docela jasno - Mpeg4 audio je teda AAC, zajimave!Trinom píše:Snad stačí citace v AJThe 3ivx decoder plays back most MPEG-4 files (including MP4, M4A, 3GP and MOV files) with MPEG-4 AAC Audio and MPEG-4 Video (such as DivX 3, 4 and 5, Apple MPEG-4, Philips MPEG-4 and XviD) using Windows Media Player or other compatible players.