problem so SB X-Fi Xtreme Audio

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
mikhayl
Nováček
Nováček

problem so SB X-Fi Xtreme Audio

Příspěvek od mikhayl »

Zdravim. Mam takyto problem: zhruba po tyzdni po nainstalovani win na novy PC mi prestala ist zvukovka(jednoducho nesiel ziaden zvuk). Programy to detekovali ako chybu ovladacov tak som myslel ze ich jednoducho odinstalujem a znova nainstalujem. No bohuzial pri ich instalacii mi vypisalo chybu a ovladace sa nenainstalovali. Zhruba po hodine boja s tymto problemom a po odstraneni zariadenia zo systemu, opatovneho nainstalovania najnovsich ovladacov sa mi to podarilo spojazdnit. No bohuzial o par dni sa vyskytol znova tento problem. Neviete mi niekto poradit co s tym? Jednoduchy reinstall ovladacov nefunguje, proste vzdy mi pri instalacii ovladacov vypise chybu(skusal som rozne verzie ovladacov).

Osobne by som HW chybu vylucil, no cital som ze moze byt problem v zapojeni do PCI slotu(ze by som to mal skusit zapojit do ineho), alebo nejake problemy s IRQ ci s cim.....
....reinstall Win momentalne nie je riesenie, no ak to inak nepojde skusim aj to. Najprv by som vsak potreboval nejake rady.

Vdaka
Fred-69
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od Fred-69 »

Zkus to dát do jiného PC jeslti to bude dělat taky...
mikhayl
Nováček
Nováček

Příspěvek od mikhayl »

Nevedel by este niekto poradit?
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

jo skus pouzit driver cleaner na odstranenie starych ovladacov a prehod tu zvkovku do ineho PCI slotu, ak nepomoze tak bude potreba preinstalovat WIN .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Chief4
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chief4 »

Já mám X-Fi Xtreme MUSIC tak dva roky, když sem ji měl zezačátku tak se mi několikrát do týdne stalo něco podobnýho. Nešel zvuk a nenadetekovaly se ovladače. Nekdy stačilo přeinstalovat ovladač, někdy sem jí musel vyjmout z PCI slotu. Tehdá sem našel na fóru Creative pár lidí co jim to dělalo taky. Ceklem se toho moc nevyřešilo ale vypadalo to na problémy s napájením PCI slotu u některých desek, zejména ASUSy. Pak se mě ty errory omezili na zhruba 2x za rok takže sem to přestal řešit. Možná to bylo výměnou komponent, zdroje, mechanik (který by způsobovaly výkyvy), na win bych to neviděl.
mikhayl
Nováček
Nováček

Příspěvek od mikhayl »

Yea, doska je na tom PC ASUS M2N-E nforce 570. Ak sa to riesilo na fore, nemas na to niekde link? Ja som uz prechodil skoro cele creative forum ale nepodarilo sa mi nic najst....vymena komponentov u mna neprichadza do uvahy, je to uplne novy PC a nerad by som fungoval len na int. zvukovke.

Vrela vdaka za odpoved.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“