Jak na Win98 nainstalovat Canon PowerShot??
- bmobil
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jak na Win98 nainstalovat Canon PowerShot??
Mam tenhle problem, chtel jsem naínstalovat Canon PowerShot A40 na Win98. Vse probihalo standardne. Zacalo nabihat hledani ovladacu, vyskocilo okynko kde se to ptalo na disketu obsahujici ty a ty soubory. Tak jsem to nasmeroval na D: a hledal jsem adresar se soubory. Nikde nic. Canon zapomel dat na cd ovladace:-( Tak jsem odklikal vsude storno. Stahnul jsem ovladace z netu ale kdyz ten fotak pripojim do USB tak se nic nedeje?? Nenabiha to hledani ovladacu a nic. PC na ten fotak nereaguje. Ani nedetekuje zadne zarizeni do USB? Z toho Canon CD se neco instalovalo ale to byli nejake programy ale ne Drivery. Teda myslim
..full throttle..
- jankop
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No, v návodu k fotoaparátu nikde nepíší, že bys měl instalovat ovladače. Naprosto standardní postup je, instalovat aplikaci, která je na přiloženém CD a pak teprve připojit fotoaparát. Předpokládám, že jsi tento postup nedodržel. Zkus to tedy podle manuálu. V horším případě je třeba odstranit z registrů systému již chybně enumerované USB zařízení - fotoaparát. To ovšem není zásah, který by byl bezpečný při tvé úrovni znalostí.
- bmobil
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- jankop
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: