Aktivace herního účtu Windows LIVE

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
montana
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Aktivace herního účtu Windows LIVE

Příspěvek od montana »

Ma nekdo zkusenosti s aktivaci Windows LIVE uctu pro hrani online?
V Kane and Lynch jsem normalne vytvoril ucet, prihlasil, ale pro hrani online potrebuji aktivaci uctu.
Sluzba u nas ale samozrejme neni podporovana a tak po kliknuti na "Pripojit se k sluzbe LIVE" a vyskoceni IE okna mi to jen rekne at se jdu vycpat.
Na Xboxu se to resi tim, ze se zmeni narodnost. Jenze tady sem nikde zmenu narodnosti ani adresy nevidel... Prehledl jsem jen neco? Diky za radu

PS. Uz jsem to daval, do tematu Operacni systemy, ale tam se to asi moc nehodi...
http://www.kulturakriplu.net

Mainboard:Asus M2N-SLI DeLuxe CPU: AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM: A-Data Vitesta EE 2x1GB 800MHZ Grafika: Sapphire ATI Radeon HD 2900 XT 512MB HDD: Western Digital Caviar SE16 320GB SATA II Mechanika: Samsung SH-S203B Skříň: Cooler Master Elite 331 Monitor: Samsung 20" SM 2032BW
montana
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od montana »

Tak po dlouhym badani jsem se nakonec jsem se k tomu dopracoval. Neco strasnyho sem jeste nevidel, ale budiz....
S cim me ale nastvali je samotny online hrani. To si snad MS dela pr**l, ze potrebuji GOLD ucet na to abych si laskave mohl zahrat na dedikovanych server a ne jen na domacich. Nestaci ze se musim prihlasovat na 150 mistech, abych se vubec dostal do hry...
Tohle maji byt super vyhody Games for Windows?
http://www.kulturakriplu.net

Mainboard:Asus M2N-SLI DeLuxe CPU: AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM: A-Data Vitesta EE 2x1GB 800MHZ Grafika: Sapphire ATI Radeon HD 2900 XT 512MB HDD: Western Digital Caviar SE16 320GB SATA II Mechanika: Samsung SH-S203B Skříň: Cooler Master Elite 331 Monitor: Samsung 20" SM 2032BW
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“