Sluchátka Sennheiser HD 201 - co na ně říkáte?
Moderátor: CageJ
- kurri
- Začátečník

Tak jsem konecne poslechnul SENNHEISER HD201 a muzu rici,ze za tu cenu hraji opravdu dobre,ani se me nechtelo verit,ze posloucham sluchatka za 650kc, jsou pekne pohodlna a lehka.Rozhodne doporucuji.
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
- pHp
- Začátečník

-
HD 201 nejsou žádná modla (byť za ty prachy dost dobré), jen málo lidí zná něco jiného. Určitě s nimi můžou soupeřit AKG K 44/55 a asi nejlíp Audio-Technica ATH-T22
Malý přehled (A-T zatím dělají jen muzikantské prodejny):
http://www.headphones.cz/inshop/scripts ... e_list.asp
Malý přehled (A-T zatím dělají jen muzikantské prodejny):
http://www.headphones.cz/inshop/scripts ... e_list.asp
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Bych vás všechny měl zažalovat za to, že jsem utratil 600,-
Dneska ráno jsem si četl tuhle diskuzi, no a následně o pár hodin později jsem jel okolo CzechComputeru a tak nějak jsem neodolal a koupil si je
Ale teda maximalní spokojenost, navíc se hodí k notebooku, ty chrastítka od Teac už mě štvaly
Dneska ráno jsem si četl tuhle diskuzi, no a následně o pár hodin později jsem jel okolo CzechComputeru a tak nějak jsem neodolal a koupil si je
Ale teda maximalní spokojenost, navíc se hodí k notebooku, ty chrastítka od Teac už mě štvaly
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- pHp
- Začátečník

-
to Cujo: o zvuku (čehokoliv) se s nikým nedohaduji (už móóc dlouho).
Pokud ale myslíš mechanickou stránku, pak je to trochu mimo mísu. To je právě jedna z mála slabin HD 201. Dokonce u Sennheiseru unikát: úplně solitérní model, který není součástí žádné řady, s dost vachrlatou konstrukcí (někde se prostě ušetřit na dobré měniče musí).
AKG je naproti tomu (na tuhle cenu) o třídu výš, protože K44-66 používají stejnou (kvalitní) mechaniku. Pravda, ne každý to nutně potřebuje či dokáže ocenit.
Pořád tím nijak nejsnižuji skvělou hodnotu HD 201. Jen bych byl rád, aby lidi věděli, že nejsou jediný na světě!
Pokud ale myslíš mechanickou stránku, pak je to trochu mimo mísu. To je právě jedna z mála slabin HD 201. Dokonce u Sennheiseru unikát: úplně solitérní model, který není součástí žádné řady, s dost vachrlatou konstrukcí (někde se prostě ušetřit na dobré měniče musí).
AKG je naproti tomu (na tuhle cenu) o třídu výš, protože K44-66 používají stejnou (kvalitní) mechaniku. Pravda, ne každý to nutně potřebuje či dokáže ocenit.
Pořád tím nijak nejsnižuji skvělou hodnotu HD 201. Jen bych byl rád, aby lidi věděli, že nejsou jediný na světě!
- Hrochan
- Začátečník

Zdravim
mam malej dotaz:sedi ty sluchatka dobre okolo usi?pred rokem sem mel 'uzavreny' sluchatka ktery sem mel naplacly na usich a za hodinu sem mel usi nehorazne otlaceny coz pekne boli...
shanim sluchadla okolo cca do 800kc uzavreny,preferuju pohodli,kvalita zvuku me moc nezajima,ted mam nejaky geniusy za 99kc a nijak si nestezuju
(akorat maji v haji konektor...)
a mikrofon mit taky nemusi,moc ho nepouzivam a kdyz uz tak pouziju stary utrzeny sluchatko ze sluchadel co meli mikraky na klapkach
maji tyhle nejakou konkurenci v tehle cene?
predem diky
mam malej dotaz:sedi ty sluchatka dobre okolo usi?pred rokem sem mel 'uzavreny' sluchatka ktery sem mel naplacly na usich a za hodinu sem mel usi nehorazne otlaceny coz pekne boli...
shanim sluchadla okolo cca do 800kc uzavreny,preferuju pohodli,kvalita zvuku me moc nezajima,ted mam nejaky geniusy za 99kc a nijak si nestezuju
a mikrofon mit taky nemusi,moc ho nepouzivam a kdyz uz tak pouziju stary utrzeny sluchatko ze sluchadel co meli mikraky na klapkach
maji tyhle nejakou konkurenci v tehle cene?
predem diky