a mas ten typ S ? ... ten ma znackove trubice od samsungu.. ale asi se dela i s neznackovymidenin88 píše:jako wide by som urcite bral samsung 206BW mam ho a som s nim velmi spokojny a uz nikdy by som nesiel do 4:3.
DOPORUČTE 20" LCD
Moderátor: maXXmilian
- SagiCZ
- Začátečník

-
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nevim co resite - nastupce 206BW je 2032BW a ten ma garantovany panel S ( vyroba slovensko ). Bych nevahalSagiCZ píše:a mas ten typ S ? ... ten ma znackove trubice od samsungu.. ale asi se dela i s neznackovymidenin88 píše:jako wide by som urcite bral samsung 206BW mam ho a som s nim velmi spokojny a uz nikdy by som nesiel do 4:3.
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- SagiCZ
- Začátečník

-
- Jirry
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
cau,uvazuju o koupi noveho LCD panelu,ale nejak nevim podle jakych parametru se mam orientovat. Chtel bych ho na hry,filmy a beznou praci na PC,vim ze na hry a filmy je lepsi co nejnizsi odezva,ale taky bych se nechtel osidit o dalsi dulezite parametry kterym moc nerozumim..Kontrast 600:1 nebo je lepsi 3000:1,Svítivost 300 cd/m2?? a nakonec co urcuji horizontalni a vertikalni frekvence?chtel bych si poridit neco kolem 6tis a mam dva tipy:SagiCZ píše:ja bych o tom panelu nepochyboval.. me nasadilo brouka do hlavy tohle:
IkE Blaster píše:kdyz sezenes 206bw typ s, tak jsou stejne.
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... X0271N7ENN
nebo
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... X0271N7D5O
ktery byste vice doporucovali a proc?diky moc
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- lubykosos
- Nováček

-
Nema nekdo zkusenosti s timto LCD ? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... X0271N7EJA
Zvazuji mezi timto a Samsungem 2032, Samsung ma o neco lepsi parametry, Philips zase lepsi polohovatelnost, USB hub, atd.
Zvazuji mezi timto a Samsungem 2032, Samsung ma o neco lepsi parametry, Philips zase lepsi polohovatelnost, USB hub, atd.
- Marzo
- Nováček

Neviete mi prosim poradit? Rozhodujem sa medzi EIZO S2031W (10-bit, S-PVA) a NEC 20WGX2 Pro (8-bit, S-IPS). Na ten Eizo sa mi moc nedari zohnat recenziu, nasiel som jednu ktora je ale po polsky a porovnavaju sa tam tieto 2 + samsung a Eizo z neho vyslo ako najlepsi obraz/farby ale hry a filmy sa tam moc neriesilo. Pouzivat ho chcem hlavne na text+foto uprava ale aj obcasne hranie a pozeranie filmov.
- Wuuduu
- Středně pokročilý

ani s jednym z nich neurobis chybu
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- Marzo
- Nováček

- Spider_tS
- Začátečník

Ja se zase rozhoduju mezi Philipsem 200WP7ES http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41058 a NECem 20WGX2 Pro http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41960 . Nejdulezitejsi je pro me podani a presnost barev, protoze si dost hraju s fotkama a pak si obcas taky dam nejakou gamesu a i filmy nezustavaji stranou meho zajmu. Proto mi nejlip vychazel ten NEC, kde hovori pro i kladne zkusenosti uzivatelu a recenzentu. Ale zase si nejsem jisty, jestli ten leskly povrch je nejlepsi pro grafiku, resp. trochu pry ublizuje presnemu podani barev. Proto zvazuju ten Philips, paac je matny, ale zas jsem na tenhle tip(wide) nenasel poradnou recenzi a ani moc lidi se k nemu nevyjadruje, takze jak se chova v realu moc nevim(hlavne odezvy atd., barevne podani je pry srovnatelne, mozna malinko lepsi, nez u toho NECa). Co myslite lidi?
-=: 23 :=-
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- majkl_l
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hoj, po dlouhý době jsem se rozhodl napsat i sem a potřeboval bych radu. rád bych si koupil nějaký LCD, co by zobrazovalo minimálně 1680x1050... na 24" nemám peníze a když 20 a 22" LCD jsou odlišný jen v úhlopříčce, tak bych asi raději jemnější obraz než větší zobrazovací plochu...
hledám nějaký dobře a hlavně rovnoměrně podsvětlený LCD, na kterym by nebyly duchy a nesypal se obraz. mělo by to bejt tak na všechno a dost na filmy, proto nechci, aby na tom byly vidět jakýkoliv fleky.
dřív jsem hledal jen 2ms, ale teď mi vrtá hlavou, jestli to má smysl hrotit nebo jestli jsou třeba dobrý i kusy, u kterejch je psáno třeba milisekund 5 a přitom ve filmech i ve hrách podávají dobré výsledky... dost koukám na cenu a nerad bych byl zklamán...
prošel jsem už dost modelů a buď byly decánko dražší, než bych předpokládal nebo měli psanou větší odezvu, čehož se právě trochu (laicky) bojím...
předem díky za rady a připomínky...
hledám nějaký dobře a hlavně rovnoměrně podsvětlený LCD, na kterym by nebyly duchy a nesypal se obraz. mělo by to bejt tak na všechno a dost na filmy, proto nechci, aby na tom byly vidět jakýkoliv fleky.
dřív jsem hledal jen 2ms, ale teď mi vrtá hlavou, jestli to má smysl hrotit nebo jestli jsou třeba dobrý i kusy, u kterejch je psáno třeba milisekund 5 a přitom ve filmech i ve hrách podávají dobré výsledky... dost koukám na cenu a nerad bych byl zklamán...
prošel jsem už dost modelů a buď byly decánko dražší, než bych předpokládal nebo měli psanou větší odezvu, čehož se právě trochu (laicky) bojím...
předem díky za rady a připomínky...
PC: i5 2500k; GB 560Ti OC; GA-Z68X-UD3-B3; 16G
NB: Z10t
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
- Boby
- Nováček

-
Je to můj první příspěvek, takže všechny zdravím.
Jaký máte názor na SAMSUNG Sync Master 203B např. tady: http://samsung.mironet.cz/20quot-samsun ... r+dp70463/
Rozhodoval jsem se mezi 20" a 22" a mezi wide a 4:3. Měl jsem doma nějaký čas půjčený 22" Acer a nijak zvlášť mě neoslnil. Po pročtení různých názorů jsem se rozhodl pro Samsung. Dosud jsem používal 17", byl jsem s ním spokojený, ale odešel.
Jaký máte názor na SAMSUNG Sync Master 203B např. tady: http://samsung.mironet.cz/20quot-samsun ... r+dp70463/
Rozhodoval jsem se mezi 20" a 22" a mezi wide a 4:3. Měl jsem doma nějaký čas půjčený 22" Acer a nijak zvlášť mě neoslnil. Po pročtení různých názorů jsem se rozhodl pro Samsung. Dosud jsem používal 17", byl jsem s ním spokojený, ale odešel.
- majkl_l
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Boby
- Nováček

-
- majkl_l
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
spousta lidí ti bude tvrdit, že je to to nejlepší co můžeš dnes od LCD chtít... samsung... já co jsem kupoval posled, tak jsem měl smůlu na vadný body, ale to je vedlejší..
podle mne pokud ti jakejkoliv samsung vyhovuje cenově, tak s ním neprohloupíš....
podle mne pokud ti jakejkoliv samsung vyhovuje cenově, tak s ním neprohloupíš....
PC: i5 2500k; GB 560Ti OC; GA-Z68X-UD3-B3; 16G
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
- Boby
- Nováček

-
Tak jdu teda do toho. Doufám, že nebudu mít taky smůlu. Stát se to může, ale nakonec mám na to 14 dní abych ho vyzkoušel. Objednal jsem ho v Korunkce.cz. Korunka sice nemá nejlepší reference, ale cenově je výhodná. A hlavně mají v Praze kamenný obchod. Kdyžtak jim ho tam odvezu vrátit a bude to. Do Prahy jezdím každou chvíli, tak to nebude problém. Jsou to sice rusáci, ale kvůli 6000 Kč se asi dohadovat nebudou.
Nevíte pls někdo o nějaké recenzi? Prohrabal jsem internet a nic se mi nepodařilo najít.
Nevíte pls někdo o nějaké recenzi? Prohrabal jsem internet a nic se mi nepodařilo najít.
- wydlosh
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím. Sháním pro otce nějaký 20" wide lcd. Podmínkou je cena do cca 7k a "lesklý" displej. Bude to na kancl použití, filmy a občas nějaké hry. Zatím jsem našel tento http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47769 Mám doma jeho většího 22" bratříčka a zatím spokojenost, ale nevím jestli se od sebe 20/22" nějak kvalitativně neliší. Nemáte někdo zkušenost?
CPU: Core i5-10400F MB: ASRock B460M-ITX/AC GPU: XFX AMD Radeon RX 6600 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3000 HDD: Kingston A2000-500GB PSU: Seasonic CORE GM-500
- DoomCZE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a co kdybys zkusil samsung 2032bw?Boby píše:Tak jdu teda do toho. Doufám, že nebudu mít taky smůlu. Stát se to může, ale nakonec mám na to 14 dní abych ho vyzkoušel. Objednal jsem ho v Korunkce.cz. Korunka sice nemá nejlepší reference, ale cenově je výhodná. A hlavně mají v Praze kamenný obchod. Kdyžtak jim ho tam odvezu vrátit a bude to. Do Prahy jezdím každou chvíli, tak to nebude problém. Jsou to sice rusáci, ale kvůli 6000 Kč se asi dohadovat nebudou.
- Metelo
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, poradte prosim. Rozhodujem sa medzi Samsung 2032BW a Samsung 931BW. Monitor chcem pouzit hry, sem tam dake filmy, a aj dost casto pracujem s upravou fotiek (Photoshop...).
Viem ze Samsung 931BW nema MagicColor, co sa mi asi pri praci s fotkami asi dost zide vsak ? Ale zasa sa obavam ze ak si koli MagicColor kupim Samsung 2032BW tak mi tu 20" uhlopriecku nebude zvladat grafika...
Monitor bude pozivany na zostave uvedenej nizsie.
Viem ze Samsung 931BW nema MagicColor, co sa mi asi pri praci s fotkami asi dost zide vsak ? Ale zasa sa obavam ze ak si koli MagicColor kupim Samsung 2032BW tak mi tu 20" uhlopriecku nebude zvladat grafika...
Monitor bude pozivany na zostave uvedenej nizsie.
MSI K8N Diamond Plus / AMD64 Wenice 3000+ / ASUS ATi Radeon EAH2900XT / Kingston Hyper-X 2x512MB 400MHz / WD Caviar® SE16 320 GB, 3 Gb/s, 16 MB Cache, 7200 RPM, SATAII (WD3200AAKS) / 2x LG GSA-4163B / Zdroj Fortron 400W / LCD NEC MultiSync 20WGX2 Pro 20" / GENIUS SW 5.1 Home Theater