FS amilo s vista problém se zvukem u videa

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
zil
Nováček
Nováček

FS amilo s vista problém se zvukem u videa

Příspěvek od zil »

Na modelu amilo pro v 3205 jsou nainstalované Visty a vše je OK, až na zvuk u veškerého videa, který je při přehrávání tak slabý, že je nutno pouužít sluchátka...jsou přeinstalované audio ovladače i kodeky a nic....PLS HLP!!
xtp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xtp »

chyba je vo viste.....skus si tam dat nieco ine ako 4gigovy virus
"po tráve sa nechodí, po tráve sa smeje"
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

xtp píše:chyba je vo viste.....skus si tam dat nieco ine ako 4gigovy virus
Tenhle příspěvek aorát dokreslil to, co jsem si o tobě myslel podle avatáru ;-) ...

zil: Jaký používáš přehrávač?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
zil
Nováček
Nováček

Příspěvek od zil »

no on to neni můj notes,ale je tam prý Power DVD, BS player a WMP a u všech je to stejný....
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Já osobně bych zkusil odinstalovat kodeky a vyměnit BS Player za VLC (už jenom kvůli tomu, že v BS Playeru je nějakej spyware)... Pokud to nebude fungovat tak samozřejmě pohledat na webu Fujitsu-Siemens jestli nejsou nový ovladače na zvukovou kartu (Windows to podle mě není - moje Windows Vista Business 32bit takový problém nemají)...

Pokud ani jedno nepomůže a máš náladu, tak na fóru na živě je docela "tučný" 35 stránkový vlákno - třeba tam bude někdo s podobným problémem...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
xtp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xtp »

za prve: to co som napisal je pravda ak to nefacha koli viste a jej 'excelentne vyriesenych problemoch' tak to nefacha koli ovladacom.... , ten slaby zvuk ti robi aj pri mp3 ci len video? skus pouzit kodek s nazvom : klmcodec151, su o dost novsie verzie ale s tymto som ja velmi spokojny...
za druhe: som rad ze ti moj avatar o mne nieco povedal, mne to dokreslil tvoj operacny system :-D
zil
Nováček
Nováček

Příspěvek od zil »

jedná se pouze o přehrávání filmů, ať už je to avi, mpeg nebo origo dvd, jinak hudba ve wma, mp3 nebo klasický cd je OK
xtp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xtp »

neni co dodat je to v kodekoch, spravil si to com som pisal?
zil
Nováček
Nováček

Příspěvek od zil »

ten notes je cca 80 km daleko a já to řeším přes icq...kodek jsem našel ve verzi 1.58 tak uvidíme...
zil
Nováček
Nováček

Příspěvek od zil »

Tak na zive.cz jsem to prošel a nic tam není....pouzil jsem VLC player a nic...a kodek taky nezabral...
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“