problem s nacitanim pctuning.cz v IE7

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
joeqr

Re: RE: problem v IE

Příspěvek od joeqr »

MajdyM píše:
shuster píše:Mne v poslednej dobe neide PCTUNING ani v IE5.5 ani IE6.0.
Sedmicku som este neskusal.

To PCTUNING bojkotuje IE?
Já si myslim, že to bude ztrátou paketů, IE neni schopný se s tim vyrovnat tak dobře jako FF nebo Opera
suhlasim. urcite to ma nieco spolocne s tymto, pripadne s vyprsanim nejakeho timeoutu pri prijimani. tipol by som si to na nejaky reklamny banner. to by vysvetlovalo ten divny jav, ze raz ide stranka uplne v pohode nech klikam kde chcem a raz hodi 5x za sebout tu chybu.
ergi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ergi »

Aj ja mam problemy s nacitavanim pctuning.cz, malokedy korektne nacita stranku , velakrat nenacita vobec nic, recenzie zobrazi len ked si ich dam ako na tlac.
A64-3200+@????+ (270*10=2700Mhz), MSI K8N-NEO2-Platinum-WIFI, 1* 512DDram 566MHz A-DATA Vitesta, GeForce6800 128MB 325/700@360/850, 200GBHDD-Maxtor, 400W, DVD-RW - Plextor-PX712A
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

mam stejny problem, jako JOEGR ... musi se s tim neco udelat!
nnevimm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nnevimm »

Taky mi hazí IE7 chyby - stejné jako joegrovi
Desktop - Intel C2Q Q6600 + Accelero freezer 7 pro , ATI HD5850 , Patriot 2GB DDR2 800MHz , Samsung F1 320GB , ASUS P5Q pro (intelP45) , Chiftec 650W , Samsung 24" BX2440 , Microsoft keyboard + mouse , Logitech 5.1 repro, Windows Seven 64bit Ultimate
NTB - MacBook Pro 13" MID10 , C2D 2,4Ghz , NVidia 320M 256MB , 4GB RAM 1366MHz DDR3 , 250GB HDD 54k rpm, unibody case, Mac OS X Lion
Phone - iPhone 4 16GB, iOS 4.3.3
Tablet - iPad 2 16GB, 3G, iOS 4.3.3
klemikaze
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klemikaze »

TJ divný, mě to ještě nikdy nic neudělalo...

Nepoužíváte adblock nebo nějakou podobnou pí****nku proti reklamám? Je to jenom úvaha co by ste mohli mít společnýho nebo tak (prostě si hraju na House :twisted: ).
A komu se to nelíbí, ať mi klobouk... :-P
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

Mě to dělá též, na dvou zcela nezávislých pc, (ntb a stolní) , a na dvou nezávislých připojeních.Vypozoroval jsem, že se to stává, je-li net zatížen něakym dalšim přenosem (nemusí ani běžet na daném pc, stačí na jakémkoli pc v síti).Stejné problémy nastávaly i ve škole při připojení do wifi při horším signálu.
Naposledy upravil(a) petr_ dne sob 3. lis 2007, 11:10, celkem upraveno 1 x.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

petr_ píše:Mě to dělá těž, na dvou zcela nezávislých pc, (ntb a stolní) , a na dvou nezávislých připojeních.Vypozoroval jsem, že se to stává, je-li net zatížen něakym dalšim přenosem (nemusí ani běžet na daném pc, stačí na jakémkoli pc v síti).Stejné problémy nastávaly i ve škole při připojení do wifi při horším signálu.
A nemate nahodou NOD ? Ak ano, tak si u IE v IMON nastavte maximalnu kompatibilitu.
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

nemám, na jednom pc avast, na druhém aol avs (kaspersky 6)
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

petr_ píše:nemám, na jednom pc avast, na druhém aol avs (kaspersky 6)
A mate v nich (a vo firewalle) vypnute rozne filtre, napriklad blokovanie reklam ? Mne napriklad Kerio uplne bez problemov dokazalo tymto filtrovanim znicit vela stranok. A to, ze v tomto pripade vyskakuje Javascriptova chyba to este viac potvrdzuje. Skuste si na chvilku vypnut blokovanie reklam vo vsetkych programoch ktore s tym maju co do cinenia (tj v IE7, v antivire, vo firewalle a cojaviem v com este).
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

nepožívám sw firewall, blokování reklam není aktuálně zaplé nikde.
Ale jak říkám, je pravděpodobně něaká souvislost s horší propustností linky.
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

problém stále přetrvává, zřejmě to nikdo neřeší.Občas to hlásí - při zavírání záložky (po tom co tu hodí tu chybu) , jestli chi přerušit běžící skript.Jinak už to začíná být dost otravný, otevírat pct 4x -5x...
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Problem se resil - bohuzel to neslo (a nemohlo jit) rychleji. Kazdopadne v dohledne dobe by se mel vyresit vypnutim reklamy, ktera podtrhava slova - ta by mela byt tim problemem. Uvidi se :)
gilhad

Problem pri registraci

Příspěvek od gilhad »

pri pokusu o registraci na pctuning na me vyskocilo toto (registrace nicmene patrne probehla uspesne):

Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/localhost/htdocs/includes/phpmailer/class.smtp.php on line 105

Warning: fsockopen(): unable to connect to :25 in /var/www/localhost/htdocs/includes/phpmailer/class.smtp.php on line 105

Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/localhost/htdocs/includes/phpmailer/class.smtp.php on line 105

Warning: fsockopen(): unable to connect to :25 in /var/www/localhost/htdocs/includes/phpmailer/class.smtp.php on line 105

REGISTRACE JE KOMPLETNÍ!

Nyní se můžete přihlásit.
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

Jinak můžu jen říct, že problém se již neprojevuje, takže děkuji.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“