Nespravny nazov novinky

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Zamčeno
socket
Začátečník
Začátečník

Nespravny nazov novinky

Příspěvek od socket »

Nazvem to takto. Je to OBRova novinka z dneska, t.j. 2.1.2008.
1.Este sa nevie ci kara bude vobec vydana, nevie sa ani ci bude mat meno 9800GX2.
2. Test nebude nieco take AKO 9800GX2, pretoze ak bude vydany takyto sendvic, bude musiet byt maximalne taky siroky ako 7950GX2, a pretoze je skoro iste ze sa karta nebude dat uchladit na takych frekvenciach ako 8800GTS-512 tak bude musiet byt o dost podtaktovana. Preto nebude mat dualna karta zalozena na G92 taky vykon ako 2x8800GTS-512.

IMHO podla mna karta nebude ani vydana.

Takze tymto prosim zmenit nazov novinky. Viem ze je to troska ujete, ale taky som uz ja :oops:
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Re: Nespravny nazov novinky

Příspěvek od OBR »

socket píše:Nazvem to takto. Je to OBRova novinka z dneska, t.j. 2.1.2008.
1.Este sa nevie ci kara bude vobec vydana, nevie sa ani ci bude mat meno 9800GX2.
2. Test nebude nieco take AKO 9800GX2, pretoze ak bude vydany takyto sendvic, bude musiet byt maximalne taky siroky ako 7950GX2, a pretoze je skoro iste ze sa karta nebude dat uchladit na takych frekvenciach ako 8800GTS-512 tak bude musiet byt o dost podtaktovana. Preto nebude mat dualna karta zalozena na G92 taky vykon ako 2x8800GTS-512.

IMHO podla mna karta nebude ani vydana.

Takze tymto prosim zmenit nazov novinky. Viem ze je to troska ujete, ale taky som uz ja :oops:
Takze ... ta novinka ma prave nazev aby se kazdy dovnitr podival ... to je bezne

Asi nevis, ze G92 netopi tolik jako G80 a proto bude bez potíží uchladitelná (viz chladič na 8800GT), frekvence budou +700MHz, a ja vim ze vyjde uz asi 2 mesice, bavil jsem se o tom s mnoha lidmi z fora po ICQ uz v listopadu ...

Vykon sendvice bude +/- 15 procent oproti klasickemu SLI, to se vsadim ...

//edit Wilik - upraveno
socket
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od socket »

Tvoje overene info zname.. vid popis a nejaka kauzicka o FOX PC.
Chcem vidiet ako uchladis G92 v jednoslotovom chladici ked tesne nad nim bude PCB... odkial to ten vzduch bude cerpat.. :roll:

mimochodom k poznamke aby sa tam kazdy podival... ja dam nazov novinke fotky G100 a napisem tam ze fotky budu o par mesiacov?? :roll:
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Co sem pletes FOXPC, ta firma je mimochodem pred bankrotem a OBR mel opet pravdu (i kdyz nezkrachovala hned, jak OBR rikal).
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Anonymous píše:Co sem pletes FOXPC, ta firma je mimochodem pred bankrotem a OBR mel opet pravdu (i kdyz nezkrachovala hned, jak OBR rikal).
OBRe nech toho, je to trapne
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
socket
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od socket »

Anonymous píše:Co sem pletes FOXPC, ta firma je mimochodem pred bankrotem a OBR mel opet pravdu (i kdyz nezkrachovala hned, jak OBR rikal).
ha to mozem ja povedat ze skrachuje intel ale neviem ti povedat kedy presne. Ale raz skrachuje. A inac styl mas podobny uzivatelovi OBR :roll:
E: aha :lol:
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Lock, pac dohadovat se o tom jak moc bude neco vykonne v dobe kdy tu kartu nikdo nema, je nesmysl. Socket upozornil na nazev, bylo mu receno, ze autor to tak nazval umyslne... vic neni co dodat.
Kamikadze píše:
OBRe nech toho, je to trapne
Asi tak... OBRe je to trapne psat jako anonymni a jeste se chvalit... a za ty nadavky uzivatelum te opet napominam - priste rovnou za postih.
Zamčeno

Zpět na „PCtuning - webový magazín“