NOD32 nebo AVAST

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
paul27
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paul27 »

NOD32 je brán jeko lepší AV než Avast, možná je to tím, že je placený. Já sám už několik let používám Avast a nestěžuju si. A stejnak si za většinu virových nákaz může uživatel, který kliká na každou blikající blbost, stahuje vše, na co narazí atd. Tím jenom chci říct, že mi přijde tato diskuze zbytečná, protože za viry v pc může z největší části uživatel svojí blbostí. Já jsem i jednu dobu antivir vůbec nepoužíval, bohatě mi stačil dobře nastavený firewall, alternativní prohlížeč a taky jsem přežil bez virů.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

paul27 píše:Tím jenom chci říct, že mi přijde tato diskuze zbytečná, protože za viry v pc může z největší části uživatel svojí blbostí. Já jsem i jednu dobu antivir vůbec nepoužíval, bohatě mi stačil dobře nastavený firewall, alternativní prohlížeč a taky jsem přežil bez virů.
Nerekl bych.. Sam se podezrelym strankam snazim vyhybat a vir me chtel ohrozit jinym zpusobem. Z meho flashdisku, ktery se nakazil ve skole. Ani tam jsem na nej nestahoval podezrela data. Stacilo jen flashdisk pripojit a vir se bez ohlaseni nahral. Jedna se o Trojan. Nebyt antiviru, kdo vi co by napachal u meho pc..

Nyni pouzivam avast, protoze mi vyprsela licence AVS :(
paul27
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paul27 »

Jo z CD a tak, to jsem zapoměl, na to se opravdu AV hodí.
Drapalik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drapalik »

paul27 píše:Jo z CD a tak, to jsem zapoměl, na to se opravdu AV hodí.
paul nic proti ale tvoje komenty si docela protiřečí
můj miláček : CPU : Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz ,GPU : Powercollor HD3870 512MB,RAM : 2GB RAM Kingston,Zdroj : 500W fortron bluestorm II,Case : CA SHARKOON Rebel 9 Value Edition,ZD : Gigabyte P35-DS3 P35 s775
paul27
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paul27 »

Jak říkám, pokud až tak nepoužíváš přenášení souborů z jiného, cizího pc domů, máš dobře nastavený firewall (samozřejmě ne ten ve Windows), nestahuješ každou blbost, neklikáš na všechno blikající, tak je antivirový systém opravdu spíše zátěž HW a ne dobře využitý program. Ovšem, jak už jsem uznal, jsem zapoměl, že stále dost lidí si nosí cracknuté hry, atd. od kamarádů a právě pro tyhle nešťastlivce se AV hodí. A vůbec se hodí pro ty, kteří z nějakých důvodů stále neslyší na neustálé opakování těch stejných rad ohledně bezpečnosti. Samozřejmě i já občas zabrousím do kalných vod internetu, ale aspoň trochu se snažím dodržovat ty zásady, tím se o dost sníží riziko napadení. Tak snad omluvíš to, že jsem zapoměl na magiské, všemocné CD, USB disky, nejrůznější paměťová média a zkusíš popřemýšlet nad významem mého příspěvku, jestli na tom náhodou nebude trocha tý pravdy, že? Ono je totiž strašně jednoduchý zatratit cizí příspěvek. Ale čím si přispěl do diskuse ty? Já si teda nějaký duchaplný odpovědi nevšimnul, kdyžtak mě prosím oprav a neber si to příliš osobně, jen mě přijde divný se pozastavovat nad něčím, co dle mého smysl aspoň trochu má.
Drapalik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drapalik »

paul27 píše:Jak říkám, pokud až tak nepoužíváš přenášení souborů z jiného, cizího pc domů, máš dobře nastavený firewall (samozřejmě ne ten ve Windows), nestahuješ každou blbost, neklikáš na všechno blikající, tak je antivirový systém opravdu spíše zátěž HW a ne dobře využitý program. Ovšem, jak už jsem uznal, jsem zapoměl, že stále dost lidí si nosí cracknuté hry, atd. od kamarádů a právě pro tyhle nešťastlivce se AV hodí. A vůbec se hodí pro ty, kteří z nějakých důvodů stále neslyší na neustálé opakování těch stejných rad ohledně bezpečnosti. Samozřejmě i já občas zabrousím do kalných vod internetu, ale aspoň trochu se snažím dodržovat ty zásady, tím se o dost sníží riziko napadení. Tak snad omluvíš to, že jsem zapoměl na magiské, všemocné CD, USB disky, nejrůznější paměťová média a zkusíš popřemýšlet nad významem mého příspěvku, jestli na tom náhodou nebude trocha tý pravdy, že? Ono je totiž strašně jednoduchý zatratit cizí příspěvek. Ale čím si přispěl do diskuse ty? Já si teda nějaký duchaplný odpovědi nevšimnul, kdyžtak mě prosím oprav a neber si to příliš osobně, jen mě přijde divný se pozastavovat nad něčím, co dle mého smysl aspoň trochu má.
s prominutim ale já ti v týhle diskuzy na duchaplný odpovědi **** ... tohle sleduju pouze pro mou zkušenost a né abych sem posílal nějaký s prominutim trapárny jako ty který sou naprosto logický,nwm proč to sem posíláš snad aby si měl co nejvíc příspěvků pro další lvl?:D
můj miláček : CPU : Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz ,GPU : Powercollor HD3870 512MB,RAM : 2GB RAM Kingston,Zdroj : 500W fortron bluestorm II,Case : CA SHARKOON Rebel 9 Value Edition,ZD : Gigabyte P35-DS3 P35 s775
paul27
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paul27 »

Ty seš dobrej, nejdřív píšeš, jak Avast doporučuješ. Následně napíšeš, že je NOD32 lepší. Tak si v tom udělej pořádek a pak až piš. 8)

Jinak mě o příspěvky skutečně nejde, spíš bych to řekl o těbě, protože příspěvky typu Avast 4ever....no radši nic, nebudu jak ty. No a končim, nebudu se s tebou hádat, ještě to tady zamknou (i když by to možná bylo nejlepší).
Drapalik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drapalik »

paul27 píše:Ty seš dobrej, nejdřív píšeš, jak Avast doporučuješ. Následně napíšeš, že je NOD32 lepší. Tak si v tom udělej pořádek a pak až piš. 8)

Jinak mě o příspěvky skutečně nejde, spíš bych to řekl o těbě, protože příspěvky typu Avast 4ever....no radši nic, nebudu jak ty. No a končim, nebudu se s tebou hádat, ještě to tady zamknou (i když by to možná bylo nejlepší).
no a co si na tom protiřečí?:D říkám že Avast je dobrej a že Nod je lepší ? co na tom nechápeš?
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“