Amilo Pi 2530 - problem s Web Camerou - Vista eeeee

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Valen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Amilo Pi 2530 - problem s Web Camerou - Vista eeeee

Příspěvek od Valen »

Zakupil som tento model laptopu kvoli full podpore Linuxu po dlsej dobe som si urobil multibooth ale akosi sa Webcamera nechce pod Vistou rozbehnut aj ked som stiahol aktualne ovladace s netu vista reaguje ako keby tam WebCamera nebola a ani mi ju nedetekuje pritom na laptope je nechapem to pritom Vista bola priamo dodavana pri tomto laptope :? ak ste mali podobny problem a ste ho vyriesili tak napiste please postup thx 8-)
CPU - Ryzen 5950X/ MB - Gigabyte GA-X570 AORUS ELITE/ RAM - G.SKILL 64GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo AMD / GPU - Sapphire NITRO+ RX 7900 XT Vapor-X / HDD - Gigabyte M.2 512GB SSD, Western Digital Purple 6TB, Power Supply Seasonic Prime Gold 1300W
Valen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valen »

probelm vyrieseny reklmace chybny HW :x
CPU - Ryzen 5950X/ MB - Gigabyte GA-X570 AORUS ELITE/ RAM - G.SKILL 64GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo AMD / GPU - Sapphire NITRO+ RX 7900 XT Vapor-X / HDD - Gigabyte M.2 512GB SSD, Western Digital Purple 6TB, Power Supply Seasonic Prime Gold 1300W
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Amilo Pi 2530 - problem s Web Camerou - Vista eeeee

Příspěvek od Red Devil »

Asi budu potrebovat tvoji radu koupil jsem pouzitej,ale se zarukou,vzhledove moc peknej.
Dal jsem novou vistu a webku nikde nevidim,ovkadace co byli na cd jsem dal,ale spravce zarizeni mi hlasi nenaistalovany neznamy zarizeni.online ani na cd nenasel vhodnej ovladac...
Prodavajici rikal,ze webka jde...
Napada te neco ? Dik
Valen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valen »

skus vo Vistach ked uz budes nabootovany stlacit fn a F6 dokopy pokila je kamera vyznacena na inom tlacitku F1 - F12 tak stlac to kamera by sa mala aktivovat a vypita si ovladace pokial su tam automaticky sa naistaluju webkamera je inak uplne vypnuta preto ti ju nenajde Vista najptrv ju trebas nakopnut a urcite sa rozbehne 8)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Jojo diky jede to akorat nevim jak udelat treba fotku,ale to je jedno na skype to jede
Diky
Jouzef
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jouzef »

me taky nejede ve vistach:( mam ji na fn+V a nereaguje nic:(
Jaguar for collector :)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Jouzef píše:me taky nejede ve vistach:( mam ji na fn+V a nereaguje nic:(
Proc v kdyz je na f7?
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Taky se Vam okolo f1 az f5 tak prohiba klavesnice?
Valen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valen »

ee neprehyba sa mi klavesnica Medzi F1 - F5 inak posli mi do mailu svoje Icq a ja ti poslem ten software na fotky a video samozrejme ak mas Fujitsu siemens

//D.M. promaz OT
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“