Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

K bugům: na konci hry, kdy zničíte toho obrovského ufona (nebo je to snad nějaká mimozemská loď?) vás má ta doktorka a Psycho vyzvednout (resp. vy máte naskočit dovnitř).

Jenže co se nestalo: ono se to nestalo, prostě byli pořád nad mořem a ta doktorka mávala, ať naskočím :lol: . Poslechl jsem a skončil v moři, bohužel.. Tak jsem se je snažil upozornit kde jsem tím, že jsem po nich házel granáty, jenže mi rychle došly a ti dva nějak nereagovali..

Zrestartoval jsem level, zabil toho potvora znova a Crysis úspěšně dohrál :) . S žádným dalším bugem jsem se nesetkal, až na to, že někdy ti malí ufonci (připomínají mi nějaké psy) po zabití zůstanou ve vzduchu..
CPU: C2D E8200 2.66GHz @ 3.66GHz passively-cooled by Scythe Mugen || MB: Gigabyte P35 DS4 || RAM: Patriot 2x2GB 800MHz CL5 || GK: Gigabyte 8800GTS 512MB (G92) || PSU: Seasonic S12II 500W || HDD: Samsung SpinPoint 500GB || Case: Thermaltake M9 black || OS: Windows Vista x64 || Monitor: Samsung SM 206BW 20'' widescreen || Mouse: Logitech MX Revolution + A4Tech XL-750BF red'n'black
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jo, v ty zaverečny bitve jsem mel taky parkrat bug ....

Jindy by mi to ani nevadilo, ale tohle mi prislo dost težky a hlavne totalne NESNASIM tyhle prestreleny konce a kvuli tomu jsem to hral fakt hodnekrat, po strilení do ty lodi se nic nestalo atd.

Ale treba uz to resi nejakej patch, u FPS je ten problem, že je človek často dohraje rychleji než patch vyleze. Jsou to rychlopařby na dve odpoledne, totalne nepomer cena x vykon, rychle s tim do bazaru ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

F4kt0r píše:AI je naprosto dementni,
Na úroveň Delta sme objevil docela zvláštní bug: Když vlezu mezi kopu nepřátel v neviditelnosti, na okamžik se zviditelním a pak zas neviditelnost tak začnou všichni střílet kolem sebe... = nepřátelé mrtví... 8-)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

dneska sem to dohral na deltu a todle se mi este nestalo ... :)
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Tak jsem to dnes konečně dohrál. Crysis začal pěkně - projížďka po ostrově, řežba, překrásná grafika ostrova, to se mi líbilo...důl by taky dobrej. Mno ale v tom podzemí byla skvělá už jen ta grafika. To ostatní stálo za prd - cesty nebyly moc jasné, sem tam chaotické nebo i zabugované :roll: . Mno a to na letadlovce.. takový moc nepřehledný, sem tam až moc nereálný (viz reaktor atd), někdy i zabugovaný, kdy nebylo možné se dostat dál (helikoptéra nepřiletěla, štít na posledním robotovi (bo co to bolo) nezmizel atd).

A výsledek? Na Crysis sem se dlouho těšil, možná si ho zahraju ještě párkrát...ale už jen do části s ufonama, tam to pro mne ztratilo trochu smysl. Sice to mělo skvělou grafiku, ale holt to ostatní tomu už chybělo. Příště by to chtělo tu grafiku navíc trochu optimalizovat aby z toho nebyl béčkovej titul :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to me prave strasne stve. jak v dnesni strilecce neni aspon jeden druh mimozemstana tak to neni hra. kez by ve hre byli jen lide...zadny dementni obludy vsemoznejch tvaru a velikosti... :evil: :jaw:
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Me ta hra prisla i na deltu proste lehka...

S tema korejcema zapnes neviditelnost, popobehnes, lehnes do travy aby se ti nabyla a takhle furt do kola...

Co se mimozemstanu tyce, tak v tom zasnezenym kde sem musel vickrat loadovat to taky nebyl problem...

Meli si s tou obtiznosti vic pohrat...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

F4kt0r píše:S tema korejcema zapnes neviditelnost, popobehnes, lehnes do travy aby se ti nabyla a takhle furt do kola..
Jako takhle se to taky dá hrát, ale já sem si s nima často pohrával, lákal je do pastí, kdy nevěděli která bije atd :)
Ufoni už byly takový trapný, skoro bych řekl fantas magorie. Sice jim de pěkně naflákat na hubu, ale to je tak všechno.
Celá hra se spíš měla odehrávat na pěkném zeleném ostrově, udělali by líp :)

Ještě něco - dobrý bylo nahnat partu korejců pod palmy, odběhnout opodál a pokácet to tam :twisted: . Popřípadě pod ty palmy nanosit výbušný sudy, zaparkovat pár aut, aby to bylo pěkně pojistotě :oops: :oops:

Nebo jak byl vchod do útrob hory v tom dolu (ty vrata), tak je dobrý vzít jeepa, rozkalit to nahoře a skočit. Těsně nad zemí vyskočit z auta a hle....auto i vy přežijete 8)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Caska.Vojta
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caska.Vojta »

chci se zeptat je to hodně podobné half-life2??? vyplatí se koupit?
HL2 dohráno za 8h 42m 3s
HL2 episode one dohráno za 2h 6m 26s
HL2 episode two dohráno za 5h 12m 54s
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Caska.Vojta píše:chci se zeptat je to hodně podobné half-life2??? vyplatí se koupit?
Je to úplně o nečem jiném. Half-Life 2 je neporovnatelnej. Na Crysis je opravdu jen ta grafika :roll:
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

F4kt0r píše:dneska sem to dohral na deltu a todle se mi este nestalo ... :)
Mě právěže pořád, takže to bylo ještě lehčí než na 1. úroveň. :)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Caska.Vojta píše:chci se zeptat je to hodně podobné half-life2??? vyplatí se koupit?
Crysis a HalfLife 2 musíš mít doma obě !!

Edit: Zapoměl jsem dodat, že za ty peníze obě hry stojí. :wink:
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Caska.Vojta
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caska.Vojta »

Jackal píše:
Crysis a HalfLife 2 musíš mít doma obě !!

Edit: Zapoměl jsem dodat, že za ty peníze obě hry stojí. :wink:
To máš pravdu! half-life2 je za ty peníze opravdu super hra. Jinak Crysis už jsem obědnal :)
HL2 dohráno za 8h 42m 3s
HL2 episode one dohráno za 2h 6m 26s
HL2 episode two dohráno za 5h 12m 54s
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

SpeedyGT píše: lákal je do pastí, kdy nevěděli která bije atd :)
No voni nevedej temer furt ktera bije kvuli ty naprosto blby AI...
NACH
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NACH »

nevim proc ale me nejde u sniperky videt terc a u ostatnich zbrani cervena tecka u reflsniho mireni kdyz jedu jen na jednu 3870 a kdyz zapnu cross tak to tam je ale zase to dela artefakty...

edit: uz aby byl patch
MSI B350 TOMAHAW, RYZEN 5 1600, Noctua NH-U12S 2xNF-F12 PWM, Corsair Vengeance LPX Black 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz, Crucial MX100 256GB, WD Black 1TB WD Blue 1TB, LG GSA-H30N SATA, MSI GTX970 4GB GAMING 4G, Creative X-Fi Xtreme Gamer, Enermax Revolution87+ 650W, NZXT S340, Samsung SyncMa​ster S23A350H, Logitech G300, Bloody B254, Logitech X-230, Logitech G230, Windows 10 64bit, Razer Onza Tournament, ASUS Memo Pad Smart 10,1" + Folio key
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Premazané OT, dvaja jedinci (Sobo, Mokrejbandita) zjavne nevidia názov Threadu - Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti :evil:
.
jasomjano
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jasomjano »

hra mi prisla kratka a az moc lahka. kedy pride nieco tak dlhe a dobre ako HL1? :evil:
My ochotni, vedeni nevědomými,děláme nemožné pro nevdečné.
mechanici ČSA
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

tohle video taky stojí za zamyšlením, jaké to CRYSIS vlastně hrajeme...
http://www.youtube.com/watch?v=LKoAV-7WYZg
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

matus217 píše:tohle video taky stojí za zamyšlením, jaké to CRYSIS vlastně hrajeme...
tak to LOL..proti tomu videu vypada ,,naše,, CRYSIS jako 5 let stará hra...

docela by mě zajímalo co na nás ten Crytek ušil,z grafiky v CRysis nejsem uchvácenej ,nemůžu si pomoct ,ale je na tom poznat ,hlavně v některých pasážích ,že to je odfláknuté ,nedodělané.Graficky je to pro mě zklamání o HW nárocích ani nemluvě..nevíte něco novýho o patchy?měl by být každým dnem ne?
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
F.A.N.T.O.M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F.A.N.T.O.M »

matus217 píše:tohle video taky stojí za zamyšlením, jaké to CRYSIS vlastně hrajeme...
na mě to působí tak že, Crytek udělal jednu hru Crysis a EA z toho chtělo mít co největší zisky tak tu hru rozdělily na dvě a aby se neřeklo že se Crysis 2 od jedničky nezměnilo tak jedničku úmyslně zhoršili. Nevím jestli je to pravda, asi ne, ale na mě to tak působí :(
CPU - AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1,8@2,55 GHz, RAM - Kingston 2x512MB CL2,5 2,5-3-3-7 1T 231 MHz (462 MHz), Grafika - ATI Radeon HD2600XT 800(857)/1400(1710) MHz DDR3, Disk - 120Gb.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“