OS mi neakceptuje přetaktování
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- lirmir
- Začátečník

OS mi neakceptuje přetaktování
zdravím,
po výměně vga, formátu a reinstalu winXPsp2 nemůžu přetaktovat comp,
i po mírném zkušebním přetaktování cpu v biosu mi sice v začátku postu boot vypisuje hodnotu frekvence cpu vyšší, ale po najetí win mi diagnostické programy i samotný operační systém hlásí stále defaultní hodnoty
dík
po výměně vga, formátu a reinstalu winXPsp2 nemůžu přetaktovat comp,
i po mírném zkušebním přetaktování cpu v biosu mi sice v začátku postu boot vypisuje hodnotu frekvence cpu vyšší, ale po najetí win mi diagnostické programy i samotný operační systém hlásí stále defaultní hodnoty
dík
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Re: OS mi neakceptuje přetaktování
A když se pak podíváš znovu do biosu je tam všechno tak jak jsi nastavil?lirmir píše:...
//BTW: Tvůj dotaz patří sem.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Misk
- Začátečník

-
- lirmir
- Začátečník

to Mr.Dirk : v biosu je to pořád tak, jak jsem původně nastavil
to Misk: v biosu mám C.&Q. disabled a utilitu z instalačky k MoBu - tzn. AMD driver, nemám nainstalovaný
Core Center nemám, ale mohl bych tam mít třeba něco jiného, ovšem nevím co, mám podezření na ovladače Nforce, ale nějak mi to nejde do hlavy
(jo a zkoušel jsem jestli nemám nějak slabý zdroj, a taktil CPU z grafikou Ati Rage IIC.. výsledek to samé, takže zdroj jsem vyloučil)
to Misk: v biosu mám C.&Q. disabled a utilitu z instalačky k MoBu - tzn. AMD driver, nemám nainstalovaný
Core Center nemám, ale mohl bych tam mít třeba něco jiného, ovšem nevím co, mám podezření na ovladače Nforce, ale nějak mi to nejde do hlavy
(jo a zkoušel jsem jestli nemám nějak slabý zdroj, a taktil CPU z grafikou Ati Rage IIC.. výsledek to samé, takže zdroj jsem vyloučil)
- Misk
- Začátečník

-
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Hmm, že by ovladače chipsetu? Jestli se nepletu tak pro nForce 4 jsou poslední 6.86 tuším z 6. června 2006.
//
Hmm adrenalinový sportovec.
//
Misk píše:zdroj mas urcite vpoho ja svuj a64 3000+ taktuju s HD3870 na 350 eurocasu
Hmm adrenalinový sportovec.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- lirmir
- Začátečník

- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Mě moc taky ne, ale něco podobného se mě stalo a vyřešili to novější ovladače.lirmir píše:ale moc se mi to nezdá....
- Misk
- Začátečník

-
no rikal sem si ze to nebude stacit tak sem si to privezl primo do obchodu kde sem ten radeon kupoval abych kdyztak koupil i novy zdroj ale rikali ze to bude vpoho zkusili to a slo to tak sem si to zase odvezlMr. Dirk píše:Hmm adrenalinový sportovec.
az tam budu davat dalsi 1/2gb ram a menit procesor za X2 tak uz ale radsi koupim 500 fortrona ;p
//Mr Dirk - Kdybys viděl co dokáže udělat EC zdroj tak by sis ho do PC nikdy nedal.
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- lirmir
- Začátečník

- lirmir
- Začátečník

- AiX
- Začátečník

-
- Misk
- Začátečník

-
2Mr Dirk: Myslis ze ten zdroj muze byt duvod proc mi kdyz podtaktuju pameti zvysim napeti do cpu a zvednu takty nekam nad 250 pri nacitani winu hodi blue screen a restart ? (ten screen vzdycky zmizi tak rychle ze si nestihnu precist duvod ;p)
OT pro Exika: jak ti funguje ten zdroj co mas u sestavy 1 ? muzes doporucit ?
2MrD2:Puvodne sem tam mel Levicom 450 ktery mi vyhorel a az pak sem zjistil ze ty 2 fany co mel foukali proti sobe
OT pro Exika: jak ti funguje ten zdroj co mas u sestavy 1 ? muzes doporucit ?
2MrD2:Puvodne sem tam mel Levicom 450 ktery mi vyhorel a az pak sem zjistil ze ty 2 fany co mel foukali proti sobe
- lirmir
- Začátečník

- lirmir
- Začátečník

- lirmir
- Začátečník

- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- lirmir
- Začátečník

- jcdenton12