Dneska jsem si ho byl vyzvednout na poštu a tak jsem se rozhodl že mu založím téma a tak trochu ho představím i když už je na trhu nějakou dobu.
Takže, při prvním pohledu na krabičku jsem se až udivil jak pěkně až nádherně vypadá. První co uvidíte při otevření krabičky, je návod (bohužel né v češtině),
ale jsou v něm zobrazeny obrázky, ze kterých každý pochopí co a jak kam usadit a namontovat. Já jsem neměl sebemenší problém při instalaci do case.
Pod návodem je samotný chladič zabalen do dvou z průhledného plastu obalů které jsou v sobě zacvaklé a tvoří jakýsi sarkofág. No a pod chladičem byly umístěny součástky jako (šroubky, výztuž základní desky, pasta, a tak dále viz dvě fotky níže.

Po instalaci do case jsem chladič zapnul a udivil jsem se jak je nádherně tichý. Na obalu se píše max 25dBA at normal operation, ale mě se to zdá méně. Osvětlují ho dvě modře svítící diody které jsou umístěny v motoru větráku o průměru 92 x 92 x 25mm.
Jinak zde je fotka s ostatními údáji. Omlouvám se za horší kvalitu ale je to čitelné.

Já tímto chladičem chladím svůj procesor intel Core 2 Duo a teploty se drží na krásných 24 stupňů celsia.
Tak to je ode mě k tomuto chladiči vše jinak pokud pro tento chladič už téma vytvořeno bylo tak se omlouvám asi jsem ho přehlédl.