GF 8800GTX - problémy s obrazem

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Pavel966
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pavel966 »

Pred tím sem tam měl nVdia7600GS,vlastně jsem si nechaval predelat komplet bednu.Mam o 2Giga víc paměti a jinou zakj.desku,pred tim MSI NEO 9 a tet mam BiostarTF570 SLI?:to mam když koukam pres tuneap ale na krabici je TA690G AM2 tak nevim co vlastně ve skutečnosti mam za desku.Procesor mam AMD dvoujadro 2,2Ghz tak snad doufam že viužívám obě jadra,optimizer jsem instaloval.
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Bez Optimizeru jedu od začátku co mám X2. Když jsem ho jednou nainstaloval, počítač byl takovej nějakej. Občas vykazoval chyby atd .... Přeinstaloval jsem systém a bez Optimizeru a bez problémů, už jedu rok. :wink:

Nainstaluj si program Everest a ten ti řekne přesně jakou desku máš a pak můžeš někomu nadávat. Skutečnost, že program hlásí jinou desku než máš na krabici a na dodáku je trošku prapodivná. :wink:

Na nových ovladačích 169.21 jsem zaznamenal nárůst výkonu a ovladače si moc chválím. :wink:

Odinstaluj ovladače pro grafickou kartu, pořádně pročisti registry a poté nainstaluj opět ovladače 169.21. :wink:

Zjisti jakou máš desku a jestli máš poslední BIOS, to ti řekne Everest. :wink:

Máš nainstalované ovladače čipsetů, prodle mě důležité ovladače. :wink:
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

To TA690G je Biostar TA690G AM2, mATX základní deska. Jedná se o dalšího zástupce s čipovou sadou AMD 690G, tj. i s integrovaným grafickým jádrem Radeon x1250.
Ještě zkuš CPU-Z http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ring/cpuz/ a záložku mainboard a v záložce mainboard se podívej, co ti to hlásí.
Pokud by to byla doopravdy TA690G, podívej se do BIOSU a vypni integrovanou grafiku
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
Pavel966
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pavel966 »

Tak mam opravdu desku TF570 SLi ale je to jedno hlavne ze maká,dnes jserm nainstaloval Medal of honor Airborne které mělo v menu i Vsynch a makalo to na nejvysí rozlisení perfektne!Pri spustění Call of Duty 4 na nejvysí rozlisení taky perfektne,i kdyz sem v menu nemel synch.Dá se říct,ze mne to dost uklidnilo.Mel sem strach ze mi habruje karta.Chci vam vsem moc podekovat za vasi pomoc,myslim ze se z techto stránek mam jeste hooodne co ucit a doufam ze za nejaky cas snad budu uzitecny i já abych mohl taky nekdy nekomu pomoci. Jinak dam na vase rady,mam v planu koupit zdroj 500-700W,a jak neco dosetrim tak tam hned loupnu poradny dvoujadro ma v zakladu 3,2Ghz od AMD s porádnym chlazenim. Tak zatim a moc dekuju paja
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“