-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Butch
- Středně pokročilý

No kua co to je? Taky jeste nemate pripocteny arena body?
Hral jsem arenu v nedeli a porad vidim odehrano a zadny body.
Mam podezreni ze na nasem serveru nebyla vubec udrzba!
//Tak pry je to zalezitost jenom Frostmane
nejede pry nejaky X-realm..netusim co to je
Hral jsem arenu v nedeli a porad vidim odehrano a zadny body.
Mam podezreni ze na nasem serveru nebyla vubec udrzba!
//Tak pry je to zalezitost jenom Frostmane
nejede pry nejaky X-realm..netusim co to je
Naposledy upravil(a) Butch dne stř 26. pro 2007, 11:41, celkem upraveno 1 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Matias
- Začátečník

-
- Frostys
- Začátečník

-
Buď si ji zkus objednat od někud anebo máte v Teplicích JRC jako my tady v Ově.Matias píše:Zdar, mám takovou dulezitou otazku: kde vTeplicich koupit predplacenou kartu na dva měsíce?
Mapa
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Skeeter
- Začátečník

Taky si dneska asi jedu pro kartu, uz me ta zasr... Ceska Sporitelne zacina pekne tocit. Za temer dva roky co hraju wow se mi to povedlo zaplatit presne 3x !!
Ted prijedu z dovoleny, mam frozenutej acc a zase nemuzu zaplatit.
Napada me jeste, ze pujdu a CS zrusim a zaridim si eBanku, ma s ni nekdo nejaky zkusenosti ?
Napada me jeste, ze pujdu a CS zrusim a zaridim si eBanku, ma s ni nekdo nejaky zkusenosti ?
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Vodnik
- Začátečník

-
Platím přes CS od vydání WoW bez jediného problému, z počátku jsem platil i za kolegu, který jaksi svoji úžasnou kartu od EB u Blizzardu nerozchodilSkeeter píše:Taky si dneska asi jedu pro kartu, uz me ta zasr... Ceska Sporitelne zacina pekne tocit. Za temer dva roky co hraju wow se mi to povedlo zaplatit presne 3x !!Ted prijedu z dovoleny, mam frozenutej acc a zase nemuzu zaplatit.
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Skeeter
- Začátečník

Vodnik > vidis ja mam Visa Electron a povedlo se mi to 3x
nevim kde je problem, blizz nevi kde je problem, CS nevi kde je problem, proste nikdo nevi kde je problem a ja nemuzu hrat
Ale co, alespon se nebudu flakat a budu pracovat...alespon do doby nez si koupim kupon 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Butch
- Středně pokročilý

Dotaz
Pro resto druida.
Jsou lepsi +18 healing gemy
Nebo
+9 heal a 4 intelect?
Ja mam zatim treba v cheste oranzove 3x +9heal a +4 int
A uvazuju ze kdyz bych tam dal +18 heal...ze bych mel o 27 heal vice, ale zase prijdu 12 intelectu...ted babo rad
tech 12 int(cca 120many) je pulka many potrebna k lifebloomu, coz je docela hodne healu kdyz se to secte.
Z toho jsem usoudil ze 12intelect bude ve vysledku lepsi nez 27 heal.
Jaky na to mate nazor?
Pro resto druida.
Nebo
+9 heal a 4 intelect?
A uvazuju ze kdyz bych tam dal +18 heal...ze bych mel o 27 heal vice, ale zase prijdu 12 intelectu...ted babo rad
tech 12 int(cca 120many) je pulka many potrebna k lifebloomu, coz je docela hodne healu kdyz se to secte.
Jaky na to mate nazor?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Vodnik
- Začátečník

-
Aha, no tak tvůj problém se nazývá Visa Electron. Nejde to s ní plno lidem a rozhodně ne jen u ČS. Já to platím normální VisouSkeeter píše:Vodnik > vidis ja mam Visa Electron a povedlo se mi to 3xnevim kde je problem, blizz nevi kde je problem, CS nevi kde je problem, proste nikdo nevi kde je problem a ja nemuzu hrat
Ale co, alespon se nebudu flakat a budu pracovat...alespon do doby nez si koupim kupon
vss Vodnik DrC+ (kp)
- oyza
- Začátečník

hmmm ja to pres CS zkousel jak pres visa electron tak pres mastercard a ani prd. proste mi to nebere...
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Těžko říct. Já s resto druidama zkušenosti nemám, my máme jenom palaty a priesty. Máš problémy s manou? Pokud ne a v pohodě ti vydrží healovat během celyho boje, tak ber heal. Pokud býváš OOM tak si nech radši intelect nebo mana regen, ale toho bys potřeboval opravdu hodně.Butch píše:Dotaz
Pro resto druida.
Nebo
+9 heal a 4 intelect?
Jaky na to mate nazor?
Je lepší healnout trochu, tj. míň +healing ale mít z čeho healnout, tj. víc many než mít obrovsky +healing a nehealnout vůbec, protože úplně totálně OOM
- VictimCZ
- Začátečník

-
jako druid bych sel po
+heal > spirit > +mana > int
protoze je jedno zda mas 8000 nebo 8300 many
mnohem dulezitejsi je jaky mas mana regen a kolik vylecis/mana cost.
takze +heal prvni a k tomu spirit protoze druid ma hodne ze spiritu jak na heal tak na nama regen.
mana regen je hodne dulezity... protoze se slabym mana regenem muzes mit o litr many navic ale jak to nemas jak obnovit (tu manu) tak pak ti to pochcipe.
( narozdil od paladina co ma treba spirit k *)
proto + mana je az treti z tech 4 veci. ta je dobra pro ty nespirit hilery ..paladin a saman.
ofc je to jen muj naroz na vec ne offic prirucka. a je to spis na raid kde jsou delsi boje. do 5man instanci si myslim ze to neni treba tak moc resit.
+heal > spirit > +mana > int
protoze je jedno zda mas 8000 nebo 8300 many
mnohem dulezitejsi je jaky mas mana regen a kolik vylecis/mana cost.
takze +heal prvni a k tomu spirit protoze druid ma hodne ze spiritu jak na heal tak na nama regen.
mana regen je hodne dulezity... protoze se slabym mana regenem muzes mit o litr many navic ale jak to nemas jak obnovit (tu manu) tak pak ti to pochcipe.
( narozdil od paladina co ma treba spirit k *)
proto + mana je az treti z tech 4 veci. ta je dobra pro ty nespirit hilery ..paladin a saman.
ofc je to jen muj naroz na vec ne offic prirucka. a je to spis na raid kde jsou delsi boje. do 5man instanci si myslim ze to neni treba tak moc resit.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Butch
- Středně pokročilý

Prave ze ted to mam lehce nakombinovany abych byl uzitecnejsi i v arenachPzKpfw VI Tiger píše:Sry. Zapoměl sem, že druidi berou tolik ze spiritu.![]()
Pak má VictimCZ pravdu, ber +heal a spirit. Jelikož máš 30% mana regen a +heal z 25% spiritu tak ber to a ještě máš 15% spirit.
Stačilo se podívat na talenty.
http://eu.wowarmory.com/character-talen ... &n=Butchcz
Ale neni to nic drastickyho krome slabsich dlouhych healu a snizeni spiritu o 15%
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Butch
- Středně pokročilý

Ne, coz taky nechapu proc.PzKpfw VI Tiger píše:..Druidi nemůžou ve stromu používat healing touch?
Ani balance kouzla(coz bych pochopil)
Asi proto dali na itemy mana regen misto spiritu....aby ten pvp equip nebyl dobry na pve
Jinak jsem premyslel kdybych ozelil Tree of Life formu tak udelat talenty takto:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1500501220
ja vim ze je to docela haluz, ale Nature's Grace v kombinaci s Improved Regrowth, muze byt docela solidni combo ne?
Navic jeste Lunar Guidance...to by mi zvedlo healing o 25% z intelectu.
Coz rozhodne bude vice nez to co dava navic Tree of Life forma.
Ale bojim se ze Empowered Rejuvenation na 2/5 by melo za nasledek slabsi HOTky...
Fakt vaham, mohlo by to byt zajimave, co rikate?
- Skeeter
- Začátečník

Tak jsme vcera poprve zkousely TK. Konkretne wipovani na Void Reavrovi
Je to docela mazec zatim nej attemp co si pamatuju byl 25%, jak jsme ze zacatka nadavaly, ze je malo tanku/healeru tak ted nam zacina krute chybet dobry dps 
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

To je jedině dobře.Butch píše:Asi proto dali na itemy mana regen misto spiritu....aby ten pvp equip nebyl dobry na pveTed jsem je odhalil.
Btw. Když už sem u těch locků, všimli ste si, že je přešel ten pos**** felguard a všichni sou aff? A pak lezou PVE, na moba ti hodí všechny dotky co maj a řvou, že agro. My sme měli takovyho borce maga v Karazanu. Před Operou jak stojí ti dva strážci, co se musí oba tankovat, tak mě ani nenechal pulnout a vypálil instant pyro
Ten tvuj build no nevim. Ty talenty sou naschval udělany tak, aby když chceš mít dva přes 20, tak aby si ten hlavni musel oslabit.
Tohle jedině zkusit.
Já bych si jako healer vzal tohle
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1500531351
A zbytek si dej kam chceš.
Btw, Co to máš za ring? Sherman je tankovací, vem si radši za repku s Voilent Eye.
A s tim, že nejsou lidi, to mi povídej. My sme první Kara měli 4 healery, včera sme nemohli dát dohromady 3
- Butch
- Středně pokročilý

Lol ja vim.PzKpfw VI Tiger píše:....
Btw, Co to máš za ring? Sherman je tankovací, vem si radši za repku s Voilent Eye......
Byl jsem feral predtim a za repku s Violet Eye jsem bral tankovaci.
To se da vymenit za heal? O tom pochybuju.
Kazdopadne tenhle ring nosim do areny kvuli stamine a armoru.
Nez nasetrim na Veteranskej Salvation.
Akorat nevim kdy, jsem nejakej presycenej pvp....jak jsem si postupne vybehaval vsechny Vindicatory + to G1 heal kladivko. Vcera jsem dofarmil na botky.
Ale drive nez ring budu chtit ten trinket za 30k co dava + 88 heal a boostne HP na 15s...takze zase hodiny stravene v AV
Jinak s tim respecem zatim pockam...tedka je to slusny kompromis pro pvp i pve. Hlavne feral charge je extreme dulezity talent pro areny(ktery je bez 5/5 Furoru na nic) a taky control of nature
Mno DPS co nenecha tanka nabrat agro nema v raidu co delat.PzKpfw VI Tiger píše:.... A pak lezou PVE, na moba ti hodí všechny dotky co maj a řvou, že agro. My sme měli takovyho borce maga v Karazanu. Před Operou jak stojí ti dva strážci, co se musí oba tankovat, tak mě ani nenechal pulnout a vypálil instant pyroJak to dopadlo asi nemusim říkat....
Kdyz da do moba ze zacatku treba 5k damage a pak se divi ze tank ho neprebere....to jou fakt idioti tihle lidi. Proto nechodim Kara s randomem.
Jestli vam tohle udelal nekdo z guildy tak radsi no comment
To kdyz lock nadotkuje vsechno co muze a pak breci ze ma agro, to je taky projev lamy. To je takovej zlozvyk z BG, kde hodej vsechny instant dotky na vsechny oponenty okolo.
Ja mam locka a druida a nerikam ze mam kdovijaky skill, ale tohle jsou proste zakladni veci do oci bijici. Stejne jako treba kdyz nejaky trotl lootuje v boji, to pak uplne rozhodi koncentraci cele grupy.