Nero 7 Essential rychlost vypalovani

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nero 7 Essential rychlost vypalovani

Příspěvek od Walker »

Kopil sem si dvd vypalovacku ASUS DRW-1814BLT a k tomu bylo Nero 7 Essenatials....vse jede OK az na to ze pokazdy kdyz si chci neco vypalit tak mi to neda moznost vybrat si z rychlosti vypalovani a pkene me to stve a rovnou to tam hodi maximalku jak u CD tak i u DVD.....
Firmware mam nejnovejsi
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

opravdu nikdo nevi? :? :sad:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Zkus jinou verzi Nera nebo třebavýborny Deep Burner.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

tak sem zkusil ten vyborny Deep Burner a taky mi to tam hazi prost rychlost zapisu na MAX......divny ze v Alcoholu si pri vypalovani muzu ty rychlosti bez problemu vybirat

oprava: sem zkousel u alcoholu vyplit cd a navyber sem mel zapis: maximalní nebo 48x , coz je vlastne to samy.....tak ted uz fak nevim jako proc nemuzu v zadnym programu nastavit rychlost vypalovani...furt mi to dava na vyber jenom maximalku...uz mi to rozciluje

edit: tak nakonec sem naisntaloval NEro 6.6.1.15 a konecne muzu palit rychlosti jakou chci ..hura
hujer61
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hujer61 »

Walker píše:opravdu nikdo nevi? :? :sad:
Neporadím,ale mám ji taky a takový problém nemám.Nero to samé co ty a vše funguje ok.Firmware 1.04.
Iguka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iguka »

Já poradím v tom neru, když se ti objeví okno před vypálením, tak musíš zmáčknout šipku vlevo uprostřed okna a tam se ti objeví další nastavení včetně rychlosti. Mám stejnou verzi, takže to jde :)
3600 + Ninja2, B450 Tomahawk, A-data S11pro 512MB, 4x8GB DDR4 crucial 3000 cl15@3600 cl16, GTX 1050Ti KalmX, KC400 240GB, Fractal R4, Corsair RM650x, LCD 22" W2220P, Win10Pro
_vocko_
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nero Essentials

Příspěvek od _vocko_ »

Zdravim mam uplne tu samou vypalovacku do SATA s Nero Essentials.
Do ted jsem pouzival jen Nero 6.0.0.12 Burning Rom a byl jsem stestim bez sebe.

S new mechanikou jsem do sveho kompu napral tenhle Nero Essentials a zustal s hubou dole.

V praci mam Nero 6 OEM a vypaluju DVD pomoci Smarta a vsechno v pohode.

Ovsem tento Nero Essentials me uplne odrovnal, navoleni rychlosti vypalovani jsem tam take nepostrehl, instalace tam narve plno super duper programu, ktery vesmes nevyuziji takze celkova instalace zabere mista jak stara Skopkova...

zkousel jsem v tom vypalit dve DVD a obe skoncili chybou hned ve startu... pry nejaka chyba v komunikaci DMA ! No jeste jsem to CD nerozslapal ale daleko k tomu nema...

to opravdu uz Nero Burning tak off ze ho tam nemuzou placnout ani na zkusebku???
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“