Pentium 4 3.0ghz Teplota boxac +AC

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
xtp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Pentium 4 3.0ghz Teplota boxac +AC

Příspěvek od xtp »

Zdravim, mam 2 otazky smerujuce na minimalne dvoch rozlicnych ludi:
1.Potreboval by som zistit aku ma vas procak teplotu pri klude a kolko otacok ma v klude ventilator (POZOR JEDNA SA LEN O BOXOVY CHLADIC).
2.Chcem kupit ventilator AC Freezer 7 Pro, takze druha otazka smeruje na ludi co maju tento chladic, ze aka je teplota v klude a ake su otacky
"po tráve sa nechodí, po tráve sa smeje"
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

odpoved za prvniho clovek - ano pentium topi jako krava, pokud ma clovek nepovedeny kus tak vubec
odpoved za druheho cloveka - teploty mozna najdes tady nekde po topikach s oc atp... kazdopadne freezer 7cka bude nesrovnatelne jinde oproti boxu, jak hlukem, tak vykonem... takze za rozumne penize kvalitni efekt a ticho... samo je treba to wedro z ty p4ky nekam foukat fuc ze skrine (zdroj, outtake fan)....

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

takze odpovim:

P4 506 2.66Ghz@4Ghz s BOX chladicem 101°C
S Freezrem pouze 56°C (pri loadu)

a P4531 3Ghz bez taktu:
BOX: pri loadu i 60°C
Freezer: 45 max °C sem mel ja
(zase ne v klidu ale pri max zatezi)
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
xtp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xtp »

ja som s teplotou celkom spokojny v kludnom stave ma okolo 28°C + - 2°C , ale ventilator sa toci v rozmedzi 2400 - 3000 a to vecne...huci huci a huci:D preto chcem vediet, ze ci niekomu klesne aj na nizsie otacky (lebo kamosovy na celerone sa boxac toci pri 30° na 700 - 1100 rpm a to ma boxac...tak to dost nechapem:( )
Dakujem...
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

si v biosu povol regulaci otacek PWM, jak freezer tak BOX to ma
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
xtp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xtp »

ee nepovoloval, kedze skace aspon tych 2400 - 3000 tak to je povolene myslim inak by stal na jednych otackach
majkl_l
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majkl_l »

já měl doma na 3G HTčko, čili Prescotta a teploty jsem měl 50stupňů a větrák mi vypínala deska MSI a když zapla při 55 stupních, tak vychladila na 45 stupňů a zase vypla a přitom se mi box točil jen na 1100 otáček.. naprostá spokojhenost... když jsem vytrhl napájení a nechal teplotu vyšplhat na 68 stupňů a boxík zase vrátil na desku, tak se mi rozeřval jak sviňa a měl 3200 otáček a do dvou minut vychladil na 62 stupňů, ale taky mi klesly otáčky na 2800... i když to deksa biosově umí, tak jsou některý tupý desky, který ti stejně otáčky nesníží.. to jsem taky takovou mašinu měl...
PC: i5 2500k; GB 560Ti OC; GA-Z68X-UD3-B3; 16G
NB: Z10t
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

xtp píše:ja som s teplotou celkom spokojny v kludnom stave ma okolo 28°C + - 2°C , ale ventilator sa toci v rozmedzi 2400 - 3000 a to vecne...huci huci a huci:D preto chcem vediet, ze ci niekomu klesne aj na nizsie otacky (lebo kamosovy na celerone sa boxac toci pri 30° na 700 - 1100 rpm a to ma boxac...tak to dost nechapem:( )
Dakujem...
Ty teploty jsou out. Takové mít nemůžeš! To máš teploty ve speedfanu?

Jinak můžeš zkusit šáhnout na chladič, pokud bude vlažný až studený, tak má okolo těch 28°C, když bude teplý, tak má okolo 37°C, když bude horký, tak má okolo 50°C a když na něm neudržíš ruku, tak bude mít teplotu přes 55°C.
xtp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xtp »

ja uz sa bojim ze mi PWD nepodporuje doska ale ked sa hybe medzi tych 2500 - 3300 tka by to mohla a je to stabilne nie len skace:(. Chladic je studeny, teploty vsade rovnake: everest, core center, speed fan, bios...
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

Mám P4 630:
3GHz:plocha win:box=42°C/AC=33°C
-||-:100%:box=55°C/AC=46°C

4GHz:plocha win:box=47°C/AC=37-40°C
-||-:100%:box=64°C/AC=48°C
xtp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xtp »

prosim ta Vaclav, mohol by si mi tu nehat kontakt na teba chcem sa ta nieco pospytovat. Dakujem
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

xtp píše:prosim ta Vaclav, mohol by si mi tu nehat kontakt na teba chcem sa ta nieco pospytovat. Dakujem
Máš SZ. :wink:
xtp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xtp »

no problem je vyrieseny....moja doska nema PWM svina:( asi ma porazi:( no co uz zbytocne som kupil freezer...ale tak nevadi spravim si procak na passive :)
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“