CS problem with HD3870

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
lgn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

CS problem with HD3870

Příspěvek od lgn »

Zdravím, mám jistý problém s totuto kartou.
Nainstaloval jsem Counter strike a tato hra mi jede asi 10 krát ryclheji než by měla, jna serveru si myslí že mám cheaty nebo něco ...
Nevíte čím to je ?
A druhý problem měl jsem kartu 8600 GT a v cod 4 sem se držel okolo 100 fps, tak sem si myslle že s HD3870 budu mít značně víc a žádná změna, pravda je že neznám příkazy na cod4, ale jedinej kterej sem dal byl com_maxfps xxx nějak tak... taky pls nějaké řešení a přeinstalovat ovladače sem zkoušel a csko taky :/ díky
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

hraju steamove hry na ovladacich 7.10-12 bez problemu... resp CS:source konkretne a i vzdy drive naprsto no probl. na ati kartach...
duwodu muze byt mnoho ale jestli si tam prehazujes 8600gt s HD3870 tak se pak dif ze "ses nakej nacpeedowanej" a mas "porad stejny hafomalo 100fps"... sestava, system, rezidentni programy, framework verze, dx verze, atd atd... vesteckou kouli mam zronva na reklamaci.

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: CS problem with HD3870

Příspěvek od Mr. Dirk »

lgn píše:...
Nemáš náhodou dvoujádrové CPU? Jestli tak vypni spřažení jader ve správci úloh.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
lgn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lgn »

Spřažení dvou jader "mám amd 3800+" nemohl bys to lépe popsat jak se jmenuje ta úloha spřažení dvou jader ? nemohu to nalézt...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

pustis si spravce uloh, das procesy a pravym mysitkem sprazeni. a nechas zaskrtnuty jen jedno jadro :wink:
lgn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lgn »

no díky zatím to faka bez problemu a ještě k tomu druhému problému...
Mám cod4 a myslel sem si, že s HD bude lepší fps, lepší hratelnost a vidím to tak zhruba na stejno... Nějaký příkaz na cod 4 nebo nějaký řešení díky moc ..
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

ti 100fps nestaci ? :roll:
lgn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lgn »

no v cod 4 anji moc ne xD
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Jiříku, /cg_drawfps 1 a pak /com_maxfps 125 a vole hlavně všechno na low i textury... ;)

rejpalům: Dopytle, kolikrát to budu muset říct? Kolikrát to řekli profesionální hráči? CoD engine má bug pro 125 a 333 frejmů - skáčete vejš, méně trhají zbraně, vše je o stupeň plynulejší (se správnym nastavením maxpackets) a tak dále.

// Nedávej 333, protože v 1.4 90% serverů kope - maj maximum okolo 250 frejmů.
L!po
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L!po »

h4__ píše:Jiříku, /cg_drawfps 1 a pak /com_maxfps 125 a vole hlavně všechno na low i textury... ;)

rejpalům: Dopytle, kolikrát to budu muset říct? Kolikrát to řekli profesionální hráči? CoD engine má bug pro 125 a 333 frejmů - skáčete vejš, méně trhají zbraně, vše je o stupeň plynulejší (se správnym nastavením maxpackets) a tak dále.

// Nedávej 333, protože v 1.4 90% serverů kope - maj maximum okolo 250 frejmů.
ti teda nwm cece.... mozna u jednicky a dvojky ale u 4ky to uz takovou vahu nema... :) da se akorat zrychlovat o zed a koukat se skrz ty betonovy panely co jsme postrehl jinac nic moc.... :oops:
PC: CPU: R7 9850X3D, (NOCTUA NH-D14 + offset mnt ), RAM:2x16GB 6GHz CL30 G.Skill TridentZ5, MB: ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI, GPU: ASUS RTX 5080, SSD: Samsung 960 PRO 1TB + 970 Evo plus 2TB + 850 EVO 1TB + 2x 860 EVO 500GB, PSU: Seasonic Prime GX-750W, Case: Corsair Obsidian 750D, Dell AW3418DW, Logitech G11 + MX518
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“