Výběr case

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

co poviete na Thermaltake Aguila?
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

to vypadá dobře.co je zač ten zdroj v tom?
owoce
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od owoce »

Infernal píše:co poviete na Thermaltake Aguila?
Pěkná skříň, měl jsem ji asi 4 měsíce ale nic moc zpracované plechy vevnitř, abych tam dostal mechaniku tak sem je kleštěma ohejbal .. Vem raději coolermaster v podobne cenové hladině
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

Dex_Holland píše:

to vypadá dobře.co je zač ten zdroj v tom?
na 100% nějaký klump :razz:
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

no zdroj bych doporučoval vyměnit,pokud v tom nebude nějaká kancelářská sestava
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
BROS
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od BROS »

owoce
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od owoce »

Hmmm, vypadá dosti plastově....TO by chtělo vidět a podle toho :) CO sem třeba v TNTrade viděl byť jen na poličce tu case VIPER, tak sem se rozhodl těmto plastovejm panelům předním vyhnout...
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

jo, zevnejsek je fakt plastovej. Vnitrek vypada jako kopie Coolermasteru Centurion, mozna si ten nazev pletu. Radsi bych vzal toho coolermastera.
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

Blue Storm píše:no zdroj bych doporučoval vyměnit,pokud v tom nebude nějaká kancelářská sestava

hodlam tim napájet sestavu v popisu,vzal bych fortrona na nové pc...
Tomy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomy »

Ahoj, ešte stále som sa nerozhodol pre case. Hľadám nejaký špeciál na ticho. Čo si myslíte o tomto? Silentmaxx ST-11 PRO http://www.tntrade.sk/shop/index.php/de ... ower-black
(nepoznáte na to nejakú recenziu v cestine alebo slovencine?)
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Parádní skříň je Akasa Mirage-62. Hliník 1,2mm.
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 9000000D53
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

zdravim, chtel bych se zeptat na tenhle case http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51614 , shanim levnej bigtower a tohle se mi docela libi , jen bych potreboval znat nazory.Diky
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

Jan Machalík píše:zdravim, chtel bych se zeptat na tenhle case http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51614 , shanim levnej bigtower a tohle se mi docela libi , jen bych potreboval znat nazory.Diky
neni to bigtower. Da se to poznat uz z toho, ze nad Pozicema pro karty nemas zadny misto, hned vetrak a nad vetrakem minimum mista a hned zdroj.
CZC píše:Model CH-05B-B-OP patří mezi menší skříně typ middletower
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

tx3rf píše:
Jan Machalík píše:zdravim, chtel bych se zeptat na tenhle case http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51614 , shanim levnej bigtower a tohle se mi docela libi , jen bych potreboval znat nazory.Diky
neni to bigtower. Da se to poznat uz z toho, ze nad Pozicema pro karty nemas zadny misto, hned vetrak a nad vetrakem minimum mista a hned zdroj.
CZC píše:Model CH-05B-B-OP patří mezi menší skříně typ middletower
dobre dobre, ale je prostrona :) tak se tedy ptam, jaka je ?
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

Jan Machalík píše:
tx3rf píše: neni to bigtower. Da se to poznat uz z toho, ze nad Pozicema pro karty nemas zadny misto, hned vetrak a nad vetrakem minimum mista a hned zdroj.
dobre dobre, ale je prostrona :) tak se tedy ptam, jaka je ?
je to chieftec :-) kvalita za hodne rozumnou cenu, ja osobne bych se ji nebal, a sel do ni :-)
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

tx3rf píše: je to chieftec :-) kvalita za hodne rozumnou cenu, ja osobne bych se ji nebal, a sel do ni :-)

ok diky moc,asi do ni pujdu, do ted jsem mel soprano, ale prestali me bavit pruhledny bocnice, barevny kolotoce atd, navic v sopranu bylo malo mista mezi grafikou a diskama a s tim Chieftecem myslim problem nebude :)
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Takze skrin uz mam doma, je mnohem lepsi nez jsem cekal.Krasne pevna konstrukce, paradni chlazeni.Oproti byvalemu sopranu klesla teplota grafiky v klidu z 56°C na 50°C a disky maji 35°C jako v sopranu, ale v sopranu jsem je mel chlazene 120kou fanem, tady fany pred diskama zatim nemam :) Teplotu cpu a desky porovnat nemuzu, protoze mam jiny....ale momentalne provozuju C2D E6400@3.4GHz real 1.38V s Ninjou, a teploty v klidu 42°C.Co se mi libi na bedne nejvic, je prostor.Je fakt obrovska, v Sopranu jsem mohl dat disky pouze do hornich a uplne spodnich pozic, duvod byla dlouha HD3870.Ted jak mam toho Chiefteca tak mi prijde karta docela kratka :) Kouknete na fotku a posudte sami .Jestli mate nejaky dotaz, tak sup sem s nim :wink:

Obrázek
BubaK.CZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BubaK.CZ »

jakou má v praxi barvu? na některých obrázcích na czc je ta barva tak trochu... vyblitá, vybledlá, něco takovýho
A_N_D_E_L
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od A_N_D_E_L »

Ahoj potřeboval bych poradit nějakou dobrou skříň nejlépe bigtower,dobře chlazenou tedy nejlépe 120 mm větráky,nemusí mít žádné průhledné bočnice a světla jak ufo,pokudmožno tichou,po nějakých jsem se už sice díval ale spíše dám na nějaké doporučení.Pokudmožno kvalitní a s cenou asi do těch 6-8 tisíc.Samozřejmně že pokuď bude stát 2 a bude hodně dobrá tak se tomu nebráním.Díki všem co poradí :D
Fred1
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fred1 »

CIAO
Potřeboval bych poradit s výběrem case, měl by to být middletower, cena do 3000 Kč. Zatím mám vyhlídlé tyto:

Thermaltake Dream Tower Tsunami VA3000BWA
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28295

Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37893

CoolerMaster Dominator/Xcalade with Windows RC-690-KWN1-GP
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48614

nebo

Gigabyte 3D Aurora Black (GZ-FSCA1-ANB)
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42067

Nejvíce se mi líbí Thermaltake Armor, ale mám obavy z rezonanancí. Starou auroru tam mám proto, protože ji mám možnost sehnat za 2700 Kč, ale nelíbí se mi moc její design, musel bych ji vidět naživo (zase za tu cenu je to docela dobrý kup, kvalita zpracování bude určitě lepší jak u Armoru nebo Dream Toweru). Díky za odpověď
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“