Přepínání zvukovek ve Vistě

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Přepínání zvukovek ve Vistě

Příspěvek od F1l1p »

Najde se nějaká dobrá duše, která mi napíše postup, jak přepnout zvukovky ve Vistě?
-> mám 2 zvukovky a nevím, jak mezi nimi přepínat. USB zvukovka se mi okamžitě přepne, jako primární, což sam. nechci.
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Re: Přepínání zvukovek ve Vistě

Příspěvek od faugusztin »

F1l1p píše:Najde se nějaká dobrá duše, která mi napíše postup, jak přepnout zvukovky ve Vistě?
-> mám 2 zvukovky a nevím, jak mezi nimi přepínat. USB zvukovka se mi okamžitě přepne, jako primární, což sam. nechci.
Control Panel -> Sound -> prave tlacitko na tom zariadeni co ma byt default a vyberies "Set as default device", nie ?
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

jj, díky - jsem si toho v té nabídce nevšiml.
Jen pro ty, kteří mají CZ verzi a neumí ANJ to je: ovládací panel -> Zvuk -> Pravé tlačítko a vybrat "Nastavit jako výchozí zařízení" :twisted:
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Stálo ti to za tu "ostudu"? :lol:
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Proč ostudu? Vidím to jako normální dotaz člověka, který s Vistama nikdy předtím nepracoval a po nějakém čase zkoumání, kdy nepřišel na to, jak problém vyřešit se zeptal.
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

no bylo to uz od dob sp1 u xp :-D ale jako mas pravdu, i moderator je jen clovek a muze pozapomenout (nebo treba celou dobu pracovat na linuxu)

//F1l1p - u WinXP se to přepíná přece jen dělá trochu jinak. Další OT už budu mazat. Pokud mi budete ještě potřebovat něco sdělit, tak SZ.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“