TV karta + anténa

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
aoyen
Začátečník
Začátečník

TV karta + anténa

Příspěvek od aoyen »

Chtěl bych si pořídit tv kartu ale nevím podle čeho se rozhodovat. Má smysl koupit si kombo nebo už pouze digitál? A jakou by jste mi doporučili, tak do 2000 Kč? A jak je to s anténou? Bude stačit když prostě namotám drát na mou wifi anténu?
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

wifi antena je delana na uplne jinou frekvenci. A za 200-300 stovky sezenes novou malou "taliřovou" antenu.
Jestli kombo nebo digital, to je na tobe, jestli budes analog potrebovat. Ale spise bych videl jen digital (pokud je tu tebe pokryti).
aoyen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od aoyen »

Já vím že wifi pracuje na jiné frekvenci, taky jsem se ptal jestli bude stačit když místo tv antény namotám drát na tu wifi anténu když už ji mám venku.
Jirka76
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jirka76 »

aoyen píše:Já vím že wifi pracuje na jiné frekvenci, taky jsem se ptal jestli bude stačit když místo tv antény namotám drát na tu wifi anténu když už ji mám venku.
Moje zkusenost je takova, ze karta do PC potrebuje kvalitnejsi signal nez tuner v klasicke bedne. Takze kus dratu muzes skusit, ale spis bych to videl na nejakou antenu.
aoyen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od aoyen »

Díky, a ještě s jakou kartou máte dobré zkušenosti?
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

pokud pujdes do digitalu, tak tam pro solidni prijem staci skutecne i kus dratu, ale jak uz bylo zmineni, kdyz koupis nejakou pokojovou antenu za 200, tak to bude lepsi...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Athos de la Fere
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Anténa

Příspěvek od Athos de la Fere »

Jak psal Jirka 76, karta do PC potrebuje kvalitnejsi signal nez tuner v klasicke bedne, mě kus drátu nestačil, osvědčila se mi pokojová anténa se zesilovačem, výrobce Hama a taky pomohlo dát prutovou anténu přiloženou k mojí http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 81264.html na zábradlí balkonu v paneláku. Zkušenosti s ní mám dobré. Do nobooku jsem si koupil http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46367 , ale tam je problém s přiloženým softem, v Xp se seká obraz a pod Vistou taky funguje divně.
"Všichni nemůžou bejt chytrý, ti hloupí musí tvořit výjimku, jinak by bylo na světě tolik hlouposti, že by z toho byl každej druhej blbej!"
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“