TV karta + anténa
- aoyen
- Začátečník
-
TV karta + anténa
Chtěl bych si pořídit tv kartu ale nevím podle čeho se rozhodovat. Má smysl koupit si kombo nebo už pouze digitál? A jakou by jste mi doporučili, tak do 2000 Kč? A jak je to s anténou? Bude stačit když prostě namotám drát na mou wifi anténu?
- HacIPex
- Začátečník
-
- aoyen
- Začátečník
-
- Jirka76
- Začátečník
-
Moje zkusenost je takova, ze karta do PC potrebuje kvalitnejsi signal nez tuner v klasicke bedne. Takze kus dratu muzes skusit, ale spis bych to videl na nejakou antenu.aoyen píše:Já vím že wifi pracuje na jiné frekvenci, taky jsem se ptal jestli bude stačit když místo tv antény namotám drát na tu wifi anténu když už ji mám venku.
- aoyen
- Začátečník
-
- myom
- Středně pokročilý
pokud pujdes do digitalu, tak tam pro solidni prijem staci skutecne i kus dratu, ale jak uz bylo zmineni, kdyz koupis nejakou pokojovou antenu za 200, tak to bude lepsi...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Athos de la Fere
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Anténa
Jak psal Jirka 76, karta do PC potrebuje kvalitnejsi signal nez tuner v klasicke bedne, mě kus drátu nestačil, osvědčila se mi pokojová anténa se zesilovačem, výrobce Hama a taky pomohlo dát prutovou anténu přiloženou k mojí http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 81264.html na zábradlí balkonu v paneláku. Zkušenosti s ní mám dobré. Do nobooku jsem si koupil http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46367 , ale tam je problém s přiloženým softem, v Xp se seká obraz a pod Vistou taky funguje divně.
"Všichni nemůžou bejt chytrý, ti hloupí musí tvořit výjimku, jinak by bylo na světě tolik hlouposti, že by z toho byl každej druhej blbej!"