potreboval bych poradit s výběrem nejaké levné UPS (hodně levné) normálně bych potreboval preklenout výpadky cca 1sekundu ale občas když nejakej krypl shodi jistič tak alespon 2 minuty abych si vse ulozil nebo lépe radši pet minut abych stihl nahodit jistič.
jinak moje pc viz popis (PSU caculator mi to spocital na 215W) no a plus 19" crt monitor což je dohromady neco málo pres 300W
jinak co si myslite treba a tomhle http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=56204 mě se to zdá velice levné ale co kvalita ???
výběr UPS
- sysel
- Začátečník

výběr UPS
DESKTOP: CPU: intel core 2 Q6600 ; Gigabyte N650SLI-DS4L ; A-Data Vitesta GS 4GB (kit 2x2GB) 800+ MHz ; Zotac 8800GTS 512MB ; WD 640GB SATA+WD 320GB SATA ; PSU fortron FSP400-60GLN; OS: Ubuntu LINUX 8.04 + Windows vista ultimate 64bit
NOTEBOOK: Asus EEE PC 4G surf
- HacIPex
- Začátečník

-
- S.h.I.t.
- Začátečník

-
osobně mám tuhle: http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=54499
sice trochz dražší, ale maximální spokojenost. PC + monitor + repro dokáže udržet okolo 15 minut, pak dá (samozřejmě) pokyn k vypnutí. Ve stand-by mám vyzkoušeno asi 12 hodin
sice trochz dražší, ale maximální spokojenost. PC + monitor + repro dokáže udržet okolo 15 minut, pak dá (samozřejmě) pokyn k vypnutí. Ve stand-by mám vyzkoušeno asi 12 hodin
- sysel
- Začátečník

tak jsem si nakonec koupil tohle http://www.alza.cz/apc-cyberfort-700va- ... d82444.htm za 2416Kč v optimě. jinak maximalni spokojenost! pc + 19" CRT udrží 14 minut a potom začne hlásit že zbívá málo baterky. jinak linux sni nema nejmensi problemy. na ubuntu sem nemusel nic instalovat 
všem můžu jenom doporučit!!!
všem můžu jenom doporučit!!!
DESKTOP: CPU: intel core 2 Q6600 ; Gigabyte N650SLI-DS4L ; A-Data Vitesta GS 4GB (kit 2x2GB) 800+ MHz ; Zotac 8800GTS 512MB ; WD 640GB SATA+WD 320GB SATA ; PSU fortron FSP400-60GLN; OS: Ubuntu LINUX 8.04 + Windows vista ultimate 64bit
- lukazkiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Docela často nám doma vypadává proud a potřeboval bych si pořídit nějakou levnou UPSku. Můj PC v Idle žere asi 250W, takže bych prostě vypnul do standby v případě výpadku. Nevím ale, jestli potřebuju, aby ta UPSka uměla 600W (jako můj zdroj), nebo jestli stačí jen reálná spotřeba sestavy...
Stačí tedy tato?
Stačí tedy tato?
- faugusztin
- Začátečník

-
Ano, staci. V pohode to udrzi moju aktualnu zostavu (E6750@3.4GHz, HD3870, 2x500GB disk) cca desat minut, na domace pouzitie bohate postacuje. Do firmy sme kupovali MGE Nova 1100, tie su tiez dobre (akurat ze maju iba seriove komunikacne rozhranie, v pripade nasho servra to ale nebol ziadny problem).h4__ píše:Docela často nám doma vypadává proud a potřeboval bych si pořídit nějakou levnou UPSku. Můj PC v Idle žere asi 250W, takže bych prostě vypnul do standby v případě výpadku. Nevím ale, jestli potřebuju, aby ta UPSka uměla 600W (jako můj zdroj), nebo jestli stačí jen reálná spotřeba sestavy...
Stačí tedy tato?
Cyberfort 700 teda na domace pouzitie (1xPC, 1xLCD + nejaka drobna elektronika) bohate staci.