OS mi neakceptuje přetaktování

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

lirmir
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lirmir »

tak přetaktovat softwarově přes clockgen funguje, v biosu musím mít nastaveno vše na auto
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jcdenton12 »

hmm divne, hodne divne

skusal si vsetky mozne oficialne aj neoficialne biosy na tvoju dosku?
...
lirmir
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lirmir »

tak přetaktovat jde pořád zatím jen přes ten clockgen, ovšem v biosu musím mít nastaveno vše okolo přetaktování procu na auto, při ručním nastavení biosu mi to při spouštění clockgen celé zatuhne

biosy jsem ještě nezkoušel, ovšem pořád mi nejde do hlavy, jak to souvisí s tím že mi to nebere win, když jsem vše zkoušel i za starých podmínek (stará grafika, původní ovladače, čistý neaktualizovaný winXP bez nforce i s nforce, aktualizovaný winXP)
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

jcdenton12 píše:mozno to bude zniet blfbo ale ak mas v biose zakazanu FDD tak ju povol :roll:
Přesně tak,mě to deska od asusu dělala taky a po povolení disketovky a jejím zakázání v správci zařízení vše o.k.
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
lirmir
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lirmir »

ať mám v biosu FDD povolenou a ve správci zař. taky, či zakázanou na stávající nemožnost přetaktovat CPU to u mě nemá stále žádný vliv

jediné co funguje je clockgen :(
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“