Protiprachova vlozka
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- Blue Storm
- Odborník PCT

2spuntik49:jestli tam nebudeš mít fan,tak tam třeba lepící páskou zevnitř přilep ten molitan co je v balení od MB
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- jurcja1
- Začátečník

-
ahoj chci se zeptat mám v case tyhle dva fany.. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35894 Xilence 120mm red... jeden v předu jeden vzadu a tu silonku dám určitě na přední to je pochopitelné.. jenom se chci zeptat jestli je lepší dát silonku před ventilátor kde nabírá vzduch nebo za kde ho zavádí do case.. (nechci přijít o ztráty na průtoku vzduchu..) ... předem díky.. 
- Vart
- Začátečník

pokud dáš cokoli do cesty protékanému vzduchu, tak o ztráty na průtoku vzduchu určitě nepříjdešjurcja1 píše:ahoj chci se zeptat mám v case tyhle dva fany.. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35894 Xilence 120mm red... jeden v předu jeden vzadu a tu silonku dám určitě na přední to je pochopitelné.. jenom se chci zeptat jestli je lepší dát silonku před ventilátor kde nabírá vzduch nebo za kde ho zavádí do case.. (nechci přijít o ztráty na průtoku vzduchu..) ... předem díky..
CPU: Intel Q6600 rev.G0 @3600MHz(9*400), lapped+Collaboratory Liquid Pro+CM GeminII+Xilence fan 120mm MB: MSI Neo2 F(I)R RAM: 4x 1024MB 800MHz DDR2 GK: 9800GT 512MB DDR3 HDD: 2xSeagate 80GB SATA = RAID 0; Seagate 200GB SATA Zdroj: Fortron Epsilon 80plus 600W Monitor: Asus PW201 Další: Nec DVD-RW ND3520A; Nec floppy; 3x Case Fan
- R3sidento
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Protiprachova vlozka
Já to mam vyřešené na nasávacích ventilátorech následovně (1xmaska a 2xbok)
1. Děrovaná mřížka bočnice
2. Plastový rámeček ze síťkou
3. Silonky
4. Vetrák
A každý 3-tí měsíc akorát vyměním silonky a profoukám mřížku bočnice a plastový rámeček ze síťkou
Silonky stoji 30 Kč a mam to na 6 větráku, takže na půl roku použití (takže na celej rok 60 Kč je v pohodě investice)
1. Děrovaná mřížka bočnice
2. Plastový rámeček ze síťkou
3. Silonky
4. Vetrák
A každý 3-tí měsíc akorát vyměním silonky a profoukám mřížku bočnice a plastový rámeček ze síťkou
Silonky stoji 30 Kč a mam to na 6 větráku, takže na půl roku použití (takže na celej rok 60 Kč je v pohodě investice)
Nemusíte mi pořád psát, že jsem bůh, já to vím.