Rychlost animací a her - některé jedou příliš rychle

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
aoyen
Začátečník
Začátečník

Rychlost animací a her - některé jedou příliš rychle

Příspěvek od aoyen »

Mám problém a nemůžu nikde najít řešení. Jde o to že animace u některých her jdou příliš rychle, např. v Jericho, Tiberium wars,... a aby toho nebylo málo tak mi některé hry jedou příliš rychle kompletně, např re-volt nebo (a teď nekecám) crysis :) Zkoušel jsem ten patch na dvoujádrové procesory x2 a nic. Nejnovější ovladače všeho možného a taky nic. Začalo to dělat jednoho dne po zapnutí kompu. Před tím jsem nic neinstaloval. Poradí někdo?

//Thellwin - upraven název threadu
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

jako dělá to,jakokdyby někdo posouval film nebo se zvýšilo fps?spíš bych řekl to první,protože u toho druhého by jsi skákal asi radostí :oops:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
aoyen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od aoyen »

jj je to jako zrychlený film
Keanu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keanu »

Stáhni CPUKiller Dej tam ikonu třeba Crysis.. nstav tam tak 10% a spusť to přez to.. pak by to mělo jít normálně
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
aoyen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od aoyen »

To podle mě není řešení, raději bych to chtěl nějak napravit do původního stavu.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

spis si nainstaluj amd patch pokud mas X2 od amd 8-)
aoyen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od aoyen »

Psal jsem to nahoře, to už jsem zkoušel.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

reinstall taky?
aoyen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od aoyen »

Všech ovladačů, do systému se mi moc nechce.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Bod obnovení před tím dnem kdy se to stalo asi nemáš co ?

EDIT - ještě mě napadalo, jestli jsi zkusil proces v TM spřáhnout pro jedno jádro
Goldnoob team proud member!
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Presne tohle mi dela origos TCSC-Double Agent i po opatchovani, na AMD x2 5000+ BE a ATI 3850, hra jede zrychlene. Zkousel jsem dual core optimizer, na jedno jadro, podtaktovat a hra jede porad zrychlene i kdyz vyrobce hry pise, ze je optimalizovana pro dvoujadra.
aoyen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od aoyen »

Tak vyřešeno. Způsobuje to prý občas když je zapnutá funkce C&Q. Našel jsem na netu nějaký patch do registrů a už to jede normálně.
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

C&Q nepouzivam, misto nej pouzivam RM cpu clock utility. Nemas prosimte odkaz na ten patch, taky to chci vyzkouset.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“