Můžete mi říct jak je toto možné?
-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Frostys
- Začátečník

-
Můžete mi říct co to je? Dneska v AV byli 4 Orc Shamani z jednoho realmu měli nicky Xcoz,Xdon,Xson a něco dalšího už nevím co. No měli všichni téměř stejný equip a zdá se že je ovládal jeden člověk
Prostě si představte, že byste měli 4 postavy a ovládali je jednou klávesnicí.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Skeeter
- Začátečník

No co se agra tyce tak jako shadow priest mam s agrem kotel problemu
Nekdy dokonce vubec nepouzivam VE abych tak neagroval...Pro me vubec neni problem preagrovat wara v raidu....staci jeden dva crit. MB mit nahozenej VE a agro leze a leze....nejak nevim jak se toho zbavit
I kdyz MB castim co mozna nejmin tak i pres MF to leze ukrutne....A to nemam nejak zavratnej spell dmg. cca 1200 full buffed holt tezkej udela spriesta, rvat se s agrem 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- james7
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
LehceFrostys píše:Můžete mi říct co to je? Dneska v AV byli 4 Orc Shamani z jednoho realmu měli nicky Xcoz,Xdon,Xson a něco dalšího už nevím co. No měli všichni téměř stejný equip a zdá se že je ovládal jeden člověkProstě si představte, že byste měli 4 postavy a ovládali je jednou klávesnicí.
check this:
http://www.dual-boxing.com/forums2/viewtopic.php?t=1455
http://forums.wow-europe.com/thread.htm ... 3698&sid=1
edit:
v av: http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=56551
v arenách: http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=50089
Naposledy upravil(a) james7 dne ned 6. led 2008, 14:04, celkem upraveno 1 x.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

To Frosty: Jo je to možné. Říká se tomu multiboxing. Oni to hrajou na jednom PC s ale běží jim dvě, tři, čtyři wowka (by mě zajímalo na čem) a mají to takovy macra aby to šlo ovládat jednou klávesnicí. Jeden se třeba hýbe na AWDS a druhy na šipkách nebo má follow. A kouzla mají třeba na stejných nebo tak. Jo jde to, četl sem o tom ve Score.
/edit: Pomalej
2Skeeter: Nemáš od toho náhodou Fade? Jinak záleží na equipu tanka. Chce to, aby měl dobrou zbraň a pokud má, tak máš smůlu. Jedině enchant na snížení threat.
/edit: Pomalej
2Skeeter: Nemáš od toho náhodou Fade? Jinak záleží na equipu tanka. Chce to, aby měl dobrou zbraň a pokud má, tak máš smůlu. Jedině enchant na snížení threat.
- stude
- Začátečník

-
Zdravim, WoWko jsem uz sice prodal, ale i tak si tady rad poctu vasi diskuzi:)
Jinak k te platebni karte Visa Electron, platil jsem to pres ni taky, jen ze zacatku mi to Blizz nechtel prijmout, tak jsem se optal v CS a je treba ji povolit limity pro internetove bankovnictvi - konkretne v CS jsou defaultne nastaveny na 0, takze bys tim nemel nic zaplatit a karta je tak chranena proti pripadnemu zneuziti. Treba tato informace pomuze, pokud ne, tak jsem nerad rusil
Jinak k te platebni karte Visa Electron, platil jsem to pres ni taky, jen ze zacatku mi to Blizz nechtel prijmout, tak jsem se optal v CS a je treba ji povolit limity pro internetove bankovnictvi - konkretne v CS jsou defaultne nastaveny na 0, takze bys tim nemel nic zaplatit a karta je tak chranena proti pripadnemu zneuziti. Treba tato informace pomuze, pokud ne, tak jsem nerad rusil
- oyza
- Začátečník

tak jsem koukal na ty quad grupy.
no, nejak jsem to nepobral
na co potrebujou 6 displeju, kdyz to stejne ovladaj vsechno pres jednoho panaka a stejne nejsou schopny poradne sledovat vic jak jeden a uz vubec sem nepochopil tu "slecnu" s boyfriendem, ktera si misto 2 poradnej kompu, poridi 4 jebky. 8600gts rulez
ale jinak smekam pred blizzardem, ze to nekoho tak bere, ze je schopnej az takovejch extremu
p.s. necetl jsem uplne pravidla, ale mel jsem dojem, ze 1 hrac smi hrat 1 postavu(nikoliv vic soucasne).
no, nejak jsem to nepobral
p.s. necetl jsem uplne pravidla, ale mel jsem dojem, ze 1 hrac smi hrat 1 postavu(nikoliv vic soucasne).
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- Vodnik
- Začátečník

-
Chce to každopádně paláta a nahozený BoS, ale i tak naši SP na raidech s agrem taky válčí. Nicméně v dmg je málokdo překoná, o doplňování many pro celý raid ani nemluvě. A když je nejhůř tak death, SS nebo battle resSkeeter píše:No co se agra tyce tak jako shadow priest mam s agrem kotel problemuNekdy dokonce vubec nepouzivam VE abych tak neagroval...Pro me vubec neni problem preagrovat wara v raidu....staci jeden dva crit. MB mit nahozenej VE a agro leze a leze....nejak nevim jak se toho zbavit
I kdyz MB castim co mozna nejmin tak i pres MF to leze ukrutne....A to nemam nejak zavratnej spell dmg. cca 1200 full buffed holt tezkej udela spriesta, rvat se s agrem
vss Vodnik DrC+ (kp)
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

2Oyza: Blizzardu nevadi, že hraješ víc charů.
1. Nehraje to bot.
2. Musíš mít dva accounty, což je pro Blizz jedině dobře.
2Vodnik: JJ. Salvation je na na dobře equipnuty dps nutnost. To vidim u nás. Full epic enhacement shamy (guild master), nejaky T5 atd. A je jediny kdo mě bez problémů přeagruje a ne jenom mě, i lepší tanky. Holt si threat musí hlídat, proto aff lockove sux v dunzich.

1. Nehraje to bot.
2. Musíš mít dva accounty, což je pro Blizz jedině dobře.
2Vodnik: JJ. Salvation je na na dobře equipnuty dps nutnost. To vidim u nás. Full epic enhacement shamy (guild master), nejaky T5 atd. A je jediny kdo mě bez problémů přeagruje a ne jenom mě, i lepší tanky. Holt si threat musí hlídat, proto aff lockove sux v dunzich.
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
blizz se k tomu nekde vyjadroval, ze to je legalni...oyza píše:tak jsem koukal na ty quad grupy.
no, nejak jsem to nepobralna co potrebujou 6 displeju, kdyz to stejne ovladaj vsechno pres jednoho panaka a stejne nejsou schopny poradne sledovat vic jak jeden a uz vubec sem nepochopil tu "slecnu" s boyfriendem, ktera si misto 2 poradnej kompu, poridi 4 jebky. 8600gts rulez
ale jinak smekam pred blizzardem, ze to nekoho tak bere, ze je schopnej az takovejch extremu
![]()
taky jeste aby jim to vadilo, kdyz jeden char = jeden acc
a nedavno probehly netem screeny jak jeden nebo dva lidi (uz nevim) slozily 25 raid
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- Butch
- Středně pokročilý

To je docela blbostfilletzz píše: taky jeste aby jim to vadilo, kdyz jeden char = jeden acc..
Vsak malokdo ma jenom jeden char.
Mam jeden acc a pritom 2 chary na 70 lvl a pak jeste par altu.
Jako je jasny ze se muzes lognout jenom na jeden charakter, ale nekdo kdo nezna wow by si z toho co jsi napsal, mohl myslet ze potrebuje vice uctu aby mohl mit vice postav....coz je blbost
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Vodnik
- Začátečník

-
- Skeeter
- Začátečník

PzKpfw VI Tiger > no co se Fade tyce tak to je jen docasny, po uplynuti tech 10s nebo jak dlouho trva ti zase vrati agro na stejnou hodnotu jako pred tim. Takze jediny co muzes je 10s cumet a nic nedelat...
Co se BoS tyce tak to je opravdu nutnost, obcas vyuzivam jeste BoK ale Salvation je best...
A co se enchantu tyce tak ho zatim bohuzel nemam, nejak na to dycky zapomenu
Musim ho tam prdnout i kdyz trochu vaham pac nemam moc dobrej plast a je to v celku drahy...
Co se BoS tyce tak to je opravdu nutnost, obcas vyuzivam jeste BoK ale Salvation je best...
A co se enchantu tyce tak ho zatim bohuzel nemam, nejak na to dycky zapomenu
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Butch
- Středně pokročilý

Potreboval bych poradit jak na dvojku Holy pala + MS Warrior.
Jsme Lock(aff +demo se soullinkem) + resto Druid.
Kamos s lockem se snazil zergnout warra a mysleli jsme ze driv nebo pozdeji palatovi dojde mana...ale ono ne...ja uz pouzil i Innervate a uz byl bez many a palat mel jeste pulku.
Ten MS warr je prasarna docela......sotva se uhealuju kdyz do me jebe.
Diky MS se healuju za pulku, to je jako kdybych mel + 770 healing misto tech 1540 co ted na pvp mam.
To same plati i pro heal na kamose....on se sice o nej healuje siphon life, ale ja si dost rychle na nej vyplacam manu, protoze ten warr na nej da MS a diky tomu zase jeho healuju za 2x mene, coz je fakt nahovno.
Vymysleli jsme taktiku ze by nadotkoval wara a vysal by pallatovi manu aby ....a ja bych healoval toho, do koho by sel warr, budto sebe nebo jeho.
Zkousel bych warra stunovat v medvedovi, davat do cyklonu, do korenu...aby mu co nejmene ubiral.
Jako je hezke ze mam cyklon a on ma fear, ale cyklon mu dam tak 2x a pak je immune, to same plati s koreny a jeho fear se mu chytne na warra treba jen 2x z deseti pokusu a navic mu to ten palat dispeluje.
Co myslite?
Jinak vetsi problemy nemame, ale MS warr s healerem proti nam, je fakt zatim neprekonatelna prekazka.
Jsme Lock(aff +demo se soullinkem) + resto Druid.
Kamos s lockem se snazil zergnout warra a mysleli jsme ze driv nebo pozdeji palatovi dojde mana...ale ono ne...ja uz pouzil i Innervate a uz byl bez many a palat mel jeste pulku.
Ten MS warr je prasarna docela......sotva se uhealuju kdyz do me jebe.
Diky MS se healuju za pulku, to je jako kdybych mel + 770 healing misto tech 1540 co ted na pvp mam.
To same plati i pro heal na kamose....on se sice o nej healuje siphon life, ale ja si dost rychle na nej vyplacam manu, protoze ten warr na nej da MS a diky tomu zase jeho healuju za 2x mene, coz je fakt nahovno.
Vymysleli jsme taktiku ze by nadotkoval wara a vysal by pallatovi manu aby ....a ja bych healoval toho, do koho by sel warr, budto sebe nebo jeho.
Zkousel bych warra stunovat v medvedovi, davat do cyklonu, do korenu...aby mu co nejmene ubiral.
Jako je hezke ze mam cyklon a on ma fear, ale cyklon mu dam tak 2x a pak je immune, to same plati s koreny a jeho fear se mu chytne na warra treba jen 2x z deseti pokusu a navic mu to ten palat dispeluje.
Co myslite?
Jinak vetsi problemy nemame, ale MS warr s healerem proti nam, je fakt zatim neprekonatelna prekazka.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Frostys
- Začátečník

-
- Butch
- Středně pokročilý

palat si dotky shodi "vejcem" kdyz je treba na 20% zdravi, pak vyhealuje sebe i warra do plna a zaciname znovuFrostys píše:Nejsem v PvP ve WoWu zas tolik zběhlý, tak mně neber vůbec vážně, ale já bych naházel všechny dotky na Palata a zkusil nak udolat toho wara a třeba občas dát nějaký dmg palovi
Warra neudolas kdyz ho healuje holy palat....naopak warr udola tebe
jeste nekdo nejaky napady?
- Skeeter
- Začátečník

Butch > njn to je ta rozdilnost jednotlivejch class
Davat palata jako prvniho je podle me nesmysl, pac nemate mass dispell ani silence a kdyz si hodi bublinu muzete zacit od zacatku = za chvilku jste bez many...Zkousel bych cyklonovat pripadne jinak stunovat/fearovat palata a mezitim vsechno do wara. Proste tak aby palat nemohl healovat.
Zacal bych asi takhle, druid v kocce > pounce palata a dps do wara. Hned jak Pounce skonci tak fear a uz si chystat cyklon. Mezitim se snazit o co nejvetsi dps do wara.
Podle me je, ale blobost bejt resto druid na 2v2 tam je to vetsinou o rychlym nuku kde na heal neni tak nejak cas, zvlast kdyz mas po boku locka. Myslim, ze v kombinaci feral druid + lock by jste takovejch problemu nemeli....
Zacal bych asi takhle, druid v kocce > pounce palata a dps do wara. Hned jak Pounce skonci tak fear a uz si chystat cyklon. Mezitim se snazit o co nejvetsi dps do wara.
Podle me je, ale blobost bejt resto druid na 2v2 tam je to vetsinou o rychlym nuku kde na heal neni tak nejak cas, zvlast kdyz mas po boku locka. Myslim, ze v kombinaci feral druid + lock by jste takovejch problemu nemeli....
- Butch
- Středně pokročilý

feral druid + lock chodime s rajcetem a mame problem kdyz narazime na healery.
Ale drzime rating nad 1500 porad, takze pohoda. Ted uz mame 1561
A to ma Rajce jeste pul gearu PVE z KARA.
Ted kdyz se vratim k tomu resto druid + lock....
No zkusit stunovat fearovat a cyklonovat palata ..to jsme vsechno delali.
Ale lock tak rychlej zerg neda proste. Hlavne ten cyklon dam treba 2x a uz je immune, takze pak uz nemam na nej nic krome bash, ale na to je cd 1 minutu...pak taky feral charge, ale porad se hazet do medveda, to pak neni mana na heal.
Taky je fakt prusvih ten MS warr...kdyz je jine dps + healer, tak problem nebyva.
Protoze pak v poho stacim healovat sebe i jeho...ale to ms to pekne kurvi.
Asi fakt posledni moznost zkusit warra co nejvice oslabit a zkusit oba(sebe a locka) udrzet na zivu a pritom lock aby vysal palatovi manu aby pak nemohl healovat
Ale drzime rating nad 1500 porad, takze pohoda. Ted uz mame 1561
A to ma Rajce jeste pul gearu PVE z KARA.
Ted kdyz se vratim k tomu resto druid + lock....
No zkusit stunovat fearovat a cyklonovat palata ..to jsme vsechno delali.
Ale lock tak rychlej zerg neda proste. Hlavne ten cyklon dam treba 2x a uz je immune, takze pak uz nemam na nej nic krome bash, ale na to je cd 1 minutu...pak taky feral charge, ale porad se hazet do medveda, to pak neni mana na heal.
Taky je fakt prusvih ten MS warr...kdyz je jine dps + healer, tak problem nebyva.
Protoze pak v poho stacim healovat sebe i jeho...ale to ms to pekne kurvi.
Asi fakt posledni moznost zkusit warra co nejvice oslabit a zkusit oba(sebe a locka) udrzet na zivu a pritom lock aby vysal palatovi manu aby pak nemohl healovat
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

No ono vždycky platí healer first. Ale u palátů se do dost dobře použít nedá, protože i když ho namlátíte na 15% tak hodí bublinu a healne se na full a many mu skoro neubude.
Vyřaďte palata, když mu budeš dávat cyclone furt dokola tak nic nehealne a předpokládám, že máte fulhuntera, tak mít nachystany spell lock a ručne silencou když casti heal. Jak zbude sam holy palat a vy budete dva, mate to vyhrany.
A neříkej mi, že cyclone můžeš jen dvakrát. Sám sem byl v cyclone furt dokola, dostal sem cyclone a bylo to takhle: 9 sec, další na 4 sec, udělal sem dva kroky a opět 9 sec, pak 4 sec. A to bylo tak dlouho, že už sem byl sám.
Nikdo jiny to neumi, magum prestane ovce fungovat, jenom druidi cyclone je nejaky vyjimecny. A nefearujte warra, pobije vás Death Wish.
Vyřaďte palata, když mu budeš dávat cyclone furt dokola tak nic nehealne a předpokládám, že máte fulhuntera, tak mít nachystany spell lock a ručne silencou když casti heal. Jak zbude sam holy palat a vy budete dva, mate to vyhrany.
A neříkej mi, že cyclone můžeš jen dvakrát. Sám sem byl v cyclone furt dokola, dostal sem cyclone a bylo to takhle: 9 sec, další na 4 sec, udělal sem dva kroky a opět 9 sec, pak 4 sec. A to bylo tak dlouho, že už sem byl sám.
- Butch
- Středně pokročilý

No ja nevim ale na warra ci pallata jsem dal cyklon max 3X...pak uz byli immune
Neni mozny ze proti tomu maji nejakou abilitu?
A nebo ze to zmenili? resp opravili?
V duelech by to melo fungovat stejne, tak to schvalne zkusim.
Protoze se mi taky stalo ze me jako druida dal druid do cyklonu v arene asi tak 15x za sebou...
Jinak prvni cyklone trva 6 sekund...pokud ho nekdo mel 9s, tak hraje asi na free serveru
Nechapu to proste. Fakt tak 3x a pak uz jenom same immune...delaji to i koreny. To same kamos s lockem....fear se mu na warra chytne tak 2x z deseti pokusu a to same na palata.
K tomu cyklonu...neni mozny ze pak po tom tretim nebo druhem musim dat treba pul minuty pauzu? Neni tam neco takoveho?
V tom pripade fakt nelze udrzet jednoho po celou dobu out.
Staci mzik a palat ho dohealuje doplna.
Jedinne co me napada ze by kamos respecnul na full affi a mel pak tedy unstable aff. Ale zase by ztratil soul link a demonic resilienci.
Neni mozny ze proti tomu maji nejakou abilitu?
A nebo ze to zmenili? resp opravili?
V duelech by to melo fungovat stejne, tak to schvalne zkusim.
Protoze se mi taky stalo ze me jako druida dal druid do cyklonu v arene asi tak 15x za sebou...
Jinak prvni cyklone trva 6 sekund...pokud ho nekdo mel 9s, tak hraje asi na free serveru
Nechapu to proste. Fakt tak 3x a pak uz jenom same immune...delaji to i koreny. To same kamos s lockem....fear se mu na warra chytne tak 2x z deseti pokusu a to same na palata.
K tomu cyklonu...neni mozny ze pak po tom tretim nebo druhem musim dat treba pul minuty pauzu? Neni tam neco takoveho?
V tom pripade fakt nelze udrzet jednoho po celou dobu out.
Staci mzik a palat ho dohealuje doplna.
Jedinne co me napada ze by kamos respecnul na full affi a mel pak tedy unstable aff. Ale zase by ztratil soul link a demonic resilienci.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

No tak ovce je 9 a cyclone 6. Nejaka pauza tam je, pak by si ho uz nikdy nemohl cyclonout
Ale bude asi hodne kratka, protoze pokud te druid udrzi cyclone, cyclone, roots tak dalsi cyclone mel uz plnou delku. A tak muze furt dokola, takže tam asi nebude 30 sec, ale warr jde takhle uplně vyřadit z boje.