Sapphire HD2900 pro a teplota

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Sei
Nováček
Nováček

Sapphire HD2900 pro a teplota

Příspěvek od Sei »

Ahoj vsem, muze mi nekdo poradit proc mi tato karta neukazuje teplotu?
Zkousel jsem ruzne ovladace od original az po ruzne omegy. A neukaze mi to zadny soft. Plz jsem uz v koncich.
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

:oops:
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

rivatuner ? ATI tool? skusal si? tu bude zachvilu aj tak lock.
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
Sei
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sei »

scream píše:rivatuner ? ATI tool? skusal si? tu bude zachvilu aj tak lock.
ATT, Aida, Everest, ani Catalysty. Nemuze to byt Vistama?
Jde mi o to, ze mi pada komp ve hre, a potrebuji zjistit jestli to je opravdu ti, ze se grafika prehriva. CPU a ram jsou v poho.
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

no vistou to byt moze ale aj tam by to malo chodit skus este nejake starsie ovladace.... ale naprv pozri ci mas najnovsie verzie programov.
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

scream = blabol
vistou (alespon 32bit) to neni
poslednima ofiko driverama (7.12) taky ne
oboji v mem pripade funguje znamenite...

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

ty si jeden velky blabol... to ze to tebe ide neznamena ze to zakonite musi ist aj druhym... Tiez nemusi byt kazdy diag-soft doladeny pre vistu....v kazdom pripade malo by to fungovat aj pod vistou.
BTW ak chces zistit ci ti pc pada koli teplote nastav fan na karte na 100% (AT tool, rivatuner)
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

scream píše:ty si jeden velky blabol... to ze to tebe ide neznamena ze to zakonite musi ist aj druhym... Tiez nemusi byt kazdy diag-soft doladeny pre vistu....v kazdom pripade malo by to fungovat aj pod vistou.
BTW ak chces zistit ci ti pc pada koli teplote nastav fan na karte na 100% (AT tool, rivatuner)
ja mam tez vistu(32bt) a 7:12, nestezuji si
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

A nepokousel jses z ni nahodou vyrobit HD 2900XT?? Pokud jsi nastavil prilis vysoke frekvence, tak to karta nemusi zvladnou, obvzlast ty nove verze, ktere maji 256bit sbernici. Ovsem tomuhle sam moc neverim, jelikoz me nenapada, cim bys to taktoval, kdyz ti zadny diagnostic. soft nejede. Jake mas vlastne reseni chlazeni skrine??

//edit Don: Pokud autor neupresni co delal a neuvede sestavu, bude lock
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“