Sapphire HD2900 pro a teplota
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Sei
- Nováček

-
Sapphire HD2900 pro a teplota
Ahoj vsem, muze mi nekdo poradit proc mi tato karta neukazuje teplotu?
Zkousel jsem ruzne ovladace od original az po ruzne omegy. A neukaze mi to zadny soft. Plz jsem uz v koncich.
Zkousel jsem ruzne ovladace od original az po ruzne omegy. A neukaze mi to zadny soft. Plz jsem uz v koncich.
- Ruka
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- scream
- Začátečník

- Sei
- Nováček

-
- scream
- Začátečník

- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
scream = blabol
vistou (alespon 32bit) to neni
poslednima ofiko driverama (7.12) taky ne
oboji v mem pripade funguje znamenite...
vistou (alespon 32bit) to neni
poslednima ofiko driverama (7.12) taky ne
oboji v mem pripade funguje znamenite...
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak
- scream
- Začátečník

ty si jeden velky blabol... to ze to tebe ide neznamena ze to zakonite musi ist aj druhym... Tiez nemusi byt kazdy diag-soft doladeny pre vistu....v kazdom pripade malo by to fungovat aj pod vistou.
BTW ak chces zistit ci ti pc pada koli teplote nastav fan na karte na 100% (AT tool, rivatuner)
BTW ak chces zistit ci ti pc pada koli teplote nastav fan na karte na 100% (AT tool, rivatuner)
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
ja mam tez vistu(32bt) a 7:12, nestezuji siscream píše:ty si jeden velky blabol... to ze to tebe ide neznamena ze to zakonite musi ist aj druhym... Tiez nemusi byt kazdy diag-soft doladeny pre vistu....v kazdom pripade malo by to fungovat aj pod vistou.
- Sobo
- Středně pokročilý

A nepokousel jses z ni nahodou vyrobit HD 2900XT?? Pokud jsi nastavil prilis vysoke frekvence, tak to karta nemusi zvladnou, obvzlast ty nove verze, ktere maji 256bit sbernici. Ovsem tomuhle sam moc neverim, jelikoz me nenapada, cim bys to taktoval, kdyz ti zadny diagnostic. soft nejede. Jake mas vlastne reseni chlazeni skrine??
//edit Don: Pokud autor neupresni co delal a neuvede sestavu, bude lock
//edit Don: Pokud autor neupresni co delal a neuvede sestavu, bude lock
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs