poradte mi pls. spolehlivou flashku 16GB. hlavní předpoklad je dodržení udávaných rychlostí čtení a zápisu.
už jsem si jednou naběhl při koupi 2x 4GB corsair voyager - o udávaných 20/15 MB/s se mi mohlo jen zdát. když se při zápisu dostal na 2MB/s, tak to bylo maximum, a to u obou.
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... th_start=9
díky za typy případně odkaz na test
Flash disk 16GB
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- kuavik
- Mírně pokročilý

- Ollie
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý

- Quakes
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Už mám poměrně dlouho Corsair Voyager 2GB a na rychlost si nemůžu stěžovat a rozhodně se neploužím rychlostí 2MB. Problém bude jinde než ve flash disku. Dost často bývá problém v souborových manažerech přes které mnoho lidí na flash disk kopíruje a hodně záleží taky co člověk kopíruje protože mnoho drobných souborů se přenáší vždy pomaleji než jeden velký.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
- kuavik
- Mírně pokročilý

hmm v tom pripade nechapu proc mi reklamni flashka 1GB a-data beha pri zapisu stejnych dat alespon cca 6MB/sQuakes píše:Už mám poměrně dlouho Corsair Voyager 2GB a na rychlost si nemůžu stěžovat a rozhodně se neploužím rychlostí 2MB. Problém bude jinde než ve flash disku. Dost často bývá problém v souborových manažerech přes které mnoho lidí na flash disk kopíruje a hodně záleží taky co člověk kopíruje protože mnoho drobných souborů se přenáší vždy pomaleji než jeden velký.
doporucuji precist celou diskuzi zde: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34792
to same u 2GB, nejsem zdaleka sam, kdo s ni mel trable
lidi ja tu ale nechci resit voyager, ten je u me pase, potrebuji neco spolehliveho