podarilo sa mi pripojit naopak najanie. nie priamo na disku, ale na zdroji (odnimatelne kable). poznate to, tma, clovek si je isty sam sebou .....
disk sa samozrejme ani neroztocil. a kupodivu ani potom ked som ho zapojil spravne
dal som dole ten kryt z plosaku a na prvy pohlad tam nevidno nic. z druhej strany som zatial nepozeral, kym sa nespytam. co myslite je to mozne opravit doma svojpomocne? nemam problem povymienat suciastky na hocijakom plosnom spoji, len by mi niekto musel prstom ukazat, ze ktore
No měl jsem spolužáka, a něco podobného se mu taky povedlo. Zapojil HDD obráceně k napájení. Zašel za známým, co se v elektronice rád "pohrabe" a jeho odpověď od jeho známýho byla:"Hoď to za jízdy z vlaku". NEchci malovat čerta na zeď, ale jestli ten disk nejede, moc bych si naděje nedělal.
CPU: Intel Pentium (Prescott) 2,8GHz / 800MHz cache L1 16kB, L2 1MB; + CoolerMaster S9U1 Hyper TX MotherBoard: ASUS P5GD1PRO Intel 915P PCI-Express, GPU: ATI Radeon X700PRO 425MHz 128MB GDDR3 (860MHz), RAM: 2x256MB + 2x512MB 400MHz, HDD: Western Digital Caviar 320GB cache 16MB + Western Digital 1000GB 16MB cache, DVD mechanika: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B writing: 8x DVD-R/+R, 4x DVD+RW/-RW, 3x DVD-RAM, 24x CD-R, 16x CD-RW reading: 12x DVD, 10x DVD-RW/+RW, 3x DVD-RAM, 32x CD. LCD: 19" AG Neovo F-419, CRT: 17" ADI Microscan M700, REPRO: Eltax concept 400 + Omnitronic P-250
Ja si myslim, ze pokud by to slo, bylo by to pro vetsinu lidi financne narocne
a tedy by si to kazdy rozmyslel. Sam jsem prisel o spoustu dulezitych dat (fotky...) kdyz mi odesel hdd maxtor. Sance na zachranu byla, ale stalo by to hodne penez a s nejistym vysledkem.