mam 3 dny pc a zlobi..Kouse se mi nhl 08 a na starym mi jelo

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
zzajac
Nováček
Nováček

mam 3 dny pc a zlobi..Kouse se mi nhl 08 a na starym mi jelo

Příspěvek od zzajac »

Zdravim vsechny dobry lidi....Naskytl se mi problem...Koupil jsem si pc je to Dvoujádrový procesor(dual core) AMD Athlon 64 X2 4200+, HDD Western Digital 250GB 7200ot./min., grafická karta Ati Radeon SAPPHIRE X1650Pro 512MB TV-out, operační paměť DDR2 2GB 800MHz,deska GIGABYTE GA-M52L-S3 a kouse se mi NHL 2008 a NFS Carbon vali docela na plny detajli poradte prosim............. :sad: :sad:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Různé kousání NHL se řešilo v Herní sekci. X2 CPU Fix jsi nainstaloval ?

Nemáš zaplý CnQ ?
Goldnoob team proud member!
zzajac
Nováček
Nováček

Příspěvek od zzajac »

Hele ja nevim co je to CnQ?X2 CPU Fix co to je?Porad porad
DAVEmon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAVEmon »

http://www.amd.com/gb-uk/Processors/Tec ... 18,00.html

zde najdeš tenhle patch. no a cool and quite je funkce, která podtaktovává procesor v případě, že třeba jede v klidovém stavu nebo vykonává jinou méně náročnou činnost. Ale někdy tato aplikace zlobí a tak třeba při hraní her se stane, že se procesor podtaktovává. Dá se to vypnout jedině v BIOSU. Nevím jestli se v tom vyznáš, ale jestli ne, radši řekni nějakému kamarádovi/kamarádce co tomu rozumí, at ti to tam přehodí, než by ses do toho hrabal ty (nic proti)
zzajac
Nováček
Nováček

Příspěvek od zzajac »

Ted jsem zkousel F.E.A.R a vali to v poho...tak co to muze byt?Nhl 08 se kouse a fear vali v klidu...zitra zkusim ten zpomalovac az se stavi kamos a uvidim...Premyslim ale nad novou grafikou za rozumnou cenu...nevite nekdo o necem?A co ta deska chlapy asi nic moc ze?
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“