je CRYSIS dělané v programovacím jazyku C++?
Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT
Moderátor: Baneshee
- fmx rider
- Začátečník

-
- Sobo
- Středně pokročilý

Jezis, to neni video z Crysis, nybrz je to jenom renderovany filmecek, neco jako Shrek, vyuzivajici Cryengine 2. Takhle Crysis asi nikdy vypadat nebude. Jinak s vama souhlasim, Crysis je sice dnesni spicka, ale cekal jsem vic i od te grafiky, snad priste.matus217 píše:http://www.youtube.com/watch?v=LKoAV-7WYZg
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kdyby takhle vypadala hra tak si se svoji sestavou ani neprdnes, uz ted je to sotva hratelny...Sobo píše:Jezis, to neni video z Crysis, nybrz je to jenom renderovany filmecek, neco jako Shrek, vyuzivajici Cryengine 2. Takhle Crysis asi nikdy vypadat nebude. Jinak s vama souhlasim, Crysis je sice dnesni spicka, ale cekal jsem vic i od te grafiky, snad priste.matus217 píše:http://www.youtube.com/watch?v=LKoAV-7WYZg
This was made by a holiwood studio contracted by Crytek to help them to visualise how the game might turn out. Crytek CEO Cevet Yerli has publically stated that Crysis can look better than the Core-X video, in realtime as well.
He also said that no consumer computer can handle these settings (how many people out there can even run very high in true DX10 at decent resolutions at good framerates?) So they removed these graphics from the game until the hardware catches up. Cevet said they would release graphics updates little by little as hardware gets powerful enough to be able to play Crysis with those kind of settings.
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
top proto ze to neni hra ale renderFlegy píše:z jejich strany docela hloupost, protoze v tom videu se postavy pohybuji daleko lepe nez ve hre. a to neni configem
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- olafnikov
- Žlutá karta Bazar

-
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Patch je venku
www.crymod.com
www.crymod.com
- Mirkana
- Začátečník

-
- Sobo
- Středně pokročilý

- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Shack
- Začátečník

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- fps
- Začátečník

tak jsem jí dohrál a jsem dost sklamán dějem a hlavně nepodařeným napodobením far cry také tím jak je to krátká hra tak krátkou hru jsem ještě nikdy nehrál
C2D E8200 2.6@3.2GHz, FREEZER 7 PRO, GB965P-DS4 rev.3.3 Bios F12, Powercolor HD5850, 3xSEAGATE 250GB BARRACUDA, 2x2GB CORSAIR DDR2 800@1000MHz, DVD Samsung+ASUS, THERMALTAKE SOPRANO, CORSAIR 550W, W7 64bit, TV LED LCD LG42SL9000, BlackBerry 9700+4GB KINGSTON Micro Secure Digital
- Sicco2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Pidala
- Nováček

- shadow
- Středně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor

- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
tak sem to dohral.. asi 15h herniho casu. Bylo to delsi jak CoD4 a i ten pribeh byl docela vyrovnany(cetl jsem ,ze to je o nicem) a stezovali jste si na otmosferu ktera vas nevtahla(vy jste se nebali jak jste vpluli do te ufonske lode?).
Zacinal jsem hrat s 2 nejvyssima detailama a na to ze mam 22lcd(1680x1440) sem byl spokojen s plynulosti. Ale od mise kdy sem mel vjet do dolu(tedy hned po to co sem opustil misis s tankem) sem si musel snizit detaily i rozliseni. teda zacal jsem to s full a koncil s low. i to rozliseni.. skoda tech nevyladenych ovladacu.(mam 3850@3870 ,512mb)
/tez ta zabugovana lod, asi 20x se mi stalo ,ze jsem z paluby sletel dolu do sklepa kde skladovali tu chobotnici co na te lodi nachvilku obzivla
/ted me jeste napadlo te hre nestacily 2GB kolikrat mi visty zahlasili nedostatek operacni pameti, ale to bylo narazove, treba 5h ok ale pak sek, restart a pak zase 5h v pohode)
Zacinal jsem hrat s 2 nejvyssima detailama a na to ze mam 22lcd(1680x1440) sem byl spokojen s plynulosti. Ale od mise kdy sem mel vjet do dolu(tedy hned po to co sem opustil misis s tankem) sem si musel snizit detaily i rozliseni. teda zacal jsem to s full a koncil s low. i to rozliseni.. skoda tech nevyladenych ovladacu.(mam 3850@3870 ,512mb)
/tez ta zabugovana lod, asi 20x se mi stalo ,ze jsem z paluby sletel dolu do sklepa kde skladovali tu chobotnici co na te lodi nachvilku obzivla
/ted me jeste napadlo te hre nestacily 2GB kolikrat mi visty zahlasili nedostatek operacni pameti, ale to bylo narazove, treba 5h ok ale pak sek, restart a pak zase 5h v pohode)