Sháním skript Inzerce, bazar....(nutně potřebuji)

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Mara.nello
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Sháním skript Inzerce, bazar....(nutně potřebuji)

Příspěvek od Mara.nello »

Zdravím,
Nevíte někdo o nějakém skriptu? Potřebuji na své stránky jednoduchou inzerci (ale klidně i složitou:-), s možností vložení fotek, nebo prostě nějaký Bazar v php nebo já nevím v čem? (zas tolik se v tom nevyznám).

Koukal jsem všude možně po netu a fakt nevím kde co najít... pokud máte někdo přímo zkušenost s nějakým skriptem, budu jen rád.

Taky mě napadlo, upravit - modifikovat nějaký E-shop, na způsobu ZenCart, a "překopat" ho na Inzerci? Jestli to není teda blbost a někdo to už dělal? (programovat neumím).

Předem dík za vaše tipy, rady.. Moc mi to pomůže :roll:
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Jestli neumíš programovat, tak se do toho moc nehrň.
Nevím komu by se to tu chtělo dělat "jen tak".

Jinak nej řešení pro inzerci by bylo spojení PHP + databáze. Jestli ti jde teda o tohle.
Měl bys 3 skripty: jeden co vypisuje, jeden co vkládá, další co upravuje (i maže).
Mara.nello
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

bubanek píše:Jestli neumíš programovat, tak se do toho moc nehrň.
Nevím komu by se to tu chtělo dělat "jen tak".

Jinak nej řešení pro inzerci by bylo spojení PHP + databáze. Jestli ti jde teda o tohle.
Měl bys 3 skripty: jeden co vypisuje, jeden co vkládá, další co upravuje (i maže).

Programovat neumím.
Samozřejmně kdyby se nabídnul někdo schopný kdo by to uměl naprogramovat, tak by sme se určitě dohodli na ceně k oboustranné spokojenosti..
K.
Nováček
Nováček

Příspěvek od K. »

Zen Cart jsem nedávno málem překopával pro jednoho klienta, ale naštěstí jsem to včas vzdal, je to skutečně klasický eshop pro tisíce položek a je docela problém se v něm pohrabat a něco "poupravit" (hlavně při těsném rozpočtu).

Jednoduchá inzerce není tak složitá, aby potřebovala Zen Cart :-)
Mara.nello
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

K. píše:Zen Cart jsem nedávno málem překopával pro jednoho klienta, ale naštěstí jsem to včas vzdal, je to skutečně klasický eshop pro tisíce položek a je docela problém se v něm pohrabat a něco "poupravit" (hlavně při těsném rozpočtu).

ZenCart jsem jen tak "plácnul"..

Máš na mysly nějakou konkrétní inzerci? Víš o něčem..?
slavo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavo »

tak ono napisat script rozhodne neni to najtazsie len ma skus nejak motivovat :D

//edit ale asi to nebude take jednoduche pretoze som deviatak a my budeme mat 6.2. to blbe testovanie takze sa teraz furt iba ucim ale ak by to vydrzalo aj dovtedy tak som tu
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

uz jsem se mu ozval
Jinak ja jsem taky devatak, ale nic nepisem, neucim se a prochazim s temer samyma jednickama, takze mam casu dost :roll:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
K.
Nováček
Nováček

Příspěvek od K. »

Mara.nello píše:
K. píše:Zen Cart jsem nedávno málem překopával pro jednoho klienta, ale naštěstí jsem to včas vzdal, je to skutečně klasický eshop pro tisíce položek a je docela problém se v něm pohrabat a něco "poupravit" (hlavně při těsném rozpočtu).

ZenCart jsem jen tak "plácnul"..

Máš na mysly nějakou konkrétní inzerci? Víš o něčem..?
Vím o něčem, když se v "oboru" pohybuji během studia na vysoké. Nechtěl jsem tady psát explicitně "za kolik", navíc momentálně práci mám a z hodně stručného a nejasného zadání a omezeného rozpočtu jsem vycítil určité varovné příznaky, získané praxí (nic proti).
slavo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavo »

njn to je vam fajne ale nam vymysleli tu totalnu k****tinu ze mame skusky na zaklade ktorych na budu prijimat na strtedne skoly takze sa na to ucit musim...
ale sory za OT
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“