ZMĚNA MAC ADRESY WIFINY - Pomozte - hack
Moderátor: Don
- ThomasK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ZMĚNA MAC ADRESY WIFINY - Pomozte - hack
Nazdar lidi, prosím vás moc o pomoc, mám net přes wifi, a mám USB Wifi adaptér, a potřeboval by jsem změnit MAC adresu, aby jsem si tu MAC adresu mohl měnit podle libosti - jednou mít tu která je přiřazená tomu adaptéru, a podruhý jinou MAC adresu.
Problém je že mám Win98 a na to není žádnej program, stáh jsem si totiž program "SMAC" který slouží na změnu MAC adresy ale ten program běží jen na Win 2000 a XP. Jenže já nemám jinou možnost než ty Win98.
Někde na netu jsem našel návod ale byl v ENG.
Poradí mě někdo, dyžtak napište na icq 306550017 .
Problém je že mám Win98 a na to není žádnej program, stáh jsem si totiž program "SMAC" který slouží na změnu MAC adresy ale ten program běží jen na Win 2000 a XP. Jenže já nemám jinou možnost než ty Win98.
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ThomasK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No víš potřebuju to aby jsem se připojil na net, přes kámošovej účet.pavduf píše:A ty si myslíš, že ti tady bude s tímto někdo radit? K čemu to potřebuješ? Abys nabourával cizí sítě?
Není to zas tak až moc hacking, protože ten kámoš o tom ví, a jedeme na půl, já mu dávám 50% ceny toho netu.
Ps: A přišlo mi za dobře zeptat se na tohle tady na pttuningu, jelikož tady byl dříve uveřejněný článek o tom jak se nahecknout do sítě přes wifi.
No ale už jsem si ten prográmek našel na netu sám , jmenuje se aMAC.
čus.
- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přečti si něco tady. http://hysteria.sk/~traxx/WAREZ/indexwarez.htm
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
- Seltsian-Void
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Za prvi, uz pri precteni nazvu Ti muselo bejt jasny, ze tohle tady asi nikdo moc chtit rozebirat nebude - viz PRAVIDLA.A za druhy, ja nevim, proc porad silis s nakym programkem, kdyz to de normalne v registrech, ale jak uz Ti nereknu - nestojim o zlutou krasku 
//edit:A pokud se chces nabourat do site, neni to jen o tom si zmenit mac adresu......
//edit:A pokud se chces nabourat do site, neni to jen o tom si zmenit mac adresu......
Chybovat je lidské, ale jestli chcete něco opravdu pos..t potřebujete počítač.
diky vsem, co se podileli na zalozeni PCT 
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Fifi
- Středně pokročilý

- Half-Death
- Začátečník

Zmena pod W98
Nevim, jestli ti to pomuze, ale zmenit MAC lze pod vlastnostmi sitoveho adapteru pod polozkou Sitova adresa (napise se tam jen tech 12 cisel). Ale pro prepinani je to trochu nepohodlny zpusob. Jsou to vlastne zadni vratka pro situaci, ze by v siti mely 2 karty tutez MAC adresu (pravdepodobnost je miziva, ale je).
Mozna, az ji napises natvrdo, tak ji v registru najdes a pak uz neni problem ji prepinat dle libosti - neni nutny restart.
Mozna, az ji napises natvrdo, tak ji v registru najdes a pak uz neni problem ji prepinat dle libosti - neni nutny restart.
- maku
- Začátečník

-
Re: ZMĚNA MAC ADRESY WIFINY - Pomozte - hack
Jak budu doma tak ti na to neco poslu , ale bacha na konflikt v siti jinak vas oba odpojiThomasK píše:Nazdar lidi, prosím vás moc o pomoc, mám net přes wifi, a mám USB Wifi adaptér, a potřeboval by jsem změnit MAC adresu, aby jsem si tu MAC adresu mohl měnit podle libosti - jednou mít tu která je přiřazená tomu adaptéru, a podruhý jinou MAC adresu.
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
- ThomasK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No lidi, já nevim proč z toho děláte takovou vědu, jde mi o to jen přeměnit mou MAC na kámošovu, a ten kámoš o tom ví.
Jde o to že když on o víkendech není doma tak se na něj napojim já, a pak mu dávám část peněz co on dává za net.
Správci by se to sice asi nelíbilo ale co naděláte.
Ps: mám win 98
mail kam můžete posílát návody nebo soft : nareklamy@seznam.cz
díkes
Jde o to že když on o víkendech není doma tak se na něj napojim já, a pak mu dávám část peněz co on dává za net.
Správci by se to sice asi nelíbilo ale co naděláte.
Ps: mám win 98
mail kam můžete posílát návody nebo soft : nareklamy@seznam.cz
díkes
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ThomasK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý

- ThomasK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jasný no, ale mě jde o to že to změním a pak aby mi to nějak nepodělalo ten wifi adaptér..KOFis píše:vyzkouset to je otazka 1 minuty, tak proc to rovnou neudelas?fungovat by to melo, zkusenosti primo s timhle programem ale nemam
tak právě mi jde o to jestly tady není někdo kdo s tím má zkušenosti.
dík.
- ThomasK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
zapomenuté icq heslo.. no jízda..
Ješiš marja to je let
mladej blbej
Přáátele narazil jsem na toto téma náhodou, nyní řeším právě problém zapomenutého hesla na icq.. lépe řečeno dnes jsem si ve škole změnil heslo, které vím jaké je, přidal jsem k stávajícímu heslu pouze 3 písmena , ve škole vše ok, ale tady doma zapnu mirandu a heslo neplatné.. to samé na ICQgo.. Jsem na prášky , a navíc nevím jak to dohledat a proč to nefunguje ksakru.. Mail jaký jsem zadával při registraci už taky nevim, to by možná dost poholo ale ani ten nevim jak zjistim ... Nepomůže někdo?
Jinak mějte se fajnec ahoj
Přáátele narazil jsem na toto téma náhodou, nyní řeším právě problém zapomenutého hesla na icq.. lépe řečeno dnes jsem si ve škole změnil heslo, které vím jaké je, přidal jsem k stávajícímu heslu pouze 3 písmena , ve škole vše ok, ale tady doma zapnu mirandu a heslo neplatné.. to samé na ICQgo.. Jsem na prášky , a navíc nevím jak to dohledat a proč to nefunguje ksakru.. Mail jaký jsem zadával při registraci už taky nevim, to by možná dost poholo ale ani ten nevim jak zjistim ... Nepomůže někdo?
Jinak mějte se fajnec ahoj