sekající se NFS PS i na mym novym pc

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
djrr
Nováček
Nováček

sekající se NFS PS i na mym novym pc

Příspěvek od djrr »

Zdar, tak jsem si uz koupil nove pc ale zjistil sem ze se mi seka NFS PS, hra se seka pri rozliseni 1280x1024, detaily sem mel prvne na max a hra byla nehratelna, pak jsem dal vsechno na medium ale taky se to nedalo vubec hrat nakonec sem vsechno stahnul dolu na Low a hra jede docela dobre ale taky se trochu seka. Jinak moje konfigurace: Intel Core 2 Duo E6750 2.67 ghz, BFG Geforce 8800 gt, 2 gb ram adata, deska Gigabyte Ga-p35-ds4. Jinak ovladače mam nainstalovany od vseho. Taky jsem uvazoval jestli to nebude OS, mam win vista home premium. Diky za kazdou radu
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Ovladače, teplota, 3DMark, průběh FRAPS?
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Ja hral streety chvilku na jedny pc prodejne a tam taky cukali,ale jen pozadi...
Je to hrouje nak na pikacu udelana
djrr
Nováček
Nováček

Příspěvek od djrr »

Diky, mas pravdu je to napikača udelana hra, spustil sem CMR dirt na plny detaily vsechno a bez sekani :-)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

djrr píše:Diky, mas pravdu je to napikača udelana hra, spustil sem CMR dirt na plny detaily vsechno a bez sekani :-)
JJ je to tak ikdyz auta nehraju o tomhle vim..
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

zadne sekani nepozoruji na max 4AA 1280x1024 skus tam hodit patch 1.1 :-)
Luke - C2D t.e.a.m.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luke - C2D t.e.a.m. »

Trochu mi to připomíná sekání v TDU :evil: kam ten svět spěje :x
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Mě jde překvapivě NFS-PS 1.1 vymaxované i na X2@2Ghz, 2GB DDR2 667 a HD3870 v 1600x1200. S fps na 30 - zamknute. Mas lepsi pc, melo by ti to jit.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Kdyby jsi hledal. Najdes:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ght=street

Kdyby jsi cetl, docetl by jsi se.

Jen ve zkratce.

1. Mas Vista, na XP je to o neco lepsi
2. Je to enginem
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

nesouhlasims vama hosi, enginem to neni, sekalo se mi to na toledu 2,6 Ghz s HD3870 na min detaily, tedka sem tam soupnul dvoujadro opterona , nainstaloval amd dual core optimizer a jede vse na max bez nejakeho seku.. je fakt divny ze nejkterym lidem to s C2D seka, ale enginem ani hrou to neni
olafnikov
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od olafnikov »

Já mam E4500@2.75Ghz a 8800GT, na rozlišení 1600x1200 vše na max, a pod 30 fps to nikdy nejde..
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

olafnikov píše:Já mam E4500@2.75Ghz a 8800GT, na rozlišení 1600x1200 vše na max, a pod 30 fps to nikdy nejde..
jo ale ono nejde o to ze by se hra pocukavala diky nizkym fps, na tom toledu jsem mohl mit rozliseni treba 800*600, vsechno vypnute , obrazky stale 75 ale pocukavalo to divne
kyleah
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kyleah »

mne to tiez robi na mojej zostave. Zaujimave ale ze ked dam pohlad z vnutra auta, resp z kapoty tak to sekanie zmizne, ale akonahle zapnem pohlad v ktorom vidim aj moje auto tak uz je zle
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 cooled by Noctua NH-U12F Motherboard: Biostar TPower I45 RAM: 4x2GB MB DDR2 A-Data Extreme 800+ VGA: ASUS ATI Radeon HD 5870 HDD: WD Caviar Black 1GB SATA II Sound: SB Audigy 2 ZS CASE: Coolermaster Dominator PSU: Enermax Liberty 500W LCD: Samsung 2232BW
GarF
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od GarF »

To muze byt tou vistou... kamarad na viste streety nerozjel vubec...
Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz (2 CPUs); Základní deska: Gigabyte Technology Co., Ltd.; Ram: 2046MB RAM; Monitor: Samsung 20"; Grafická karta: ATI Radeon HD 3850; Klávesnice: Genius Slim Star 335; Myš: Logitech MX 518; Podložka: Steel series QcK
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“