v 3D marku06 mam malo bodov s 8800GTX?
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- zajo301
- Začátečník

-
v 3D marku06 mam malo bodov s 8800GTX?
Neviem kde je problem ale ked dam odmerat moju zostavu
najnovsie ovladace169.21
MB ASUS P5KC
Quad6600 2.4GHz
Leadtek 8800GTX 576/900
4GB RAM ANEON 800MHz
vysledok 3D MARK 06 default nastavenia 9922bodov to je malo.
ked som cital testy tak standart by mal byt bez OC okolo 10800bodov.
napr tu: http://www.svethardware.cz/art_doc-579B ... 9B444.html
alebo tu: http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=7
pozrel som ako je grafa napojena na zakl.dosku a zistil som ze je v ciernom slote a nie v modrom nemoze mat nato vpyv napriklad toto.pripajam aj screen od dosky co tam pisu.
Aj v programe GPU-Z mi pise toto Bus interface PCI-E x16@x4
neznamena to ze ide x4mode? a mala by ist x16mode?
http://img86.imageshack.us/my.php?image ... 433hu2.jpg
najnovsie ovladace169.21
MB ASUS P5KC
Quad6600 2.4GHz
Leadtek 8800GTX 576/900
4GB RAM ANEON 800MHz
vysledok 3D MARK 06 default nastavenia 9922bodov to je malo.
ked som cital testy tak standart by mal byt bez OC okolo 10800bodov.
napr tu: http://www.svethardware.cz/art_doc-579B ... 9B444.html
alebo tu: http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=7
pozrel som ako je grafa napojena na zakl.dosku a zistil som ze je v ciernom slote a nie v modrom nemoze mat nato vpyv napriklad toto.pripajam aj screen od dosky co tam pisu.
neznamena to ze ide x4mode? a mala by ist x16mode?
http://img86.imageshack.us/my.php?image ... 433hu2.jpg
Naposledy upravil(a) zajo301 dne sob 5. led 2008, 22:58, celkem upraveno 3 x.
- Caderom
- Začátečník

- oh01
- Nováček

- zajo301
- Začátečník

-
no vies ja mam na PC vzadu nalepku a mam ho este v zaruke a to kde je pripojena som zistil ked som sa pozrel cez bocny prieduch v case.takze musim ist do servisu nech mi to prehodia.ja len ze ci ked im to poviem aby ma nevysmiali ze to je blbost alebo nieco podobne chcem sa proste uistit ci to moze robit toto.to vies dnes ked chcu mat od teba pokoj tak ti povedia ze to tak ma byt a maju po probleme vsak PC funguje a hotovo.Caderom píše:Vypadá to tak. Proč tu grafiku nepřehodíš? Nemusíš ani odinstalovávat ovladače, jeden start a jeden restart a je to.
- oh01
- Nováček

Tak pokud si to nekupoval v tescu a podobnych "obchodech", ale ve specializovanym PC shopu, tak ti to prehodi i bez reptani...zajo301 píše:
no vies ja mam na PC vzadu nalepku a mam ho este v zaruke a to kde je pripojena som zistil ked som sa pozrel cez bocny prieduch v case.takze musim ist do servisu nech mi to prehodia.ja len ze ci ked im to poviem aby ma nevysmiali ze to je blbost alebo nieco podobne chcem sa proste uistit ci to moze robit toto.to vies dnes ked chcu mat od teba pokoj tak ti povedia ze to tak ma byt a maju po probleme vsak PC funguje a hotovo.
- zajo301
- Začátečník

-
ano v specializovanom obchode.no uvidim v pondelok tam pojdem.oh01 píše:Tak pokud si to nekupoval v tescu a podobnych "obchodech", ale ve specializovanym PC shopu, tak ti to prehodi i bez reptani...zajo301 píše:
no vies ja mam na PC vzadu nalepku a mam ho este v zaruke a to kde je pripojena som zistil ked som sa pozrel cez bocny prieduch v case.takze musim ist do servisu nech mi to prehodia.ja len ze ci ked im to poviem aby ma nevysmiali ze to je blbost alebo nieco podobne chcem sa proste uistit ci to moze robit toto.to vies dnes ked chcu mat od teba pokoj tak ti povedia ze to tak ma byt a maju po probleme vsak PC funguje a hotovo.
- scotty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- N3rth
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Ruka
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: v 3D marku06 mam malo bodov s 8800GTX?
Ano, to znamena ze jede v modu PCI-E 4x, melo by to jit nastavit v biosu, na 16x.zajo301 píše:...
neznamena to ze ide x4mode? a mala by ist x16mode? ...
A nebo jim zavolej a rekni jim o svem problemu a zeptej se jak ho hodlaji resit, pokud ti tu grafiku spatne zapojili.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
- SagiCZ
- Začátečník

-
- zajo301
- Začátečník

-
- Tomco
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Aj tak by ma zaujimalo co za ludia to v tom obchode skladaju ked urobia takuto zakladnu chybu a GTX daju do 4x PCIE a 16x nechaju volny. Asi tam praxuju niaki ucni z elektrotechnickeho ucilista alebo uz fakt neviem.zajo301 píše:dik za radu problem s vykonom je vyrieseny je to prehodene v druhom slote -modrom x16 a vykon z pôvodnych 9922bodov zrazu narastol na 11665 takze je to podstatne citit.
vdaka.ahojte.
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
je widet ze moc newis, protoze ucni by vedeli kam to maj dat, pac nad tema kartama a hw doma sami slintaj, ne-li na tom hrajou crysis
to spis stavel nekdo kdo je v oboru leta, bere to jako beznou praci a uz ho to moc nebere, proto se nejak moc nezajima... ale i tak je to zabednenost...
to ti k tomu muzu rict jako vyucenej elektromechanik, bejvalej prodejce a servisak
to spis stavel nekdo kdo je v oboru leta, bere to jako beznou praci a uz ho to moc nebere, proto se nejak moc nezajima... ale i tak je to zabednenost...
to ti k tomu muzu rict jako vyucenej elektromechanik, bejvalej prodejce a servisak
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak
- zajo301
- Začátečník

-
Presne tak tiez si myslim ze si to chlapik mozno ani neuvedomil a berie to skôr ako rutinu ktoru musi absolvovat.ked som to tam doniesol tak predajca ani necekol a prehodil to na pockanie.vcera som taktol procak Q6600 na 3.0GHz a hned vykon stupol na 13900bodov v 3D Marku06 este ked to skusim na 3.3GHz a taktenem grafu tak pocitam ze by som mohol prekonat v pohode 15tisic bodov ale samozreme musim sledovat teploty ci nebudu problemove ak to pojde tak budem rad.ahojte.Tomco píše:Aj tak by ma zaujimalo co za ludia to v tom obchode skladaju ked urobia takuto zakladnu chybu a GTX daju do 4x PCIE a 16x nechaju volny. Asi tam praxuju niaki ucni z elektrotechnickeho ucilista alebo uz fakt neviem.zajo301 píše:dik za radu problem s vykonom je vyrieseny je to prehodene v druhom slote -modrom x16 a vykon z pôvodnych 9922bodov zrazu narastol na 11665 takze je to podstatne citit.
vdaka.ahojte.