Zmizela pulka pameti na GF2 GTS
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

Zmizela pulka pameti na GF2 GTS
Uz se vam to nekomu stalo?
misto 32M to ma ted 16M a pise to i nazacatku pro bootovani ale jinak to chodi uplne normalne 
- tUrbine
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
...o tomhle sem kdysi cet v souvislosti se zkratovanim jednoho modulu pameti(ten clovek si nejak hral s kablikama od zdroje az se jeden dotknul toho,ceho nemel) ...karta prej ale chodila dal uplne normalne,ale jen s polovinou pameti
Naposledy upravil(a) tUrbine dne úte 16. bře 2004, 21:01, celkem upraveno 1 x.
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
- zombux
- Odborník PCT

- tUrbine
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ano,jezombie píše:není to náhodou ta grafika s homemade pasivama na obou stranách?
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=7842
...a napada mne to same,co Tebe
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
- zombux
- Odborník PCT

- tUrbine
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
...pokud by opravdu odesla,tak bych vedel o adekvatni nahrade za slusnej peniz(GeForce2 TI 64MB DDR)zombie píše:njn, hardware modding je vždycky risk... proto do něj nejdu![]()
ta grafárna možná brzo odejde. škoda jí
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

Moje krasna graficka prece nemuze odejit do vecnych lovist o nejde
Vona vlastne ani neni moje
vlastne neni nici nigdo se o ni nehlasi
Ale ty chladice uz tam sou jakou dobu a nic ale chodi jenom v nekterejch deskach v nekterejch nesla ani gdyz sla cela pamet bylai tam hrozny chmy v obraze i pri snizenejch frekvencich
Vona vlastne ani neni moje
Ale ty chladice uz tam sou jakou dobu a nic ale chodi jenom v nekterejch deskach v nekterejch nesla ani gdyz sla cela pamet bylai tam hrozny chmy v obraze i pri snizenejch frekvencich
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- johny128
- Začátečník

Re: Zmizela pulka pameti na GeFo2GTS
jo,jo,jo,jo.Presne toto sa mi stalo na starej GeForce 1.Nadhera,najlepsia gfrafika na trhu v tej dobe,nadherny vykon.32MB pamete to malo.No a pred dvoma rokmi som zapol komp a na uvodnej obrazovke som si vsimol ze sa pise 16MB.Trocha cudne,ale vsak kuknem windows a uvidim.Ked nabehol windows,cez celu obrazovku sa mi tiahol sedy pasik.Vo win sa skoro nic nedalo robit kvoli tomu,hry by aj celkom usli,no,ale ten vykon upadal.No tak ci onak,novy chladic nepomohol,nakoniec som ju este nestastne polial limonadouDr Meduza píše:Uz se vam to nekomu stalo?misto 32M to ma ted 16M a pise to i nazacatku pro bootovani ale jinak to chodi uplne normalne
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Voda elektronice nevadí, když to není pod proudem. To by přežila každá grafika (základka (bez baterkyjohny128 píše:jo,jo,jo,jo.Presne toto sa mi stalo na starej GeForce 1.Nadhera,najlepsia gfrafika na trhu v tej dobe,nadherny vykon.32MB pamete to malo.No a pred dvoma rokmi som zapol komp a na uvodnej obrazovke som si vsimol ze sa pise 16MB.Trocha cudne,ale vsak kuknem windows a uvidim.Ked nabehol windows,cez celu obrazovku sa mi tiahol sedy pasik.Vo win sa skoro nic nedalo robit kvoli tomu,hry by aj celkom usli,no,ale ten vykon upadal.No tak ci onak,novy chladic nepomohol,nakoniec som ju este nestastne polial limonadouDr Meduza píše:Uz se vam to nekomu stalo?misto 32M to ma ted 16M a pise to i nazacatku pro bootovani ale jinak to chodi uplne normalne
![]()
![]()
ale aj tak este stale funguje
![]()
![]()
.Nvidia ma u mna +,to treba uznat
,3D karta co vydrzi kupel v limonade,to sa len tak nevidi
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

Vona se tam ta pamet zase vobevila
vyndal sem ji a zesi ji zastrcil do AGPcka a je tam zpatky
a je uplne v pohode akorat se mi hrozne nacuca socket vodou a ta z nej nejde vyndat 
Pravda voda nic nedela vo vikendu sem trochy vytopil zakladku z miho kvalitniho chladiceTomV píše: Voda elektronice nevadí, když to není pod proudem. To by přežila každá grafika (základka (bez baterky), zvukovka, atd...), pokud by se před zapnutím náležitě vysušila...
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce