Můžete mi prosím doporučit nějakou tisárnu do 4000,-
Tiskárna bude v běžné domácnosti a bude se používat nejvíce na tisknutí dokumentů sem tam nějaká fotka a obal na dvd. Měla by uměl kopírovat bez počítače a měla by mít aspoň trochu ekonomický provoz a nejlepší by byli oddělené barvy.
Zalíbila se mi tato http://cybex.cz/Produkt.aspx?Shortcut=HP-674114
Co si o ní myslíte nebo jaké máte zkušenosti?
Předem dík
santa999 píše:Můžete mi prosím doporučit nějakou tisárnu do 4000,-
Tiskárna bude v běžné domácnosti a bude se používat nejvíce na tisknutí dokumentů sem tam nějaká fotka a obal na dvd. Měla by uměl kopírovat bez počítače a měla by mít aspoň trochu ekonomický provoz a nejlepší by byli oddělené barvy.
Zalíbila se mi tato http://cybex.cz/Produkt.aspx?Shortcut=HP-674114
Co si o ní myslíte nebo jaké máte zkušenosti?
Předem dík
Hlavně ne HP, hrozne drahy tisk! Kup neco od Canonu co ma oddělené Cartrige!
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
santa999 píše:Tak se teda epsonu vyhnu a půjdo do canona. Určitě tomu rozumíte víc než já
V sekci rady a doporučení komponent najdeš velký thread o tiskárnách, je tam o kolik je levnější tisk Canon než třeba HP a je to asi 8x levnejší a přibližne stejná kvalita....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
kupoval sem ji pred Vanocema. Jinak bych moc nekoukal na to co doporucoval Santa pac to je i s faxem
Jinak co se mi na ty tiskarne libi je, ze umi potisk dvd a jde to rozchodit pres bluetooth (ale s tim jeste nemam zkusenosti, budu to resit tak za mesic), samozrejme umi i tisk z pametovych karet nebo primo z fotaku atd atd...
kupoval sem ji pred Vanocema. Jinak bych moc nekoukal na to co doporucoval Santa pac to je i s faxem
Jinak co se mi na ty tiskarne libi je, ze umi potisk dvd a jde to rozchodit pres bluetooth (ale s tim jeste nemam zkusenosti, budu to resit tak za mesic), samozrejme umi i tisk z pametovych karet nebo primo z fotaku atd atd...
tak pockej az pujdes pro naplne pak si spocitej o kolik levneji by te vysel Canon