Reseni problemu 0x80004005 s Radeony pro AGP

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Rascal
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rascal »

Lukeee píše:
Rascal píše:No ja som skusal tieto ovladace na moju safirku 2600 Pro AGp 512 a zatial to ide

Kód: Vybrat vše

http://www.visiontek.com/teksupport/drivers/7.11n_XP_driver.html
A dělal si v těch ovladačích nějáké změny? mě starší hry jedou bez problému , ale třeba u F.E.A.R nebo Hitman blood money se mi ůplně rosypou textury a je to téměř nehratelný:/
No ja som skusal zatial Timeshift a ide v pohode
Lukeee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lukeee »

Rascal píše:
Lukeee píše: A dělal si v těch ovladačích nějáké změny? mě starší hry jedou bez problému , ale třeba u F.E.A.R nebo Hitman blood money se mi ůplně rosypou textury a je to téměř nehratelný:/
No ja som skusal zatial Timeshift a ide v pohode
A ovladače ti jedou přímo z té verze beze změny, nebo si je pozměnil? popřípadě z jaké verze a co za co. díky
vranasm
Nováček
Nováček

Příspěvek od vranasm »

ja jsem uspesne vyreklamoval/vymenil za geforce 7600GT (po instalaci ovladacu bezchybny beh wowka) takze se loucim a preji hodne stesti s ovladaci...
Rascal
Nováček
Nováček

Re: Direct3D

Příspěvek od Rascal »

Lukeee píše:Ještě jsem teď zjistil, že mi to nějak blbne u testu rozhraní Direct3D u prvního testu Direct3D 7 to je ještě v pohodě a pak u 8 a 9 mám to logo na té kostce nějak rozházené.. tak teď fakt nevím co s tím:(
No neviem. Ja som tieto ovladace nainstaloval na povodne z CD. Nainstaloval som ich normalne cez spravcu zariadeni... Po restarte mi vsetko nabehlo v pohode. Aj 3D mark 05 ide v pohode aj timeshift fici. Dnes idem vyskusat Bioshock.
No ale vyzera to tak, ze to zavisi celkovo od celeho compu - totiz jednym ide, druhym to nejde atd. Treba vyskusat asi vsetko a v prvom rade nakopat Ati do riti za tak skvelu "podporu"
Lukeee
Nováček
Nováček

Re: Direct3D

Příspěvek od Lukeee »

No neviem. Ja som tieto ovladace nainstaloval na povodne z CD. Nainstaloval som ich normalne cez spravcu zariadeni... Po restarte mi vsetko nabehlo v pohode. Aj 3D mark 05 ide v pohode aj timeshift fici. Dnes idem vyskusat Bioshock.
No ale vyzera to tak, ze to zavisi celkovo od celeho compu - totiz jednym ide, druhym to nejde atd. Treba vyskusat asi vsetko a v prvom rade nakopat Ati do riti za tak skvelu "podporu"[/quote]

tak zkoušel jsem timeshift a ten mi taky jede bez problému tak jsem zvědav jak to bude u tebe s jinými hrami
Lukeee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lukeee »

tak konečně funkční ovladače Omega Drivers 4.8.442 (Catalyst 7.12).. sice trošku slabší výkon, ale lepší než drátem do oka :wink:
hotel007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pomoooc

Příspěvek od hotel007 »

Cus borci, pls pomoc mate nekdo tu SAPHIRE X2600Pro 512 do AGP? Pokud ano a mate na ni FUNKCNI ovladace prosím pisnite dikec moc byl bych nesmirne vdecny....
hotel007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hotel007 »

cus, tak jsem skusil ty novy omega a pri startu WIN XP Prof se mi PC resetne.... nevite co s tim?
Valen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valen »

hotel007 -> skus ovladace od palidu 7.8 zo stranky

http://www.xpertvision.com.tw/en/support/driver.html

a urob na ne upravi ktore su na zaciatku treadu su to sice iba CCC 7.8 ale zarucene funguju HippyGamer ma inak tu istu kartu co ty a funguje mu to bez problemou 8-)
CPU - Ryzen 5950X/ MB - Gigabyte GA-X570 AORUS ELITE/ RAM - G.SKILL 64GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo AMD / GPU - Sapphire NITRO+ RX 7900 XT Vapor-X / HDD - Gigabyte M.2 512GB SSD, Western Digital Purple 6TB, Power Supply Seasonic Prime Gold 1300W
Valen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valen »

Hoši clanok pre vase ATIny pre AGP

http://www.cdr.cz/a/23246

8-)
CPU - Ryzen 5950X/ MB - Gigabyte GA-X570 AORUS ELITE/ RAM - G.SKILL 64GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo AMD / GPU - Sapphire NITRO+ RX 7900 XT Vapor-X / HDD - Gigabyte M.2 512GB SSD, Western Digital Purple 6TB, Power Supply Seasonic Prime Gold 1300W
hotel007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hotel007 »

tak jsem skousel Catalist 7.12, 7,11 a 7.8 u tech mi to napsalo neco jako nenalezen hardware pro tyto ovladace... omega 7.10 a 7.12 se mi nainstí, ale při 7.12 mi nabehne win a na plose mi to 2* blikne a reset PC a pak uz nenabehne jen reset... a u 7.10 ty se naistalujou a proste nic v nastaveni grafiky neni napsano ze tam tu grafiku mam (na plose pravim vlastnosti-nastroje) proste na me ten PC sere... nevite nekdo co s tim?
hotel007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hotel007 »

@hippygamer: pls pokud ti dam pripojeni ke vzdalene plose nastavis mi to? Nebo nekdo jiny kdo to umí prosíííím je to bratruv PC a byl bych docela rad když by mu sel... doposad sem se totiz s nekompatibilitou HW nesetkal... :-( dik kluci
Rascal
Nováček
Nováček

Re: Pomoooc

Příspěvek od Rascal »

hotel007 píše:Cus borci, pls pomoc mate nekdo tu SAPHIRE X2600Pro 512 do AGP? Pokud ano a mate na ni FUNKCNI ovladace prosím pisnite dikec moc byl bych nesmirne vdecny....
Ja ju mam a dal som tam ovladace od visiontek (7.11) - odkaz mas vyssie
Rascal
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rascal »

hotel007 píše:tak jsem skousel Catalist 7.12, 7,11 a 7.8 u tech mi to napsalo neco jako nenalezen hardware pro tyto ovladace... omega 7.10 a 7.12 se mi nainstí, ale při 7.12 mi nabehne win a na plose mi to 2* blikne a reset PC a pak uz nenabehne jen reset... a u 7.10 ty se naistalujou a proste nic v nastaveni grafiky neni napsano ze tam tu grafiku mam (na plose pravim vlastnosti-nastroje) proste na me ten PC sere... nevite nekdo co s tim?
Nainstaluj tie od visionteku co mas vyssie odkaz. A instaluj to cez spravcu zariadeni: tento pocitac > hardver > spravca zariadeni > display adapters - a tam cez akzualizovat ovladac. Mam tu istu kartu, takto to funguje....(aspon u mna)
hotel007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hotel007 »

@Rascal: pls muzes mi dat ICQ kvuli par radam jeste? Moje 240 980 109
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

Valen píše:Hoši clanok pre vase ATIny pre AGP

http://www.cdr.cz/a/23246

8-)
odkaz je již dávno tady http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=102209
SWalker
Nováček
Nováček

Příspěvek od SWalker »

Ach jo. Ja uz se na to muzu vite co. Mam X1650 Pro 265MB GDD3 a porad mi nejdou hry jako je serie HL2, ci treba F.E.A.R. nebo Condemned-pokazde kdyz je zapnu se objevi seda obrazovka a hra je sekla. :sad:
Ale ostatni hry jedou v pohode-napr. Test Drive Unlimited, Wicther, World in Conflict...

Zkousel jsem ten uvodni navod ale nejak mi to neslo. Mohli by jste mi prosim napsat nejaky navod uplne pro laika-presne krok za krokem? Pokud mozno bez pouziti nouzoveho rezimu (jak to psal v clanku na cdr.cz udelat to v instalacce). Anglicky neumim tak mi ten navod na uvodni strance moc nerika... Jsem strasnej fanda HL2 a Episode Two mam doma uz kdovi jak dlouho ale zahrat si ji nemuzu :x Moc dik vsem!
AMD 2500+, 80GB HDD, 1.5GB DDR RAM, Sapphire X1650Pro 256MB GDDR3
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hippygamer »

SWalker píše:Ach jo. Ja uz se na to muzu vite co. Mam X1650 Pro 265MB GDD3 a porad mi nejdou hry jako je serie HL2, ci treba F.E.A.R. nebo Condemned-pokazde kdyz je zapnu se objevi seda obrazovka a hra je sekla. :sad:
Ale ostatni hry jedou v pohode-napr. Test Drive Unlimited, Wicther, World in Conflict...

Zkousel jsem ten uvodni navod ale nejak mi to neslo. Mohli by jste mi prosim napsat nejaky navod uplne pro laika-presne krok za krokem? Pokud mozno bez pouziti nouzoveho rezimu (jak to psal v clanku na cdr.cz udelat to v instalacce). Anglicky neumim tak mi ten navod na uvodni strance moc nerika... Jsem strasnej fanda HL2 a Episode Two mam doma uz kdovi jak dlouho ale zahrat si ji nemuzu :x Moc dik vsem!
zdravim vsechny,

navod na zacatku funguje na rozjeti her bez problemu... vim na prvni pohled se zda slozity ale pokud postupujete presne podle neho tak by se vysledek mel dostavit :wink:

o spatnych texturach vim, ja sam mam spatne textury u onlinovky co hraju u nekterych objektu, nastesti je mam jen neviditelne a nevadi samotnemu hrani... u jinych her to muze byt problem.... zkusim pouzit 7.8ky danne sem ke stazeni s modifikovanymi 7.12kami a uvidim jak dopadnu

co se tyce TV vystupu, tak problem stale trva i kdyz jsem si uz zvyknul 8-)

sapphire tech na podporu kasle, od te doby co hodili AGP modifikaci na stranky tak na problem zvysoka dlabou

snad se ati konecne chytne za hlavu a s dalsi verzi uz problemy vyresi... viz clanek http://www.cdr.cz/a/23246, 3ti odstavec od spodu
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
SWalker
Nováček
Nováček

Příspěvek od SWalker »

Nevim jestli jste si toho vsimli, ale na druhe stran clanku je presny postup jak to rozbehat. U me to funguje 100%. Viz http://www.cdr.cz/a/23246/2

P.S.: Uz konecne parim HL2:Ep Two-neuveritelna hra :D
AMD 2500+, 80GB HDD, 1.5GB DDR RAM, Sapphire X1650Pro 256MB GDDR3
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hippygamer »

SWalker píše:Nevim jestli jste si toho vsimli, ale na druhe stran clanku je presny postup jak to rozbehat. U me to funguje 100%. Viz http://www.cdr.cz/a/23246/2

P.S.: Uz konecne parim HL2:Ep Two-neuveritelna hra :D
Aha no nevsimnul, videl jsem dole tu reklamu tak jsem zbytek stranky neprohlizel :).

Postup je defacto stejny jaky jsme pouzili my krome upravy inf souboru. 7.11ky o napr. 2600ce do AGP nemeli ani paru... tzn. 7.12ka uz asi tyto karty zna, ze? :wink:
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“