Na zakl.doske Asus A8N- SLI DELUXE sa mi pokazil vetrak na chladiči. Nevie niekto poradiť akym chladičom s vetrakom a aby pasovali rozmery to nahradiť. Soket 939.Dik.
VIERA píše:Na zakl.doske Asus A8N- SLI DELUXE sa mi pokazil vetrak na chladiči. Nevie niekto poradiť akym chladičom s vetrakom a aby pasovali rozmery to nahradiť. Soket 939.Dik.
Za nova som to mal ako je obrazok na začiatku tej dosky. Ale potom sa niečo stalo stym chladičom na sockete. dostalo sa to do ruk nejakemu odbornikovy,a ten vymenil ten pôvodny za pasivny a nato prilepil chemoprenom maly vetračik. Teraz to dosť huči . tak preto chcem niečo tichšie a čo aj dobre chladi.
Zkoušeli jste na tomněkdo rozjet Win7? Mě pořád nefunguje zvuk přesto, že ovladače jsou nainstalované a všechno se tváří jako v pořádku, v output mixeru lítají sloupce přebuzení atd... všechno na první pohled tak jak má být. Ale nehraje to. Zkoušel jsem ovladače přímo ze stránek ASUSu pro tuto desku na 64bit Visty a potom od Realteku na W7 64bit... A nic. pořád to samé. Jinak sluchátka mám ve správné díře, kdyby se někdo chtěl ptát na tohle Zkoušel jsem dokonce všechny..
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Aros píše:Zkoušeli jste na tomněkdo rozjet Win7? Mě pořád nefunguje zvuk přesto, že ovladače jsou nainstalované a všechno se tváří jako v pořádku, v output mixeru lítají sloupce přebuzení atd... všechno na první pohled tak jak má být. Ale nehraje to. Zkoušel jsem ovladače přímo ze stránek ASUSu pro tuto desku na 64bit Visty a potom od Realteku na W7 64bit... A nic. pořád to samé. Jinak sluchátka mám ve správné díře, kdyby se někdo chtěl ptát na tohle Zkoušel jsem dokonce všechny..
Ahoj,mám tu malinkatý problémek.Při instalaci sataII disku na tuto starší desku se disk nedetekuje pod sata ne raid!Ať dělám co dělám nejde instalace W7,při instalaci okna disk nevidí.Už mám pár instalací za sebou a vím že bude potřeba nějkaký ovladač pro sata disk při instalaci jako u XP F6 klávesa a vybrali jste z diskety driver.Ale deska je bez CD a nedaří se mě ho sehnat a třeba neni vůbec potřeba.Docela se s tím trápím a uvítal bych nějakou pomoc nebo ponaučení.Díky všem
omlouvam se ze taham xlet stare tema, ale rozjel nekdo na A8n sli-se bootovani z flash? flash vidi, nastaveni boot z flash taky... ale nenabootuje.. pritom flash pouzivam bezne...