Crysis - technická stránka hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

MichiGen píše:Ten 1fps problem bol vyrieseny v driveroch ATi a bol i u Lost Planet.
pokud máš na mysli Patch na ovladače ATI tak ten my nafachá

pokud je jiné řešení tak dej odkaz dik
oqix
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: SLI

Příspěvek od oqix »

Sedrick píše:Este pro majitele SLI. Po nainstalovani patche 1.1 je treba nainstalovat nové ovladače v169.28 (zatím pouze betaverze).
ke stahnuti tady.
http://www.nzone.com/object/nzone_ut3_downloads.html

Pro nas s CF snad pomuzou catalysty 8.1 :(
Tieto ovladace neodporucam uz z vlastnej skusenosti. Su to ovladace urcene vyhradne pre UT3 a nie crysis najviac sa mi osvecili 169.09 ktore su mimo ineho priamo urcene na crysis z patchom.
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Tak jsem celkem dobře nastavil Crysis na dobrý poměr kvality a fps. Všiml jsem, že kvalita screenshotu (Fraps, JPG) je divná, ale co mám novou kartu tak je to u všech her.
Obrázek
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Co ti pride divnyho na kvalite toho screenu? :)
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Možná to tam není moc vidět, ale nelíbí se mi barvy, tady to bude lépe vidět
Obrázek
nebo to vidím divně jen já u sebe na screenshotech? hra vypadá normálně, ale screeny ne.
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Pride mi to o dost tmavsi.... to je vsechno...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

oneill_sx1: Nevim, jakou mas sestavu a ani nevim, co ze to ma vlastne byt s tim screenshotem, ale na prvni pohled bych vytknul: hnusne rozplajzle textury(ikdyz i na Very high by mohly byt lepsi), zadny postprocessing, VUBEC ZADNE stiny. Kdyz pominu detaily modelu, silne mi to pripomina FC, bez tech stinu bych to rozhodne nehral, ikdyz chapu, ze nekomu o grafiku vubec nejde, jenze Crysis je bez te grafiky dost o nicem.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

screeny z frapsu jsem mel tmavsi vzdycky, podle me to nebere v potaz nastaveni gamma ve hre...
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

takze CROSS otestovan v 1920x1200 vse na HIGH WIN XP.

average FPS s GPU TESTU je 29.60Fps skoro 1.5-1.8x tolik co s jendou kartou :)
_DAVE_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _DAVE_ »

No to jsme radi ze ti ty dve karty konecne k necemu jsou. Nicmene podle tech fps si to plynule v nativu stejne nazaparis..
HTPC: i5-12400f, 32GB RAM, RTX4060ti, (3GHz/18,5GHz) - 16GB, case Grandia, 3DTV-LG 47"/ 3D Acer Projektor.
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.

Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

_DAVE_ píše:No to jsme radi ze ti ty dve karty konecne k necemu jsou. Nicmene podle tech fps si to plynule v nativu stejne nazaparis..
proc bych si to nezaparil? sem vcera hral asi 2 hodky a pohoda.
_DAVE_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _DAVE_ »

Zaparit si to zaparis, ale ne plynule coz uz u PC v cene ojeteho Bavoraku nastve. 29fps prumer znamena minima kolem 15 i min fps, a to uz je ctvereckovy dungeon jestli si je pamtujes. Dulezite jsou spise minima nez prumer.
HTPC: i5-12400f, 32GB RAM, RTX4060ti, (3GHz/18,5GHz) - 16GB, case Grandia, 3DTV-LG 47"/ 3D Acer Projektor.

Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

_DAVE_ píše:Zaparit si to zaparis, ale ne plynule coz uz u PC v cene ojeteho Bavoraku nastve. 29fps prumer znamena minima kolem 15 i min fps, a to uz je ctvereckovy dungeon jestli si je pamtujes. Dulezite jsou spise minima nez prumer.
no nevim 90% casu je to kolem 30fps a to me bohate staci :) ty grafiky me staly 8tis obe dve(bez dph) a zaparim si to lip jak nekdo s 8800 ultrou za 17tis takze spkojenost :)
_DAVE_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _DAVE_ »

Jo ale ty propady fps jsou v te hre zrovna kdyz je nejmene potrebujes. :)

Ale tady to nejakou dobu lepsi nebude, taky nemam prumer o moc vys nez je 30fps. Ale od moji karty se ani vic neceka.

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Přestaňte sem tahat flame NV vs. ATi ... nevím jakej smysl má tady řešit, kolik stála čí grafika.
Goldnoob team proud member!
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

NEvim me ten crysis na zacatku uhornmil grafikou a tema moznostma s oblekem a tak... + teda fyzika no...jenze postupem casu se mi to zhnusilo ta hra a to diky narocnosti.....ale proste na tuhle hru to chce aspon nejaky dve highend grafiky a to fak kuli tyhle "pecce" :lol: investovat nebudu .... v 1280/1024 ve VERY HIGH details v Win Xp mam avg. 25 FPS
a to me opravdu nebavi hrat...v HIGH je to myslim tak 35...uz si nepamatuju
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

uz si nepamatuji, kdyz vysel farcry,hejbalo se lepe na very high na tehdejsich highend grafikach, nebo to byla bida jako ted crysis?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Asi tak nějka, Far Cry byl kdysi taky zabiják HW. Stačí se podívat, jak dlouho se ta hra objevovala v recenzích GK bez problémů to ve vysokých rozlišeních s AA a AF začaly grafiky zvládat pořádně až dost dlouho po vydání hry.
Goldnoob team proud member!
Sedrick
Nováček
Nováček

catalyst 8.1

Příspěvek od Sedrick »

Vysla betaverze novych Catalystu 8.1. Bohuzel jen pro win Vista. Tak někdo ozkoušejte a dejte vedet jak to vali :) Nejlepe v Crysis

http://www.tcmagazine.com/forums/index. ... owfile=360
Cpu:AMD5600+@3,2Ghz ; RAM:2xA-Data 1 GBDDR2 800MHz Cl4 ; Motherboard:Asus M2R32-MVP ; GPU 2xHD3870@850/2400 + Acceleso S1; HDD:Seagate 320GB SATAII ; Zdroj:Forton Blue StormII 500W ; Monitor:LG 20" LCD L207WT-PF
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Crysis

Příspěvek od smoula »

Mám dotaz jak přibližně by jelo Crysis na ASmobile 37S a Crysis podobné.
Za odpověd budu moc vděčny.
Naposledy upravil(a) smoula dne pát 11. led 2008, 16:21, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“