Problem s ethernet aDSL modemem

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Tomco
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Problem s ethernet aDSL modemem

Příspěvek od Tomco »

Zdravim

Zhruba rok sem pouzival aDSL router DrayTek Vigor 2700VGST, ktery mi nedavno odesel a ted mam ethernet modem Glitel GT-318RI.
Draytek Vigor mi po tuhle dobu behal bezproblemove avsak ted mam s tim Glitelem mensi problem.

Kdyz v internetovem prohlizeci kliknu nekdy na homepage ( je jedno jesli je to internet explorer nebo treba firefox... dela to oboji), tak mi to vypise tu klasickou hlasku, ze stranku nelze zobrazit sak vite co myslim :wink: Kdyz dam homepage opet, tak stranka pak hned nabehne. Nekdy mi tohle udela i behem surfovani.... ze kdyz zadam urcitou stranku, tak mi to vypise, ze stranku nelze zobrazit, ale po refreshy to najednou jede.

Modem je 100% v poradku, pac mam ten samy zapujceny ted od kamose a dela to porad.

Nevite nekdo ciste teoreticky v cem muze byt problem? Je to vcelku prkotina... ve hrach mi to nedela ani nemam lagy ani nic podobne proste to dela jen u surfovani.

Desku mam tu v popisu a zrovna vcera sem na ni nahral nejnovejsi driver pro sitovou kartu urceny pro Visty. Bohuzel to nepomohlo.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

DNS máš napevno?Nebou používáš DHCP?
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Tomco
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomco »

Weslo píše:DNS máš napevno?Nebou používáš DHCP?
Tak to zas takhle na me nemuzes ... co ja vim co je DHCP :oops:
V nastavenich mam TCP/IPv4, TCP/IPv6 a pak ve vlastnostech ziskat DNS automaticky. Napevno urcite nic nemam.
xtp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xtp »

robim to aj mne, obcas vypadne nejaky ten paket a nenacita stranku, po skuseni druhy krat nacita....nemam Glitel, ale Microcom....robi to aj na dhcp aj na pevno nastavene
"po tráve sa nechodí, po tráve sa smeje"
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“